5 razloga zašto da izaberete neki od Hisense prečišćivača vazduha

  0

Briga o zagađenju vazduha i odabir uređaja koji će vam pomoći da se sa ovim problemom današnjice uspešno izborite bar u svom domu, donosi vam širok spektar mogućnosti kada je izbor odgovarajućih uređaja u pitanju.

Ipak, postoje detalji koji neke od ovih aparata posebno izdvajaju, a među njima su upravo Hisense prečišćivači. Ove specifičnosti se najčešće ogledaju u posebnim karakteristikama koje omogućavaju kvalitetniju brigu o vazduhu u vašem domu i komfornije korišćenje samih uređaja.

Da li znate da jedan od Hisense prečišćivača može uspešno da eliminiše i 93,54% čestica korona virusa?

Hisense prečišćivač vazduha pored ležaja u dnevnoj sobi

U produžetku vam predstavljamo dva sjajna uređaja ovog brenda, AP220H i AP580P Hi-Nano, koje možete pronaći ekskluzivno samo u Tehnomaniji. Donosimo vam još detalja i njihovih karakteristika, a vaše je da ih upoznate i odaberete model koji će se savršeno uklopiti u vaše zamisli.

Ako se pitate zašto da vaš izbor bude baš Hisense, u produžetku saznajte odgovore.

 

1. Uz Hisense, efikasno i brzo prečišćavanje u službi vašeg komfora

Često nam je svaki minut vremena važan, te želimo da i čist vazduh u našem domu imamo čim pre. Zato su ovi prečišćivači vazduha tu da vam obezbede optimalne rezultate u što kraćem vremenskom intervalu.

Zahvaljujući svojim karakteristikama i izuzetnoj učinkovitosti, model Hi-Nano će za samo 20 minuta učiniti da vazduh u vašoj omiljenoj prostoriji bude baš onakav kakav želite.

 

2. Mogućnost izbora odgovarajućeg modela u odnosu na veličinu prostorije

Sigurno vam je poznato da je jedna od glavnih stavki kada birate odgovarajući uređaj za prečišćavanje vazduha upravo i kvadratura, tj. površina prostorije gde ćete ga koristiti. Naravno da su manja odstupanja dozvoljena, ali definitivno je da se preporučuje da pri izboru uzmete u obzir ovu stavku kako bi vam odabrani uređaj pružio optimalne rezultate u vašem prostoru.

Prečišćivač vazduha u spavaćoj sobi

Hisense poseduje modele koji će odgovarati različitim veličinama prostorija, pa imate priliku da odaberete onaj koji će se idealno uklopiti u veće ili manje prostorije.

I dok je Hi-Nano model odličan za površino do čak 75 m², AP220H će biti taman dovoljan za manje kvadrature, do 25 m².

 

3. Hisense prečišćivači poseduju indikator zamene filtera

Znamo koliko je važno redovno menjanje filtera kako bi nam ovi uređaji omogućili zadovoljavajuće rezultate kada je kvalitet vazduha u pitanju. Takođe, poznato je da ponekad može biti teško da utvrdimo i budemo potpuno sigurni u to da li li je vreme da se filter, tj. filteri, promene ili mogu služiti još neko vreme.

Ipak, postoje uređaji koji imaju opciju da vas na različite načine obaveštavaju o tome kada je vreme za to. Njihovi indikatori zamene filtera mogu biti u vidu svetlosnog ili zvučnog signala i sjajno su rešenje jer ne morate brinuti o tome koliko dugo je vaš prečišćivač radio i da li treba zameniti filtere.

Velika prednost Hisense prečišćivača je što poseduju upravo ovu funkcionalnost uz koju možete da budete bezbrižni jer ćete uvek znati kada je potrebno promeniti filtere.

 

4. Praktičan tajmer za podešavanje vremena rada prečišćivača

Nema ništa zgodnije nego kad možete mirno da odete na spavanje, da se prepustite opuštajućoj popodnevnoj dremki i da možete podesiti da se vaš uređaj za prečišćavanje sam isključi. Uz Hisense prečišćivače imate mogućnost da prilagodite sve svojim potrebama i uslovima u vašem domu.

Ukoliko vam tako najviše odgovara, namestite tajmer za isključivanje uređaja nakon npr. jednog sata rada ili izaberite neki drugi vremenski interval i slobodno se prepustite drugim aktivnostima. Prečišćivač će raditi onoliko dugo koliko ste želeli, a vi možete uživajte u komforu koji imate uz ove uređaje.Noćni režim rada Hisense prečišćivača vazduha

5. Efikasno višeslojno filtriranje za najbolje rezultate prečišćavanja

Bilo koji od modela Hisense prečišćivača da je vaš izbor, oba uređaja odlikuje precizno i uspešno prečišćavanje vazduha, kako bi vam obezbedili sigurnije i zdravije okruženje u kome boravite.

Zahvaljujući kombinovanom delovanju više filtera ovi moderni i kompaktni uređaji će vam pružiti vazduh kakav želite u svom domu. Predfilter, HEPA i filtera sa aktivnim ugljem svojim zajedničkim snagama će uspešno eliminisati čestice prašine, polena, formaldehide, različite alergene, kao i 99% drugih zagađujućih čestica veličine 0,3 mikrona.

Ono što je izuzetno značajno spomenuti je da kada je čist vazduh u pitanju sa Hisensom nema kompromisa.

Hisense Hi-Nano prečišćivač AP580H, vaš najbolji saveznik u borbi protiv kovid virusa

Izuzetno značajna karakteristika ovog modela prečišćivača se ogleda upravo u mogućnosti da uspešno otkloni do 93,54% čestica novog korona virusa. Laboratorija Texell iz Francuske je na osnovu testiranja izdala sertifikat koji potvrđuje da fenomenalni Hisense Hi-Nano može da pomogne ukoliko se u vašem domu nađe ovaj virus.

Hi-Nao plazma joni za efikasno eliminisanje virusa i bakterija iz vazduha

Hi-Nano je vrsta efikasnih plazma jona koji generišu milion jona po kubnom centimetru. Ako se ovaj podatak poredi sa običnom plazmom koja generiše od 0,4 do 0,6 jona po kubnom centimetru, ovi rezultati su zaista značajni. Zbog svoje jake emisije jona ovaj uređaj može efikasno da eliminiše 99% čestica H1N1 virusa za dva sata.

Pored toga, ima i UV-LED svetlo za sterilizaciju koje se može po potrebi aktivirati i dodatno pomoći u čišćenju vazduha i uklanjanju virusa i bakterija.

Ukoliko volite aromaterapiju, zanimljivo je što ovaj uređaj poseduje i specijalnu kutiju u koju možete dodati par kapi eteričnog ulja ili mirisa i uživati u prijatnom i opuštajućem ambijentu nakon napornog dana.

Koje su dodatne značajne karakteristike prečišćivača Hisense AP220H?

Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu i otvorima za vazduh na zadnjoj strani i na vrhu, omogućeno je optimalno prečišćavanje vazduha u radijusu od 360 stepeni. Ovakva cirkulacija donosi neophodnu svežinu u vaš prostor i čini okruženje zdravijim i sigurnijim.

Cirkulacija vazduha u rasponu od 360 stepeni kod Hisense AP220H prečišćivača vazduha

Sjajno je što Hisense AP220H prečišćivačem možete lako upravljati putem daljinskog upravljača, te sva podešavanja možete jednostavno kontrolisati na ovaj način.

Prepustite se snovima bez uznemirujućeg i neprijatnog zujanja jer specijalni režim za spavanje garantuje tihi rad uređaja, bez buke i uz minimalnu brzinu ventilatora.

Uz Hisense prečišćivače vazduha svež i čist vazduh u vašem domu u svakom trenutku

Budite bezbrižni jer ovi sjajni uređaji imaju zadatak da vode računa o tome da vaš dom uvek bude sigurna oaza prijatna za boravak.

Bilo da ih smestite u dnevnu, spavaću sobu ili neku drugu prostoriju, pružiće vam komfornije i, pre svega, zdravije okruženje za život i rad.

Sada možete zaboravi na zagađenje, prašinu, neprijatne mirise, alergene – otkrijte sve mogućnosti Hisense prečišćivača vazduha i odaberite odgovarajući model za svoj dom.



Ostavite komentar