Uz Nintendo Switch konzolu uživajte u igrama gde god da se nalazite

  0

Želite da svoju omiljenu igru možete da igrate dok čekate red, tokom pauze na faksu ili poslu, kod kuće na velikom TV ekranu ili da društvu napolju pokažete do kog ste nivoa stigli, kakva je grafika igre? Ukoliko se pronalazite u svemu prethodno spomenutom, Nintendo Switch konzola je savršeno rešenje za vas.

Najveći fanovi Nintenda sigurno već znaju mnogo toga o ovoj konzoli, a ukoliko se vi nalazite među onima koji još uvek nisu sigurni po čemu je ona drugačija od ostalih, tu smo da vam predstavimo sve njene prednosti i uvedemo vas u Switch svet.

Šta je Nintendo Switch i kako funkcioniše?

Ako želite konzolu za igrice sa kojom ćete moći da se prepustite gaming avanturama bilo kada i bilo gde, Switch će ispuniti sva vaša očekivanja.

Zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji, možete je poneti sa sobom svuda. Ima nekoliko verzija, a svaka od njih vam pruža mogućnost igranja na bilo kom mestu da se nalazite, bilo da ste van kuće ili u svom domu.

Kreirana je tako da vam bude na dohvat ruke, praktična za prenošenje, da omogućava kako individualno igranje tako i igranje u paru, kao i povezivanje više konzola i pravo multyplayer iskustvo. Switch predstavlja pravo osveženje u gaming svetu nudeći različite opcije koje su prilagođene vašem komforu.

Kutija sa Nintendo Switch konzolom plavo narandžaste boje

Koje vrste Nintendo Switch konzole postoje?

Ukoliko ste bar delimično u svetu video-igara i pratite šta se dešava na gaming sceni, sigurni smo da ste i donekle upućeni u specifičnosti ove konzole, kao i njenih mlađih verzija. Tako imate priliku da odaberete:

  • Nintendo Switch (klasična verzija)
  • Nintendo Switch OLED ili
  • Nintendo Switch Lite

Bilo koja od njih da je vaš izbor, zagarantovana zabava vam je na dohvat ruke. Saznajte u produžetku sve o tome kakva je Nintendo Switch konzola, kao i šta je to što izdvaja ostale njene verzije.

Uz Nintendo Switch pratite igru na TV ekranu ili na ekranu svoje konzole

Ova klasična verzija je prva konzola Switch serije koja je izašla iz Nintendove fabrike zabave. Njen modularni dizajn vam pruža mogućnost da je povežete na svoj TV i u video-igrama uživate na velikom ekranu, ali i da je kao ručnu konzolu ponesete sa sobom bilo gde da krenete.

Inovativni i zanimljivi Joy-Con kontroleri mogu biti montirani na konzoli i tako vam pružiti mogućnost igranja u pokretu, kada ste van vašeg doma ili jednostavno želite da se zavalite u omiljenu fotelju i igru pratite na ekranu same konzole, nezavisno od televizora.

Pored toga, oni se mogu odvojiti od konzole i koristiti se kao kontroleri za jednog ili dva igrača, koji će uživati u zabavi i zajedničkom igranju na jednoj konzoli.

Mladi par sedi na krevetu i igra igrice koristeći Nintendo Switch konzolu

Za sve fanove koji istinski uživaju u multyplayer iskustvu i online igranju, sjajno je što je omogućeno povezivanje čak 8 konzola za igranje u grupi.

Sa Nintendo Switch konzolom u pakovanju dolaze:

  • Dva Joy-Con kontrolera sa HD Rumble vibracijom
  • Dock za povezivanje sa televizorom
  • Grip Dock u koji se ubacuju Joy-Con kontroleri i koji služi za spajanje dva Joy-Cona u jedan

Po čemu se razlikuje Nintendo Switch OLED konzola od klasične varijante?

Iako se čini da razlike nisu preterano velike, OLED model nudi određene poboljšane performanse koje iskusnim gejmerima sigurno neće promaći.

Najpre je tu veći OLED ekran od 7’’, za razliku od onog LED kod klasičnog Switcha. Ivice su tanje, pa je sam prikaz igara i grafike na znatno višem nivou, pa i sam vizuelni doživljaj bolji.

Osim toga, poseduje poboljšan stereo zvučnik, veću internu memoriju od 64 GB i LAN ulaz na Docku.

Ono što je zajedničko sa njegovim prethodnikom je mogućnost povezivanja sa televizorom i uzbudljiva zabava koju možete pratiti na velikom TV ekranu.

Omiljene igre u vašem džepu uz sjajni Nintendo Switch Lite

Ova konzola je dizajnirana kao alternativa klasičnoj verziji Switcha ili prethodno spomenutog OLED modela i predstavlja njihovu manju i jeftiniju varijantu. Dimenzije su takve da su idealne za držanje u ruci, staje u džep, pa je možete poneti sa sobom svuda.

Nintendo Switch Lite manja verzija Switcha

Nintendo Switch Lite se ne može povezati sa TV-om i namenjen je isključivo za držanje u ruci, ima manji ekran, pa su to i neke od najznačajnijih razlika u odnosu na druge dve verzije. Takođe, kod nje su kontroleri deo same konzole i ne mogu se odvojiti kao kod prethodnih modela, a za bolje kretanje u igri tu je i D-Pad sa kojim ćete sigurno biti oduševljeni.

Dolazi u više boja, pa možete izabrati onu koja vama najviše odgovara. Switch Lite predstavlja idealno rešenje za sve one koji vole da u igricama uživaju gde god da se nalaze i da im u svakom trenutku mogu pristupiti.

Zašto da vaš izbor bude neka od Switch konzola?

Jednostavno je. Bilo za koju verziju da se odlučite pružiće vam komfor i mobilnost vašeg gejming sveta kuda god poželite.

Igranje igrice na Nintendo Switch konzoli

Sa klasičnim Nintendo Switchom ili OLED verzijom ćete moći da uživate u takozvanoj kućnoj konzolu i svoje avanture prenesete na veliki TV ekran, ali i ručnoj konzoli, ukoliko vam tako više odgovara u određenom trenutku. Za razliku od nje, Switch Lite model možete bukvalno da smestite u svoj džep zahvaljujući njenom kompaktnom i laganom dizajnu – ona je uvek spremna da krene sa vama.

Odlučite se za neku od sjajnih Nintendo Switch konzola i prepustite se uzbudljivim gaming avanturama gde god da se nalazite.



Ostavite komentar