Philips Lumea Prestige: depilacija 21. veka

  0

Prestižna nega kože od sad je dostupna svakoj ženi. Philips Lumea Prestige, jedan od najpopularnijih kućnih IPL uređaja, ove godine je stigla u novom izdanju i sa novim karakteristikama.

Imati glatku i negovanu kožu jedan je od važnijih prioriteta svake moderne žene koja je svesna da je za glatku kožu uvek pravi trenutak. Philips Lumea Prestige, jedan od najpoznatijih uređaja za kućni IPL tretman razvijen u saradnji sa dermatolozima, stigao je u poboljšanoj verziji. Najnoviji model ovog ženama omiljenog uređaja, obogaćen je novim funkcijama koje depilaciju čine još efikasnijom, jednostavnijom i bržom.

lumea1Zašto je još efikasnija?
Lumea omogućava čak 92% manje dlačica već nakon tri tretmana. Glatka koža bez dlačica očekivana je nakon tri do četiri tretmana sa vremenskim razmakom od dve nedelje nakon svakog korišćenja. Ovakve rezultate omogućava SmartSkin senzor koji detektuje nijansu kože, i između pet jačina svetlosti, bira upravo onu idealnu za vaš ton kože. Svaki uređaj ima snagu od 250.000 svetlosnih impulsa, a tokom sprovođenja tretmana koža je zaštićena od UV zračenja integrisanim UV filterom.

Zašto je jednostavnija?
Lumea se svojim novim oblikom još više prilagođava obliku tela. Naime, jedan od Philipsovih noviteta su jedinstveni zaobljeni nastavci koji olakšavaju tretman bez obzira na oblik površine koja se tretira. Tretmani se mogu sprovesti na telu (noge, ruke, stomak), licu (gornja usna, brada), bikini zoni i pazuhu.

Zašto je brža?
„Slide and Flash“ opcija idealna je za brzo korišćenje na nogama i stomaku. Svetlosni impulsi emituju se u intervalima od dve sekunde bez pritiskanja dugmeta što znači da uređaj nije potrebno podizati, već ga samo pomerati po telu bez odvajanja od kože.
Nova Lumea Prestige može se koristiti bežično ali i sa kablom. Korišćenje kabla ubrzava rad uređaja i čini ga i do 40% bržim u poređenju sa prethodnim modelima, a kabl kontuirano održava bateriju uređaja punom, pa ništa ne može prevremeno sprečiti završetak tretmana. Ukoliko je potrebno, kabl je moguće skloniti i bežično koristiti Lumeu.

Novi dizajn, ali isti IPL
Inovativna IPL (Intense Pulsed Light) tehnologija bazira se na nežnim svetlosnim impulsima koji deluju na koren dlačica i prekidaju njihov ponovni rast. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačica i čini tretiranu kožu mekšom.

 

 

 



Ostavite komentar