Jeste li spremni za Crni petak u Tehnomaniji, akciju koja se čeka čitave godine?

  4

U svetu se već šuška da se Crni petak 2021. polako priprema i da ga mnogi sa nestrpljenjem iščekuju.

Ima onih koji verovatno već sada prave spiskove i liste svega onoga što žele da kupe tokom ovih fenomenalnih popusta jer se akcije za Crni petak ne smeju propustiti. Zato i Tehnomanija sprema brojna iznenađenja za najbolji šoping koji se pamti.

Ako ste i vi među onima koji odbrojavaju do početka ovog jedinstvenog praznika kupovine, otkrijte šta vam sve pripremamo i koje vas sve pogodnosti čekaju.

Prijavite se i budite korak ispred svih za Crni petak

Kao i svake godine, trudimo se da održimo tradiciju sjajnih cena i popusta koje su specifične za ovaj dan na čitavoj planeti.

Ispružene ženske ruke i popusti koji padaju sa svih strana

Sada smo tu da vam ponudimo više nego bilo kada pre.

Prijavite se za Crni petak 2021. i budite među prvima koji će imati priliku da saznaju sve detalje o našim sjajnim ponudama i akcijama. Razmišljajte unapred i obezbedite sebi specijalne uslove za kupovinu najrazličitijih proizvoda za vaš dom.

Šta vas sve čeka za Crni petak u Tehnomaniji?

Budite deo fantastičnog svetskog događaja i iskoristite sve mogućnosti koje vam nudimo. Opremite svoj dom novim uređajima, obradujte svoju porodicu poklonima i kupite sebi ono što odavno priželjkujete jer prilika za to je idealna. Potrudili smo se da vam obezbedimo:

  • Neodoljive popuste
  • Specijalna iznenađenja i pogodnosti za sve one koji se prijave
  • Sigurnu kupovinu, kako u radnjama, tako i u našoj online prodavnici i putem Call centra
    Kupci ispred kase stoje u organizovanom redu sa razmakom kako bi kupovina bila sigurna i bezbedna
  • Mogućnost plaćanja na više načina
  • Prilika da kupovinu proizvoda izvršite online, a kupljene proizvode preuzmete u nekoj od odabranih prodavnica

Zašto da za Crni petak kupujete putem usluge Click and Collect?

Da li ste razmišljali da za Crni petak svoj šoping obavite online, a da svoju porudžbinu preuzmete onda kada vama najviše odgovara u nekom od naših odabranih maloprodajnih objekata?

Koristeći uslugu Kupi online, preuzmi u radnji imate priliku da uštedite vreme i brzo završite kupovinu iz udobnosti svoga doma. Na ovaj način možete izbeći potencijalne gužve, mogućnost da ponestanu zalihe vašeg omiljenog proizvoda, a poručene proizvode preuzmete sami u nekoj od vama najbližih Tehnomanija radnji.

Kupujte brzo, lako i sigurno uz Click and Collect.

Ne propustite najbolje popuste do sada

Novembarska šoping groznica se već oseća, a vreme za prijavu je već počelo. Ugrabite neverovatnu priliku i prijavite se što pre.

Isplanirajte svoju kupovinu na vreme i iskoristite sve fenomenalne pogodnosti za kupovinu svojih omiljenih uređaja. Kako se i praznici bliže, verujemo da ćete u našoj fenomenalnoj ponudi pronaći i odgovarajuće poklone za vaše najdraže.

Ukoliko smo vam dovoljno zagolicali maštu, pridružite nam se za Crni petak u Tehnomaniji i uživajte u kupovini koja se isplati. Prijavite se i pratite nas jer iznenađenjima nikad kraja.



  1. Aleksandar


    Da li ce se moci porucivati online na adresu i placanjem pouzecem

    • Tehnomanija


      Zdravo Aleksandre, naravno, moći ćete da poručite proizvode online i da ih platite pouzećem.


  2. Porucila bih horizontalni zamrzivac gorenje od 3ool po sok ceni

    • Tehnomanija


      Dobar dan, Cveto. S obzirom na to da se 300 litara nalazi na granici naših kategorija prema zapremini, na ovom linku se nalazi nekoliko modela od 300, ili oko 300 litara. Verujemo da će se među njima naći i model koji će zadovoljiti Vaše krijterijume.

Ostavite komentar