OptimalTemp – za lako, efikasno i brzo peglanje

  1

Peglanje je definitivno jedan od najneomiljenijih kućnih poslova, ne samo zato što dugo traje, već i zato što često sa napetošću razmišljamo o tome kako da opeglamo odeću, posebno onu osetljiviju, a da je ne uništimo i ne progorimo.

Tu muku olakšao nam je Philips, svojom novom OptimalTEMP tehnologijom, koja omogućava peglanje bilo koje tkanine, od svile do teksasa, bez potrebe za podešavanjem temperature, i garantovano – bez progorevanja! Savršen odnos temperature i pare su sjajan preduslov da više ne razmišljate da li treba da regulišete temperaturu jer peglate pamuk, vunu ili poliester. Istovremeno obezbeđuje sigurno peglanje odeće bez sjaja, koji je vidljiv posebno na tamnim stvarima.

OptimalTemp

OptimalTemp

Ova praktična pegla je zapravo parna stanica, čija snažna kontinuirana para sa lakoćom uklanja nabore na svim tkaninama. Zato je savršena i za vertikalno peglanje, za osvežavanje garderobe i zavesa.

OptimalTemp

OptimalTemp pegla je lagana, kompaktna, savršena za odlaganje i odgovara vašoj dasci za peglanje. Rezervoar za vodu od 1,5 l omogućava dugo peglanje bez potrebe čestog sipanja vode i prekidanja. Možete sipati vodu za vreme peglanja bez zaustavljanja.

Takođe, ova pegla efikasno uklanja kamenac svojim SmartCalc Clean Sistemom. Parna stanica će signalizirati kada je vreme da se očisti rezervoar svetlosnim i zvučnim podsetnikom.

OptimalTemp

Parna stanica GC 7808 je elegantan, dopadljiv član Optimal Temp porodice, sa snagom 2400w, pumpom od 5.3 bara i sa sigurnosim zaključavanjem koje olakašava prenošenje, a možete je naći ekskluzivno samo u Tehnomaniji!

OptimalTemp

OptimalTemp



  1. Panovic Slavica


    Moze li cena pegle.

Ostavite komentar