Akcija “Treća sreća” sa Bosch ugradnom tehnikom

  0

U Tehnomaniji je u toku velika akcija “Treća sreća” koja traje do 31. marta: ukoliko kupite 3 uređaja Bosch ugradne tehnike, ostvarujete 50% popusta na najjeftiniji odabrani uređaj!*

Bosch rerne: kvalitet bez kompromisa

Bez obzira na vaš omiljen dizajn kuhinje, Bosch rerne savršeno se uklapaju. Ugradni šporeti, koji se tradicionalno ugrađuju ispod radne površine, kontrolišu ploču za kuvanje koja je iznad. S druge strane, rerne se mogu ugraditi u zidne i podne kuhinjske elemente. Izaberite zasebnu rernu i moći ćete da postavite ploču za kuvanje nezavisno od rerne. A kada nemate mnogo prostora, kompaktni aparati predstavljaju idealno rešenje. Bez obzira na to za koji aparat ćete se odlučiti, zahvaljujući njihovim automatskim programima, uvek ćete postići savršene rezultate pečenja.

Bosch indukcione, staklokeramičke i plinske ploče: manje čekanja, niža potrošnja struje i više pouzdanosti

Bosch indukcione ploče ne mogu da čine čuda, ali mogu da pruže rezultate brže od konvencionalnih ploča. Na ovim indukcionim pločama, 2 litra vode može dvaput brže da proključa nego na keramičkoj ploči. Sa druge strane, površine od stakla i keramike lako se čiste: sa Bosch staklokeramičkim pločama možete uživati u kuvanju i jelu još duže, trošeći manje vremena na čišćenje. Zahvaljujući ugrađenoj TouchControl tabli, uvek imate potpunu kontrolu radi maksimalne bezbednosti. Pomoću Bosch plinskih ploča, i vi možete uživati u svim njihovim prednostima. Ne samo da savršeno i trenutno možete kontrolisati toplotu, već se ove plinske ploče i lako čiste i apsolutno su bezbedne, zahvaljujući sofisticiranom dizajnu.

Bosch ugradne mašine za pranje sudova: savršeno se uklapaju i sjajno peru

Bosch nudi ugradne mašine za pranje sudova širine 45 i 60 cm za standardni prostor u vašoj kuhinji. Bilo da izaberete samostojeću, ugradnu ili potpuno ugradnu mašinu za pranje sudova, garantovano ćete dobiti savršene rezultate i najbolju energetsku efikasnost.

Bosch frižideri sa zamrzivačem: ne možete odlagati hranu na svežiji način od ovog

Svaka hrana zahteva različite uslove odlaganja: riba, meso i mlečni proizvodi se najbolje čuvaju na suvom pri niskoj vlažnosti, a voću i povrću je, sa druge strane, potrebna visoka vlažnost da se ne bi osušilo. Inovativni sistemi za održavanje svežine u Bosch frižiderima sa zamrzivačem pružaju najbolju tehnologiju hlađenja za svaku vrstu hrane, tako da možete biti sigurni da će u VitaFresh fiokama povrće ostati sveže i do tri puta duže.

Bosch aspiratori: moćne performanse, sveden dizajn

Aspiratori se obično montiraju iznad ploče za kuvanje, ili u okviru visećih elemenata. Bosch aspiratori se lepo uklapaju u kuhinjske elemente i obezbeđuju efikasnu ventilaciju koju ćete jedva videti – ali primetićete neverovatan efekat.

Treća sreća je sa Bosch-om mnogo veća!

*Akcija važi samo u maloprodajnim objektima Tehnomanije

 



Ostavite komentar