Poklon za Dan zaljubljenih devojci – Saveti i preporuke za najbolji izbor

  0

Da li već razmišljaš o poklonima za 14. februar i šta je ono što bi bilo savršeno rešenje za tvoju omiljenu žensku osobu? Izbor pravog poklona nije uvek tako jednostavan, ali postoje brojni načini da je obraduješ i pokloniš joj nešto što će ovaj dan učiniti posebnim.

Sigurni smo da je mnogo toga što može doći u obzir, od onih jednostavnih znakova pažnje, do nekih specijalnih iznenađenja. Ako si u nedoumici šta kupiti devojci za Dan zaljubljenih, donosimo ti nekoliko korisnih saveta kako da lakše napraviš izbor, kao i pregršt odličnih ideja za poklone koji će joj izmamiti osmeh na lice.

Pronađi idealan poklon za Dan zaljubljenih u 3 koraka

Ukoliko želiš da pripremiš poklon koji će oduševiti tvoju voljenu ženu ili devojku, najbolje bi bilo da ne čekaš poslednji trenutak za kupovinu.

Odvoj dovoljno vremena za to i pročitaj par saveta koje smo ti spremili i za koje verujemo da će ti biti od pomoći da napraviš pravi odabir:

  1. Razmisli o njenim interesovanjima, trenutnim potrebama, željama, njenim aktivnostima, obavezama, o tome šta ona voli – U svemu tome možeš naći inspiraciju da izabereš nešto što bi joj bilo korisno i adekvatno za ovu priliku
  2. Lista potencijalnih predloga i konačan odabir – Ako ne možeš odmah da smisliš šta je to što bi bilo savršeni izbor, razmotri nekoliko mogućnosti i odaberi najbolje rešenje od svega što je izdvojeno
  3. Pakovanje poklona – Ukoliko je tvoj poklon takav da se može spakovati, često ova poslednja stavka ume da da poseban pečat i tvoj poklon učini još posebnijim

Zato, dok razmišljaš šta bi sve to nju moglo da obraduje i iznenadi, pogledaj u produžetku neke od naših predloga – među njima te možda čeka upravo i neka od ideja za poklon za Dan zaljubljenih koja tebi treba.

Pametni sat ili fitnes narukvica, da prati sve svoje aktivnosti tokom dana

Voli gedžete, modernu tehnologiju, da zna koliko koraka je prešla dok ste šetali, trčali, koliko je plivala? Sjajno, računaj na to da je neki od pametnih satova ili fitnes narukvica savršeni poklon za nju.

Kako je na raspolaganju zaista veliki izbor modela, brendova, kao i cena ovih uređaja, imaš mogućnost da izabereš onaj koji bi, po tvojoj proceni, njoj najviše odgovarao. Bilo da samo voli da isprati različite dnevne aktivnosti ili i rezultate treninga i vežbanja, ovi sjajni gedžeti mogu da imaju sem osnovnih funkcija i naprednije sisteme za merenje različitih sportskih i zdravstvenih parametara, stanja tela i slično.

Devojka na traci za trčanje, u sportskoj opremi, gleda na sat

Ukoliko još uvek nisi siguran u izbor, ne zaboravi da je uvek možeš povesti sa sobom i napraviti zajednički odabir sa kojim nema greške. Pokloni za Dan zaljubljenih treba da budu posebni, zato se potrudi da je iznenadiš onako kako najbolje znaš.

Depilatori i epilatori, za održavanje uvek glatke i negovane kože tela

Odlično rešenje za sve devojke i žene koje vole da u udobnosti svoga doma brinu o svom telu, bez potrebe stalnog zakazivanja različitih tretmana u salonima lepote.

Danas je veoma popularno da neke od ovih uređaja ona ima kod kuće, pa bilo da želiš da je obraduješ nekim od klasičnih uređaja za uklanjanje dlačica ili nekim od modela epilatora poslednje generacije, na raspolaganju ti je veliki izbor, od standardnih do onih sa IPL tehnologijom.

Sjajni depilatori i epilatori su zgodni jer nude jednostavnu negu i korišćenje sa rezultatima koji traju. Ne samo da će biti sjajan poklon za Dan zaljubljenih devojci, već ćeš joj i uštedeti vreme koje je nekad trošila na zakazivanje i uklapanje u termine u beauty salonima.

Masažeri za različite delove tela – Pokloni za Dan zaljubljenih, za negu kakvu zaslužuje

Bilo da ona voli opuštajuću masažu ili dosta vremena provodi u stolici ispred računara, odaberi neki od odličnih masažera koji će joj pomoći da se opusti i oslobodi napetosti mišiće leđa, vrata, ramena.

Njihova prednost je što mnogi od njih mogu služiti za više delova tela i što se određeni modeli mogu poneti i na posao, koristiti i u autu, pa samim tim predstavljaju izuzetno praktično rešenje.

Na raspolaganju su masažeri za leđa, ručni i grejni masažeri, hidromasažne kadice za stopala i mnogi drugi modeli koji će biti pun pogodak da se ona oseća bolje.

Frizura kakvu želi uz sjajne uređaje za stilizovanje kose

Nekoliko proizvoda koji ne mogu da budu pogrešan izbor poklona za Dan zaljubljenih jesu različite vrste stajlera, presa za kosu, kao i sjajni fenovi za kosu, posebno ako ona voli svoju frizuru da sređuje kod kuće.

Kako je njihov izbor zaista veliki, u okviru ponude se mogu pronaći osim klasičnih modela ovih proizvoda i brojni uređaji sa inovativnim tehnologijama koje maksimalno čuvaju kosu, njenu prirodnu vlažnost, štite od oštećenja i doprinose jednostavnom oblikovanju i brzom sušenju.

Stajler sa mašnom, poklon za dan zaljubljenih devojci

Ploče obložene keratinom i jonska tehnologija protiv elektriciteta su samo neke od savremenih funkcionalnosti koje odabrane uređaje čine boljim i kvalitetnijim izborom, posebno za ovakve prilike, dok neki od njih dolaze i u specijalnim pakovanjima, imaju svoje torbice, što ih čini zgodnim za nošenje i čuvanje. Sjajno, za ne?

Aparati za negovanje lica i tela – Vrhunska nega u njenom domu

Električna četka za negovanje lica, aparat za čišćenje i masažu lica, za mikrodermabraziju, aparat za uklanjanje celulita, kompletni setovi za pedikir i manikir, samo su neki od raznovrsnih aparata za negu lica i tela. Sjajan poklon za Dan zaljubljenih svakoj ženi koja voli da vodi računa o svom izgledu redovno i nezavisno od povremenih ili redovnih odlazaka u salone lepote.

Ovde možemo dodati i sjajne uređaje za profesionalno održavanje dentalne higijene – odlične električne četkice za zube i irigatori su tu da joj omoguće održavanje oralnog zdravlja uvek na vrhunskom nivou i osmeh baš onakav kakav ona želi.

Ovi uređaji su kreirani tako da pruže ne samo klasično pranje, već i pravilnu negu zuba i desni, a neki od modela imaju mogućnost čak i izbeljivanja. Kako su poslednjih godina sve popularniji i sve više u upotrebi, nije retko da mnogi biraju baš neke od njih kao specijalni poklon voljenima.

Priznaćeš, nema ništa lepše od toga da ona ima mogućnost da sebi priušti sve te male rituale i tretmane u kojima uživa uvek kada joj je to potrebno i kada njoj najviše odgovara.

Foto-aparati – Sjajni pokloni za Dan zaljubljenih, za uspomene koje traju

Dan zaljubljenih je savršena prilika da joj pokloniš neki od odličnih forto-aparata uz koje ćete moći da beležite zajedničke uspomene, sve one lepe trenutke i mesta koja posećujete.

Devojka vadi iz kutije poklon za Dan zaljubljenih, digitalni foto-aparat

Pored kompaktnih digitalnih foto-aparata, tu su i Instax verzije, mali polaroidi u zanimljivim bojama, koji su poslednjih godina izuzetno popularni i veoma čest izbor za poklanjanje. Izbor ovih sjajnih uređaja je veliki, kao i njihove mogućnosti i karakteristike, te verujemo da ćeš bez problema moći da pronađeš onaj koji će se dopasti tvojoj voljenoj osobi.

Ako znaš da ona voli da fotka i snima telefonom, verujemo da sa ovim gedžetom nećeš pogrešiti.

Uživanje na većem ekranu uz tablet i Kindle kakve ona želi

Bilo da u slobodno vreme voli da čita elektronske knjige, igra igrice ili da koristi druge aplikacije, sigurno će joj biti udobnije ako sve to gleda na ekranu veće dijagonale.

Neki od odličnih tableta može biti super rešenje i za gledanje filmova i serija, lako će ga poneti gde god da krene. Pored klasičnih modela tableta, posebno se izdvaja Amazon Kindle za sve obožavateljke čitanja – specijalizovan samo za ovu aktivnost, kompaktan, zgodan za čitanje i napolju, obeležavanje određenih delova teksta, vraćanje na njih i slično.

Neka poklon za Dan zaljubljenih bude nešto što će joj svakodnevno koristiti, u čemu će uživati i što će joj pružiti prijatne trenutke.

Knjiga, poklon za Dan zaljubljenih, ali i sve druge prilike

Još jedno, uvek dobro rešenje za sve žene i devojke koje vole da čitaju, je dobra knjiga. Idealno je da znaš šta ona voli da čita, koje oblasti i žanrovi je zanimaju i u skladu sa tim, izabrati naslov koji bi joj bio interesantan.

Da bi poklon za nju bio još posebniji, možeš napraviti i set koji će činiti nekoliko knjiga istog autora ili možda napraviti miks, izbor je tvoj.

Dečko predaje poklon za Dan zaljubljenih devojci, knjge upakovane u veliku mašnu

Ukoliko želiš, uz knjigu ili set uvek možeš odabrati i neki dodatak kao što su cveće, bombonjera ili neki drugi slatkiš ili sitnica za koje znaš da voli. Poklon će biti potpuniji i lepši, a malo romantike nikad nije na odmet.

Fitnes oprema, za treniranje i vežbanje po njenim merilima

Ukoliko je tvoja voljena devojka ili žena među ljubiteljima fizičke aktivnosti ili znaš da planira da započne sa treninzima, fitnes oprema može da bude savršeno rešenje za ovu priliku.

Bilo da želiš da je iznenadiš nekom od sprava za vežbanje koje će joj omogućiti treniranje kod kuće ili nekim od praktičnih rekvizita, ovo je sjajan način da je obraduješ korisnim poklonom koji će je podstaći da istraje u svojim ciljevima i održavanju svoje kondicije i forme.

Sobni bicikl, traka za trčanje, steper, fitnes vreća, lopta za pilates, pametna vijača, strunjača, bučice ili neki drugi od brojnih rekvizita i sprava – toliko je izbora za devojku koja voli fizičku aktivnost i radi na održavanju svoje forme.

Aparati za kafu kao poklon za Dan zaljubljenih – Njeni omiljeni napici svaki dan

Da li je i tvoja voljena jedan od obožavalaca magičnog crnog napitka u čijim ukusima uživa gotovo cela planeta? Ako je prepoznaješ u prethodno rečenom, izaberi neki od aparata za kafu za koji misliš da će joj najviše odgovarati.

Bez obzira na to da li voli espresso, filter kafu, nes, domaću ili neke od kafa iz kapsule, u Tehnomaniji ti je na raspolaganju veliki izbor najrazličitijih aparata koji joj mogu omogućiti da lako i brzo pripremi svoj omiljeni napitak svako jutro i svaki dan. Pored toga, tu su i električne džezve, mutilice za nes, kao i same kafe koje mogu upotpuniti vaš poklon.

Ono što je odlično jeste da u omiljenoj kafi možete uživati i zajedno.

Različiti kuhinjski aparati za zdravu ishranu i napitke pune vitamina

Znamo koliko je danas aktuelna tema zdrave ishrane i korišćenje namirnica koje će doprineti balansiranom unosu svih hranljivih sastojaka potrebnih za pravilno funkcionisanje i zdravlje organizma. Sa tim ciljem postoji i dosta uređaja koji mogu umnogome pomoći u pripremi ovakvih obroka, napitaka i poslastica.

Dobar poklon za devojku koja vodi računa o ishrani može da bude sokovnik, blender, mini pekara, friteza na vreli vazduh, dehidrator, aparat za kuvanje na pari ili neki drugi uređaj koji će joj biti od pomoći za jednostavniju i bržu pripremu zdravih zalogaja.

Zahvaljujući njima lako se kontroliše koje namirnice se koriste za spremanje hrane, a sam način pripreme je takav da podrazumeva korišćenje svežih sastojaka, obradu takvu da ne zahteva korišćenje suviše masti i prženje u dubokom ulju.

Pokloni joj neki od ovih malih kuhinjskih pomagača koji mogu da budu savršeni poklon za nju i pokaži joj da misliš o njenim potrebama, navikama i da je dobro poznaješ.

Kako da poklon za Dan zaljubljenih izgleda posebno?

Ako želiš da svoj poklon za nju učiniš još lepšim, potrudi se i da samo pakovanje bude posebno. U zavisnosti od izbora poklona i njegove veličine, neke od njih ćeš moći na poseban način da spakuješ, dok neki možda neće biti tako zgodni za pakovanje.

Kreativci i svi oni koji žele svojim rukama sve da spreme, inspiraciju i uputstva za pakovanje mogu naći na internetu, u brojnim tekstovima i video-tutorijalima.

Ukoliko se pak nalaziš među onima koji se ne snalaze sa pakovanjem, uvek se za pomoć možeš javiti specijalizovanim službama koje će se pobrinuti za to da tvoj poklon izgleda baš onako kako želiš. Za ovakve slučajeve imaj na umu da je potrebno na vreme se organizovati i odneti poklon na pakovanje.

I ne brini, u slučaju da je tvoj poklon takav da nema kutiju i da ga ne možeš jednostavno spakovati, jedna velika mašna može sve da reši. Dodaj tome i neku posebnu poruku ili posvetu i njeno oduševljenje neće izostati.

Najbolji poklon za Dan zaljubljenih devojci je tvoja pažnja

Ne zaboravi da je ovaj dan samo jedan od onih kada se podrazumeva da ćeš svoju voljenu obradovati na neki poseban način.

Ipak, važno je da ona zna da uvek misliš na nju – potrudi se da ne samo 14. februara, već svaki dan, budeš uz nju, pružiš joj trenutke u kojima će osetiti tvoju pažnju i ljubav.

Poklon za Dan zaljubljenih će samo dodatno ulepšati sve vaše zajedničke trenutke, a nadamo se da će ti naši saveti i predlozi pomoći da dođeš do savršenog poklona.

I dodatni savet – Za sve one koji još uvek nisu sigurni i baš nikako ne mogu da odluče šta je to što bi u ovom trenutku moglo da je obori sa nogu, malo priče sa njom može pomoći. Možda neće biti iznenađenje kakvo želeliš da joj prirediš, ali je sigurno da je tvoj ili vaš zajednički izbor baš ono što joj treba.



Ostavite komentar