Haier u Tehnomaniji – Svetski brend od sada u Srbiji

  0

Jedan od vodećih brendova bele tehnike u svetu, koji se izdvaja po kvalitetu i inovacijama koje obezbeđuju maksimalan komfor i prilagodljivost potrošačima, sada je dostupan i u Srbiji.

Samo u Tehnomaniji upoznajte se sa vrednostima ovog brenda koje oslikavaju njegovu dugogodišnju tradiciju.

Haier masine za veš izložene u jednoj od Tehnomanija radnji

Upoznajte Haier – Gde su kvalitet i dizajn na ti

Kompanija  je osnovana 1984. godine i od samog početka teži vrednostima koje je izdvajaju na svetskom tržištu: dizajn, kvalitet i inovacije.

Orijentisanost na potrošače i stalna težnja da svoje proizvode učine efikasnim, jednostavnim za upotrebu i da omoguće uštedu vremena, i sve to uz stalne inovacije, lansirala je Haier u sam vrh brendova velikih kućnih aparata.

Najbolje ideje iz 11 Haier inovacionih centara dobijaju priliku da se razviju i ožive u 122 fabrike i 106 marketing centara širom sveta. Rezulat je pružanje ultimativnog iskustva svima koji od svojih uređaja očekuju da se savršeno uklope u njihovu svakodnevnicu i dodatno je obogate.

Haier side by side frizider u prostranoj kuhinji i trpezariji u kojoj doručkuje porodica

Tehnomanija i Haier vam donose sjajnu priliku da uživate u uređajima vrhunskog kvaliteta

Samo u našim odabranim maloprodajnim objektima, kao i u online prodavnici, možete se upoznati sa fantastičnim Haier asortimanom i odabrati uređaj za sebe i svoju porodicu.

Specijalno u periodu do 01.06.2021. godine registrujte svoj uređaj u roku od 30 dana od dana kupovine i ostvarite garanciju od sedam godina, kao i 15 godina garancije na inverter kompresor kod frižidera ili Direct motion motor kod mašina za veš.

Izložene proizvode ovog brenda koji će vas osvojiti dizajnom i performansama možete pogledati u nekim od naših radnji u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Istražite ove sjajne uređaje na našem sajtu i klikom na dugme „Pronađi u radnji” na stranici proizvoda koji vas zanima saznajte u kojim maloprodajnim objektima možete pogledati konkretan model.

Haier mašine za veš za profesionalne rezultate

Sve što bi jedna mašina za veš trebalo da sadrži kako bi ispunila kriterijume i najzahtevnijih korisnika, pronaći ćete u ovim superiornim modelima koji će doneti profesionalni nivo brige o vešu u vaš dom.

Različiti kapaciteti, inovativni programi, Direct motion motor koji obezbeđuje tih rad i opcije koje će vas osvojiti i uštedeti vam vreme i novac, samo su neki od razloga da istražite fantastične Haier mašine za veš.

Odaberite neku od mašina za pranje veša, mašina za sušenje ili praktičnu kombinovanu mašinu koja i pere i suši veš, a pri tom štedi prostor.

Da li smo pomenuli da izgledaju fenomenalno?

Haier mašina za pranje i mašina za sušenje veša u prostranom kupatilu sa garderoberom

Haier frižideri koji će vas oduševiti

Visokokvalitetni materijali, vođenje računa o svakom detalju i naravno, tehnologija hlađenja koja ne ostavlja prostora za kompromis, izdvajaju ove frižidere kao vodeće na svetskom tržištu. I to sa razlogom.

Ukoliko od frižidera tražite više od jednostavnog hlađenja, bitne su vam funkcije koje se prilagođavaju vama i izgled koji ostavlja utisak, oduševićete se sjajnim Haier frižiderima.

Za sve one kojima frižider standardnih dimenzija nije dovoljan, tu su i impozantni Side by side frižideri koji će preoblikovati koncept čuvanja hrane.

Otkrijte sve sjajne performanse kojima Haier uređaji mogu ulepšati vašu svakodnevnicu

Za početak, verujte da ne preterujemo kad kažemo da će vas osvojiti samim gledanjem u njih.

Vrhunski materijali, završna obrada koja ne ostavlja prostor za greške i dizajn koji se ističe unošenjem elegancije i moćnog utiska u naizgled obične stvari, sve su što vam je potrebno da opremanje svog doma podignete na viši nivo.

Opcije koje vam ovaj proizvođač donosi pretvaraju standardne uređaje u prave saveznike koji imaju savršen odgovor na svaku vašu potrebu.

Proverite zbog čega je Haier jedan od vrhunskih brendova koji širom sveta uživa poverenje kupaca koji od svojih uređaja žele nešto više.



Ostavite komentar