Put do savršene prezentacije i veličine prikaza: Epson projektori

  0

Koje činjenice treba da znate o veličini prikaza i kvalitetu slike, kako biste pronašli najbolji način prikaza za svoje sale za sastanke ili učionice?

Postizanje optimalnog prikaza, sa odgovarajućom vidljivošću, ključno je i za onoga ko prezentuje i za onoga ko prezentaciju prati – treba omogućiti svima da mogu da prate prezentaciju sa živim bojama sadržaja. Jedna od prednosti Epson projektora je to što nude prikaz izmenjive veličine, kako bi odgovarali prostorijama raznih veličina – od velikih učionica i sala za prezentacije do manjih i srednjih učionica i sala za sastanke.

Zašto je veličina prikaza tako bitna?

Morate da prikažete sadržaj jasno kako bi sastanci i predavanja bili efektivniji. Nećete se osećati ugodno ako radite za stolom sa ekranom koji je previše mali – prvo, to nje dobro za vid, a može i ugroziti kvalitet sadržaja koji prikazujete. Možete imati najzanimljiviju prezentaciju na svetu, ali ako nije jasno vidljiv njen sadržaj iz svakog kutka sale ili učionice, taj sadržaj gubi smisao. Iz tog razloga trebaće vam veličina prikaza koji će odgovarati vašim uslovima. Mogućnost izmene veličine prikaza i funkcionalnosti Epson projektora podrazumevaju da prikazani sadržaj neće biti previše sitan, da je prikaz visokog kvaliteta i vidljiv, bez obzira na to sa koje se razdaljine gleda.

Iako je preciznost jedna od ključnih stvari kod postizanja optimalnog prikaza, lako je održati efikasne prezentacije sa različitim razdaljinama za gledanje putem jednog projektora, zahvaljujući promenjivoj veličini prikaza, što nije moguće sa tradicionalnim ekranskim prikazom.

Osim toga, većina Epson projektora može direktno da se poveže sa štampačem, što vam omogućava da trenutno odštampate slajdove sa svojih sastanaka ili predavanja.



Ostavite komentar