Sa Remington uređajima vaš salon za negu lica i noktiju je kod vaše kuće

  0

Ima li lepšeg osećaja od onoga kada izađete iz svoje kuće širokog osmeha, zadovoljni svojim izgledom? Znamo da lepo i negovano lice i nokti nisu rezultat samo jednog tretmana već redovne i pažljive brige.

Možda je nekada sama pomisao na različite beauty tretmane bila vezana isključivo za kozmetičke salone. Međutim, danas mnoge od njih možete uraditi veoma jednostavno u udobnosti vašeg doma.

U svemu tome vam mogu pomoći sjajni Remington uređaji sa kojima ćete brže i lakše doći do željenih efekata. Neki od njih su:

  • četka za čišćenje lica
  • set za pedikir i manikir na struju ili
  • set za pedikir i manikir na baterije

4 razloga zašto je nega lica i noktiju kod kuće bolje rešenje od odlaska u salon?

Čak i ako ste među onima koji su pomislili da nema šanse da postoje dovoljno jaki razlozi za to, dobro razmislite. Navešćemo samo neke od njih:

  1. Ne morate brinuti o radnom vremenu salona i o uklapanju zakazanih termina sa brojnim obavezama koje imate. Kod kuće možete završiti tretman u vreme kada vama to najviše odgovara, bilo ujutru, popodne, možda i uveče nakon čitavog dana.
  2. Razmislite koliko puta mesečno odlazite u salon. Tretmani koje praktikujete sami u svom domu ne samo da će biti jeftiniji već ćete uštedeti i toliko svog vremena.
  3. Kada ste kod kuće, neke od tretmana možete kombinovati sa drugim aktivnostima. Dok pratite kako se vaš specijalitet krčka u rerni ili gledate najnoviju epizodu vaše omiljene serije možete npr. ispolirati nokte ili možda obaviti nežno čišćenje lica vašom novom četkom.
  4. Ono što na kraju ne smemo zaboraviti i što ponekad može zadavati velike probleme kada su saloni lepote u pitanju jeste da je potrebno i pronaći odgovarajuće mesto, tj. salon koji će nam odgovarati, kako lokacijski, tako i kvalitetom usluga koje pruža.

Ako sve ovo uzmemo u obzir, prilično je jasno koliko negovanje noktiju i lica u kućnim uslovima može da bude sjajno rešenje za svakoga od nas. A kada tome dodamo i moderne i praktične uređaje koji će nam sve to olakšati i pojednostaviti, dobijamo dobitnu kombinaciju sa kojom nema greške.

Sveža i blistava koža uz četku za čišćenje lica Remington Reveal FC250

Poznato je koliko je koža lica izložena čestom šminkanju i različitim preparatima koje koristimo a koji utiču na njeno prljanje i zatvaranje pora. Zato joj je potrebna detaljna i pažljiva nega i to ne povremeno već redovno.

Sa Remington četkom za čišćenje lica možete pružiti koži svog lica temeljan tretman čišćenja koji je i do 10 puta efikasniji od klasičnog umivanja. Njenom upotrebom se uklanjaju mrtve ćelije kože i smanjuje proširenje pora. Ovo je posebno važno jer će tako očišćena koža moći bolje da upija kreme i serume koji će joj pomoći u hidrataciji i nezi. Sve to za samo jedan minut tretiranja.

Na stolu se nalazi žičana korpa sa peškirom, sapunom, drvenom četkom i Remington Reveal FC250 četkom za čišćenje lica

Koje su prednosti Remington četke za čišćenje lica?

Malo je reći da će vam ovaj novi beauty dodatak veoma brzo postati glavni asistent u vašim malim ritualima nege i lepote.

  • Ima dva nastavka, za normalnu i za osetljivu kožu – Bilo da želite svakodnevno temeljno čišćenje lica i uklanjanje šminke koja se nakupila duboko u porama ili možda blago i nežno čišćenje koje će samo vratiti svežinu vašoj koži, sve to će vam omogućiti ova dva fenomenalna nastavka.
  • Vodootporna je – Ovo je nesumnjivo ono što je čini nezamenljivom kada su u pitanju tretmani kod kuće. Možete je bez bojazni celu isprati pod mlazom vode nakon upotrebe, a ukoliko to želite, možete je koristiti i pod tušem.
  • Uvek je spremna za korišćenje – Radi na baterije, pa ne morate razmišljati o kablovima i strujnom priključku. Udobno i nesmetano korišćenje bilo gde.
  • Poseduje dve brzine rada – U zavisnosti od vaše kože kao i tretmana koji želite da sprovedete, možete birati između dve brzine rada. Dok će manja brzina omogućiti nežnije čišćenje i vraćanje blistavog sjaja vašoj koži, za intenzivno čišćenje je potrebno da izaberete veću brzinu.

Pored svega toga, četka dolazi zajedno sa kozmetičkom torbicom koja je čini idealnim dodatkom na svakom vašem putovanju. Brinite o svom izgledu i blistavom tenu ma gde se nalazite.

Profesionalna nega noktiju kod kuće uz Remington set Pro Collection MAN3000

Sada više nije potrebno da čekate svoj termin za manikir i pedikir jer možete imati nokte kao da ste upravo izašli iz salona uvek kada vam to zatreba.

Remington set Pro Collection MAN3000 za profesionalnu negu noktiju kod kuće u belom neseseru

Remington set za pedikir i manikir Pro Collection ima baš sve što vam je potrebno za maksimalnu negu i sređivanje vaših noktiju kod kuće:

  • Čak 12 nastavaka omogućavaju precizno poliranje i tretmane manikira i pedikira. Među njima su gruba i fina turpija, nastavak za uklanjanje tvrde kože kao i rezač za zanoktice i urasle nokte.
  • Ergonomski dizajn omogućava udobno rukovanje uređajem, a sve to pruža maksimalnu preciznost pri sređivanju noktiju. Dodatna pogodnost je i LED svetlo koje osvetljava područje koje se uređuje i predstavlja veoma zgodan dodatak koji olakšava rad.
  • Rad sa električnim kablom, zahvaljujući kome ne morate brinuti da ćete ostati bez energije i nećete završiti svoj tretman.
  • Praktičan višenamenski prekidač na dršci omogućava vam da izaberete brzinu i smer rada odabranih nastavaka.

Bilo da imate neplanirani događaj, važan sastanak ili jednostavno želite da vaši nokti svaki dan budu negovani i lepi, Pro Collection set za nokte je idealan za vas.

Praktičan set za manikir i pedikir na baterije Remington MAN1000

Još jedan od sjajnih uređaja sa kojim možete priuštiti kompletan tretman za nokte u vašem domu – različite vrste turpijanja, poliranje, oblikovanje, baš sve to vam omogućava Remington set za pedikir i manikir.

Zahvaljujući dvostranoj glavi za turpijanje imate mogućnost da sredite nokte onako kako vi to želite, bilo da hoćete da ih skratite, malo doterate ili ih precizno oblikujete i pripremite za lakiranje.

U 4 jednostavna koraka do savršenog pedikira i manikira

Ukoliko vam se sve ovo učini kao komplikovano, ispratite sledeće savete i uverite se u lakoću sa kojom uz Remington set dolazite do divnih i negovanih noktiju u samo nekoliko koraka:

  1. Grubo turpijanje – Prvi korak koji vam pomaže da dođete do željene dužine i oblika noktiju.
  2. Fino turpijanje – Za precizno kreiranje oštrih vrhova i oblikovanje ivica.
  3. Brušenje noktiju – Da biste dobili ravne i glatke površine na vašim nokatnim pločama na red dolazi brušenje kojim ćete ukloniti sve neravnine i brazde na gornjoj strani nokta.
  4. Poliranje – Ukoliko ste među onima koji ne žele da koriste lak za nokte već više vole prirodan izgled, korišćenjem nastavka za poliranje vaši nokti će imati prirodan sjaj i zdrav izgled.

Dve brzine rada će vam obezbediti da izaberete onu koja vama najviše odgovara, a zahvaljujući radu na baterije imate priliku da svoj set za nokte koristite i na mestima gde nema strujnog priključka. Komforno i lagano do noktiju o kojima maštate.

Remington vam pruža negu kakvu zaslužujete

Sada možete blistati svakoga dana jer doterani nokti i negovano lice više nisu rezervisani samo za kozmetičke salone. Zaboravite na zakazivanje termina i uklapanje u tuđe rasporede kada kvalitetno negovanje i sjajne tretmane možete imati kod svoje kuće.

Uživajte u malim ritualima koji će vaše lice i nokte učiniti lepim, nežnim i negovanim u svakoj prilici jer su Remington uređaji svaki dan tu za vas.



Ostavite komentar