Odbrojavanje do Crnog petka može da počne

  6

Već decenijama unazad u svetu se krajem novembra, tradicionalno nakon američkog Dana zahvalnosti, obeležava jedan od najpopularnijih praznika kupovine, Crni petak. Potrošači sa nestrpljenjem iščekuju različita sniženja i popuste tokom ovog planetarno popularnog šoping dana.

Kako se i mi svake godine trudimo da vam za Crni petak pripremimo zanimljivu i raznovrsnu ponudu, ni ova godina neće biti izuzetak. Zato u periodu od srede, 25.11, pa sve do ponedeljka, 30.11.2020, uživajte u atmosferi prazničnog šopinga i zagarantovano dobrim popustima kojima nećete moći da odolite.

Brojne pogodnosti i sigurna kupovina kako online tako i u radnjama

Ukoliko se odlučite da kupujete online, tu smo da vam ponudimo nove funkcionalnosti koje će vašu kupovinu učiniti lakšom i ugodnijom.

Jedna od njih je naš četbot asistent koji će odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice. Ovaj virtuelni savetnik za kupovinu može vam biti od značajne pomoći pri odabiru različitih uređaja koje želite da kupite, bilo da tražite mašinu za veš, televizor, frižider ili možda neki drugi od brojnih aparata iz naše raznovrsne ponude.

Osetite sve čari online šopinga i uz sjajni web kredit koji vam može biti odobren za svega dvadesetak minuta. Pronađite sve ono što vam je potrebno i potpuno jednostavno i bez odlaska u banku aplicirajte za online kredit i priuštite sebi i svojoj porodici ono o čemu već dugo maštate.

„Sa velikom pažnjom smo za naše kupce obezbedili napredne servise i dodatne usluge za bezbednu i jednostavnu kupovinu. Uz sve druge mere prevencije uveli smo novu funkcionalnost Click and collect – Kupi online, preuzmi u radnji, što znači da uz samo par klikova možete obaviti onlajn kupovinu, a zatim preuzeti svoju robu u nekoj od odabranih radnji na označenom mestu za preuzimanje”, izjavio je izvršni direktor marketinga Tehnomanije, Lovro Vučković.

Enterijer jedne od radnji Tehnomanije ukrašene za Crni petak sa crno-žutim balonima

Kada je u pitanju kupovina u radnjama, ove godine vam pružamo priliku da uživate u novom doživljaju kupovine koji do sada niste imali priliku da iskusite u Tehnomaniji. Da bismo smanjili nepotrebne gužve, sada svoj šoping možete da obavite na otvorenom, u Zoni najvećih popusta, koju ćete pronaći ispred nekih od naših prodavnica. Pridružite nam se u zonama specijalno kreiranim samo za vas i obavite svoju kupovinu brzo, jednostavno i sigurno.

Pored toga, poštovanje propisanih zdravstvenih mera nam je prioritet u svim našim maloprodajnim objektima. Zato smo u skladu sa tim obezbedili besplatne zaštitne maske za sve posetioce naših radnji tokom trajanja akcije. Možete se opustiti i bezbrižno kupovati, sve ostalo je naša briga.

 

Ukoliko ste i vi među onima koji nestrpljivo čekaju kraj novembra, pripremite se jer je odbrojavanje već krenulo. Crni petak u Tehnomaniji vam donosi brojna iznenađenja i atraktivne popuste, a sve to uz sigurnu i bezbednu kupovinu. Pratite nas i među prvima saznajte fantastičnu ponudu.




  1. Dali me mozete izvestavari putem mejla o akcijama i snizenjima. Hvala unaored

    • Tehnomanija


      Poštovani Mile, prijavom na naš Newsletter možete na mail primati obaveštenja o svim trenutnim akcijama i sniženjima. Prijavu možete izvršiti tako što ćete ostaviti svoju e-mail adresu u polje E-mail Newsletter, pri dnu svake stranice na našem sajtu.

      Ukoliko želite da saznate šta je sve na akciji Crni petak, preporučujemo da posetite stranicu https://www.tehnomanija.rs/pages/crni-petak.

  2. Sanela Rasljanin


    Zanimaju me telefoni

  3. Olivera Gajic


    Htela sam da pitam da li moze da se uzme telefon na rate preko socujetzeneral banke

    • Tehnomanija


      Zdravo Olivera, informacije o načinima plaćanja tokom Crnog petka možete pročitati ovde ili odlaskom direktno na stranicu Crni petak (informacije se nalaze ispod ponude proizvoda).

Ostavite komentar