Najbolji pomoćnici u kuhinji: uštedite vreme zabavljajući se!

  0

Oni su praktični, potrebni u svakoj kuhinji, štede vreme i rade sve one poslove za koje nemate vremena ili strpljenja, kao što su na primer mućenje, zagrevanje, ceđenje, mešanje…Mali kućni aparati, svojevrsni kuhinjski pomoćnici, zauzimaju malo mesta a od velike su pomoći.

Beko Gril toster CGM7241B može da spremi mnogo više od savršenog tosta. Naime, svojom snagom od 2400 W i nelepljivom pločom koja se lako čisti, omogućava vam da pripremite i doručak i ručak i večeru. Idealan je ako vodite računa o liniji i opredeljujete se za grilovano meso, ribu ili povrće, jer sada ih možete spremiti bez uključivanja rerne.

A kako u praksi izgleda pripremanje hrono obroka ovim tosterom, pokazala nam je kulinarska blogerka Ana Ćubela

Imate bebu? Ručni blender je spas jer pasiranje viljuškom nekoliko puta dnevno nije najlakša i najbrža opcija za spremanje obroka za vaše dete. Svakako najkorisniji je za novopečene roditelje jer za pripremanje kašica, ali kasnije i čorbica za bebe i decu, gotovo da nema zamenu. No, moderne domaćice znaju da su ovi aparati veoma korisni i za potaže, smutije ili sosove. Međutim, ručne blendere često bije glas da prave haos u kuhinji: pravljenje potaža može da znači prskanje na sve strane i lepljenje sadržaja na sečivo pa ispadne „skuplja dara nego mera“. U tom slučaju, pogledajte model kao što je Beko HBS 6700W koji ima ekstra dugu osovinu od nerđajućeg čelika kreiranu protiv prskanja i problema blendiranja u dubokim posudama. Zvezdasta sečiva garantuju najbolje performanse, a delovi su perivi u sudomašini.

Beko

Kada krene sezona virusa, svi navalimo na limun i ostalo citrusno voće. A ako redovno ručno cedite agrume, pre ili kasnije ćete zaključiti da električne cediljke za citruse nisu luksuz koji je nemoguće priuštiti. Umesto mukotrpnog ceđenja a potom i čišćenja radne površine, odabirom cediljke poput Beko CJB6100W izvući ćete maksimum iz voćke, lako sipati sok i očistiti uređaj.

Seckalica je jedan od onih uređaja za koje se nakon kupovine pitate kako ste ranije uopšte pripremali hranu. Zbog kompaktnosti i snažnih sečiva, kvalitetna seckalica biće vam pouzdan saveznik u spremanju najrazličitijih stvari: od domaćeg kikiriki putera ili riblje paštete do usitnjavanja mesa ili suvog voća. Prilikom odabira, gledajte da sečiva budu od nerđajućeg čelika, delovi lako perivi i u sudomašini, a činija izdržljiva. Naša preporuka je Beko CHG 7402 INOX



Ostavite komentar