Sitnice koje putovanje znače: mislite na vreme o svemu onome što vam uvek zafali na putovanju

  0

Dok pakujete kofere za zimovanje, i u njih stavljate džempere, ski pantalone i ostale „veće“ stvari, imajte na umu i sve one sitnice koje će vaš odmor učiniti lagodnijim i komotnijim, a kojih se, po pravilu, uvek setite tek kada stignete na odmor i shvatite da vam fale.

Zato smo za vas napravili mali podsetnik:

1. Sigurno vam se dogodilo da odete na putovanje i da usled velike količine raznih sadržaja i zabave koja se odigrava van smeštaja ne stignete uvek da napunite telefon. Kako to obično biva, baterija zakaže baš onda kada želite da napravite najbolju fotku ili da sa prijateljima podelite svoje dogodovštine na mrežama. Zato ponesite sa sobom na putovanje POWER BANK i budite sigurni da će vaš telefon u svakom trenutku moći da bude u funkciji!

2. Nemojte više improvizovati sa torbama u kojima nosite svoj računar na putovanja! TORBA ZA LAPTOP je idealna i praktična stvar, koja čini prenošenje uređaja sigurnijim i daleko komotnijim.

3. Kad smo kod računara, ne zaboravite ni USB FLASH jer to je ona sitnica koja u svakom trenutku dobro dođe.

4. Vreme je da sa putovanja počnete da donosite i fotografije na kojima ćete biti svi zajedno, celo društvo, a ne da uvek fali ona osoba koja fotografiše. Zabeležite najlepše trenutke i dajte svojim fotkama novi, osveženi izgled uz SELFIE STICK

5. Deo odmora je i vožnja do destinacije, a za sigurno putovanje preporučujemo vam BLUETOOTH SLUŠALICE kao i DRŽAČ ZA MOBILNI TELEFON i još jednu veoma praktičnu stvar koja nam svima uvek treba – AUTO PUNJAČ

 



Ostavite komentar