6 Logitech proizvoda koje morate imati za vaš laptop ili kompjuter

  0

Ukoliko želite da maksimalno iskoristite potencijal svog računara ili laptopa, onda uz njega morate imati i adekvatnu opremu. Upravo to će vam omogućiti kvalitetni Logitech miš, tastatura, slušalice, gamepad i volan.

Uz njih dobijate udobnost i punu kontrolu nad svim dešavanjima kada igrate igrice, od preciznosti, brzine, do pouzdanosti i odlične povezanosti sa ostalim gejmerima, dok će vam neki od njih omogućiti komfornije i lakše korišćenje vašeg računara, obavljanje posla, praćenje sastanaka.

Da biste izabrali najbolje, pratite naš vodič za kupovinu najboljih Logitech proizvoda.

Logitech gejmerski žični miš, prepoznatljiv dizajn proizvoda koji će vam sigurno trebati

Ako želite da svoje komponente maksimalno prilagodite sebi, svojim potrebama i navikama, onda je Logitech G502 Hеrо miš za vas. Ovaj gejmerski žični miš ima čak 11 podesivih tastera kako biste mogli da svaku od performansi namestite tako da vama odgovara, a čak i pri samom skrolovanju imate dve opcije.

Logitech G502 Hеrо miš crne boje za gejming sa svetlećim elementima
Foto: Logitech

Uz to, i njegova težina je podesiva jer ima pet odvojenih tegića od po 3,6 g kako biste postigli maksimalni komfor pri korišćenju. Ovo ga čini savršenim mišom za sve koji gejming shvataju maksimalno ozbiljno, ali i za one koji intezivno koriste miš pri radu.

Ima odziv od 1,000 Hz i reaguje u jednoj milisekundi, ali senzor je njegov najveći adut. On omogućava besprekorno praćenje svakog pokreta ruke i adekvatnu reakciju i to zahvaljujući tome što ima već čuveni Hero senzor koji podržava DPI opseg od 200 do 16.000 tačaka po inču.

Ukoliko kliknete na SNIPER taster koji se nalazi sa leve strane miša, DPI može da se smanji pa tako miš prelazi iz moda velike, na mod niske osetljivosti.

Logitech slušalice G432 za neponovljiv audio doživljaj

U jakoj konkurenciji, model Logitech G432 su na visokom mestu kao gejmerske slušalice koje su nasledile čuvene G430. Savršen izbor i za gejmere i za one koji provode mnogo vremena na Zoom sastancima ili jednostavno uživaju da slušaju muziku dok rade – ove slušalice imaju velike drajvere od 50 mm koji proizvode precizan zvuk. Prostorni zvuk je 2.0 uz Logitech G HUB softver, a ujedno slušalice imaju i veći mikrofon koji je smešten u „polugu” koja može da se pomera i to tako da se mikrofon isključi kada ga sklonite od usana.

Logitech slušalice G432 crne boje sa mikrofonom i sa plavim detaljima
Foto: Logitech

Logitech G432 su slušalice koje dolaze sa žicom, kompitabilne su sa PC, Mac, Xbox One, PS4, Switchom, i sa mobilnim uređajima, a mogu da se sa njima povežu bilo preko USB porta ili klasičnog džeka od 3,5 mm. Sam kabl je dug 2 m tako da vam obezbeđuje sasvim dovoljno slobode ako ne želite da sedite preblizu televizora ili računara.

Dodajmo tome da su ove Logitech slušalice vrlo udobne pri nošenju jer su relativno lagane. Njihove dimenzije su 81,7 mm x 172 mm x 182 mm, a na njima se nalaze i tasteri za podešavanje jačine zvuka.

Logitech G Pro X slušalice čija će vas izdržljivost iznenaditi

Ukoliko bi Logitech slušalice sa oznakom G Pro X morale da se opišu u svega nekoliko reči, najbolje bi ih opisalo to da su gedžet koji pruža studijski kvalitet zvuka, imaju mikrofon koji daje brojne mogućnosti korisniku i izuzetno su udobne. Kada se podvuče crta, to je sve što želite da dobijete kada se pitate koje gejmerske slušalice kupiti.

Logitech G Pro X su gejmerske slušalice koje se mogu povezati samo na PC. Među brojnim naprednim funkcijama koje imaju, najznačajnije su one koje podržava Logitech G Hub softver a koji, između ostalog, omogućava stvaranje suraund zvuka. Ujedno, on nudi mogućnost da birate između unapred dostupnih brojnih EQ filtera ili da napravite sopstveni. Na isti način se može kontrolisati čak i fino podešavanje zvuka, a isti softver zadužen je i za mikrofon na slušalicama – preko Blue Voice tehnologije on omogućava kontrolu glasa uživo i pruža studijski kvalitet zvuka. Kroz podešavanja se može prilagoditi svakom korisniku, tako da se upravlja umanjenjem spoljašnjih šumova ili da se pak zvuk namesti onako kako vama odgovara tokom igranja svake pojedinačne igre.

Devojka duge smeđe kose nosi Logitech G Pro X gejmerske slušalice sa mikrofonom
Foto: Logitech

G Pro X slušalice su lagane, udobne, prianjaju na uši tačno toliko koliko je potrebno da se zvuk ne rasipa, a da se vi osećate prijatno sve vreme tokom korišćenja. Tome doprinose jastučići od memorijske pene koji ove Logitech slušalice stavljaju u kategoriju najtraženijih, i to sa razlogom. Dodajte tome da su napravljene od laganog okvira od kvalitetnog aluminijuma i čelika, G Pro X su pravljene da vam dugo daju premijum osećaj.

Logitech G512 Silver Edition US GX Black tastatura čije osvetljenje daje potpuno novu dimenziju vašoj tastaturi

Nema potpunog iskustva za gejmere ako nemaju adekvatnu tastaturu, a kao jedan od najboljih izbora za PC izdvaja se G512 Silver Edition, odlična Logitech tastatura. Ona poseduje aluminijumsko kućište u kome su svoje mesto našle i numeričke tipke.

Na raspolaganju su i sve FN tipke preko kojih se može kontrolisati zvuk, pauzirati ili nastaviti igra, promeniti mod igre i slično. Dizajn je minimalistički, akcenat je na kvalitetu izrade, gde su dirke postavljene dovoljno visoko tako da imate dobar i udoban osećaj prilikom korišćenja, što je samo plus uz vrlo brz odziv od 1000 Hz/1 ms.

Logitech G512 Silver Edition US GX Black tastatura sa RGB pozadinskim osvetljenjem
Foto: Logitech

Zanimljivo je da ova tastatura ima pozadinsko RGB svetlo na svakoj tipki, odlično za igranje pri slabom osvetljenju ili mraku. Zahvaljujući LIGHTSYNC RGB tehnologiji osvetljenje se može i programirati u skladu sa pojedinačnim sadržajem koji se emituje na vašem ekranu računara ili laptopa. Isto tako, Logitech G HUB softver vam daje mogućnost brojnih dodatnih funkcija, uključujući povezivanje sa spoljašnjim aplikacijama, skidanje i deljenje personalizovanih profila igrica sa ostalim igračima koji koriste Logitech aplikaciju…

Tastatura je kompatibilna sa Windows sistemom, jednostavno se povezuje preko USB-a, a ima i dodatni USB port.

Logitech Gamepad F310 – džojstik koji ćete voleti

Logitech Gamepad F310 je kontroler koji izgleda sjajno, a isto tako se i ponaša tokom igranja video-igara. Dodajući tome povoljnu cenu, jasno je zašto je ovo jedan od traženijih modela na tržištu. Logitech PC gamepad dostupan je u zanimljivom spektru modernih boja uz dodatak kabla dužine od 1,8 m, koji daje sasvim dovoljno autonomije da možete da se namestite kako vama odgovara dok igrate.

logitech-gamepad-f310-dve-analogne-palice-kombinacije-tastera-cetiri-akciona-tastera-razlicitih-boja
Foto: Logitech

Logitech Gamepad F310 ima dve analogne palice, dve kombinacije tastera/okidača, D-podlogu, četiri akciona tastera (A, B, Ks, I) i obavezna dugmad nazad, start i režim. Sa donje strane se nalazi prekidač koji omogućava prebacivanje između XInput i DirectInputa.

Kompatibilan je sa Windows operativnim sistemom, od Windows 7 pa na dalje.

Uz moćan gejmerski volan Logitech G29 igranje igrica postaje još zanimljivije

Za potpuno uživanje u igricama potreban vam je i pravi gejmerski volan kakav je Logitech G29. Od aluminijuma je, obložen visokokvalitetnom kožom, pa dobijate utisak da sedite za pravim upravljačem nekog moćnog automobila – naročito što uz njega dolaze i papučice za gas, kočnica i kvačilo (sve od kvalitetnog nerđajućeg čelika). Ovaj gejmerski volan se može upariti i sa Driving Force shifter menjačem brzine, koji se posebno kupuje, a uz njega svakako dobijate sekvencijalni menjač.

Logitech volan za PC kompatibilan je i sa konzolama PS3 i PS4, tako da dobijate mogućnost da uživate u bilo kom trkačkom naslovu i to uz vrlo realni osećaj jer volan obezbeđuje rotaciju za 900 stepeni. Kako poseduje senzor za upravljanje i vibracije koje imitiraju povratnu snagu, stalno osećate „otpor” kao kada vozite pravi auto.

Foto: Logitech

Tu je i zaštita od pregrevanja pa se ovaj volan bez problema može koristiti satima, a dodatni plus je što su svi tasteri i kursor odlično raspoređeni i na dohvat su vam ruke tokom igranja.

Logitech oprema, razlog za kupovinu i opremanje vašeg kompjutera i laptopa

Ovo je šest esencijalnih Logitech dodataka za vaš računar i laptop koje možete naći na jednom mestu, u ponudi Tehnomanije. Zašto baš Logitech? Zato što je garant za kvalitet, a ujedno dobijate najbolju vrednost za svoj novac.

Poznati po postojanim uređajima koji su maksimalno prilagođeni potrebama korisnika, sva dodatna oprema za računare i laptopove sa oznakom ovog brenda je nešto bez čega ne možete, naročito ako ste pasionirani gejmer.

Izaberite Logitech žični miš, volan za PS, gamepad, tastaturu kao i slušalice, koji će upotpuniti online igranje, ali i svakodnevno korišćenje vaših kompjutera i laptopova.Ostavite komentar