Slavimo 19. rođendan uz poklon popuste

  0

Za sve kupce širom Srbije, Tehnomanija je pripremila veliko celonedeljno slavlje uz odlične popuste! Od 12. do 18. marta vodeći lanac za prodaju tehnike slavi 19. rođendan, i tim povodom u svim prodavnicama Tehnomanije čekaju vas popusti i do 40% na odabrane uređaje iz kategorija bele tehnike, malih kućnih aparata, telefona, TV/AV, IT i dodatne opreme.

Tako, recimo, Alpha LED TV od 40 inča možete da kupite za 23.990, a Vox LED TV od 32 inča za 15.990. Ukoliko vam je potreban laptop, Acer Aspre je dostupan po ceni od 35.990, a ako opremate dom belom tehnikom obratite pažnju na Beko veš mašinu od 22.990 kao i na Gorenje zamrzivač koji košta 23.990 dinara. Na popustu je i Bosch mikser za 2.690, kao i mnogi drugi mali kućni aparati, ali i ostali uređaji za kuću.

Redizajnirani i unapređeni sajt Tehnomanije je još brži, pregledniji i jednostavniji: omogućava brzu i tačnu pretragu, pregled specifikacija uređaja, kao i uporedni prikaz proizvoda i jednostavnu kupovinu uz različite načine plaćanja.
S obzirom na to da vas ove nedelje u Tehnomaniji očekuje puno lepih iznenađenja, preporučujemo da pratite sajt i tako prvi saznate sve o rođendanskoj ponudi, i o tome koji će uređaji kojih dana biti na sjajnim popustima.

 



Ostavite komentar