Saznajte zašto su Hisense frižideri i mašine za pranje i sušenje veša pravi izbor za vaš dom

  0

Želite uređaje za svoj dom koji će biti jednostavni za upotrebu, praktični, a opet moderno dizajnirani? Nećete pogrešiti ako se opredelite za Hisense frižidere i Hisense veš mašine.

Uz njih će vam život postati ugodniji i lakši. Imaćete više slobodnog vremena, a inovativna tehnologija ovih uređaja omogućiće vam da ih prilagodite svojim navikama i potrebama.

Hisense uređaji – ono što je potrebno svakom domaćinstvu

Cilj kompanije Hisense jeste da se zaljubite u njihov proizvod, ne samo pri kupovini već i u godinama korišćenja aparata. Pet decenija duga tradicija posvećena je upravo inovacijama kako bi do potrošača stigli tako kvalitetni proizvodi koji će opravdati sva očekivanja.

Neumornim istraživanjem i razvojem pomerali su granice inovacija i postali jedan od vodećih proizvođača u svetu. Ako se tome doda i stalna težnja ka poboljšavanju kvaliteta i garancija za proizvode koja pruža određenu bezbrižnost, jasno je zašto su Hisense veš mašine i frižideri pravi izbor za svako domaćinstvo.

Hisense mašine za pranje i mašine za pranje i sušenje veša

Ovakva predanost razvoju dovela je do toga da svi proizvodi ovog brenda budu prepoznatljivi po kvalitetu, dugotrajnosti i konkurentnim cenama. Jedan od simbola njihove sjajne tehnologije jesu mašine za pranje veša i mašine za pranje i sušenje veša. Ono što se kod njih ističe su:

  • motor – ove 2 u 1 mašine poznate su po svom moćnom Inverter PowerDrive motoru bez četkica, izrađenom po ugledu na motore automobila. Pomoću njega ste obezbedili motor velike snage, koji pri tom ne pravi veliku buku. Drugim rečima, dobijate tihu, dugotrajnu i pouzdanu mašinu koja vas neće izneveriti.
  • garancija – na kvalitet motora garantuje se 10 godina, što je dodatni benefit koji vam omogućava određenu sigurnost da je kupovina koju obavljate isplativa „na duge staze”.
  • širok spektar funkcija – mogu se birati preko kontrolnog displeja sa LED ekranom, koji omogućava odličan pregled. One će omogućiti temeljno uklanjajnje prljavštine sa odeće, a posle pranja odeća će dugo ostati sveža.

Ove karakteristike, u kombinaciji sa elegantnim i modernim dizajnom, predstavljaju idealan spoj koji će u potpunosti zadovoljiti vašu potrebu za uređajem koji je u isto vreme maksimalno funkcionalan i estetski se lepo uklapa u prostor.

Kombinovana Hisense mašina za pranje i sušenje veša WDQY1014EVJM – nudi uštedu prostora i vremena

Model koji se izdvaja i koji je za svaku preporuku jeste kombinovana mašina WDQY1014EVJM. Praktična je jer ima kapacitet pranja 10 kg, dok je za sušenje preporučena težina do 6 kg – tako da je pogodna za pranje velikih količina veša, posteljine za francuski ležaj, ćebadi, presvlaka…

Opcija StartDelay omogućava programiranje uključivanja mašine, tako da ona završi u onom trenutku kada vam najviše odgovara ili, recimo, da opere i osuši veš dok je na snazi takozvana „jeftina struja”.

Ova mašina dolazi sa čak 15 brižljivo kreiranih programa za pranje veša i 3 za sušenje, među kojima se posebno izdvaja program za brzo sušenje.

Hisense mašina za pranje i sušenje veša WDQY1014EVJM
Foto: Hisense

 

Inverter PowerDrive motor bez četkica garantuje da buka prilikom pranja neće biti veća od 56 dB, a da za vreme sušenja neće prelaziti 63 dB.

Sjajno je što poseduje i mogućnost hladnog pranja, kao i zvučni signal koji vas obaveštava o početku i kraju rada izabranog programa. Jednostavna je za rukovanje jer LED displej obezbeđuje odličnu preglednost, a i bezbedna za korišćenje jer ima dugme za zaključavanje.

Hisense mašina za pranje veša WFPV8012EM sa antibakterijskim i antialergijskim programom

Za sve koji žele samo mašinu za pranje veša preporuka je Hisense veš mašina WFPV8012EM. Štedljiva je, energetske klase je A+++, a omogućava pranje 8 kg veša.

Pogodna je za pranje veša koji ne bi trebalo cediti, jer ima mogućnost isključivanja centrifuge i podešavanje broja obrtaja. Ovaj model poseduje 15 programa pranja koji vam omogućavaju da lako odaberete odgovarajući za različite meterijale. Među njima se izdvajaju antialergijski i antibakterijski program, efikasan program PerfectBlack koji čuva boje na tamnom vešu, kao i posebni programi za donji i dečji veš.

Kontrolni digitalni panel sa brojnim funkcijama na Hisense veš mašini WFPV8012EM
Foto: Hisense

 

Veoma je korisno što ova mašina ima senzor nivoa vode, kao i kontrolu stabilnosti, što znači da je potpuno bezbedna za upotrebu i da više nema straha od izlivanja vode, niti opasnosti da će mašina da se šeta po čitavom kupatilu.

Hisense kombinovani i side by side frižideri – dizajn i kvalitet za svaku kuhinju

Jednostavnost i praktičnost za upotrebu karakteristike su i drugih aparata ovog brenda. Ove odlike imaju i njihovi kombinovani i side by side frižideri. Inovativnost usklađena sa potrebama potrošača i ovde su glavni kvaliteti.

Šta to izdvaja Hisense frižidere?

  • TotalNoFrost tehnologija – pomoću hladnog vazduha koji ravnomerno cirkuliše unutar uređaja sprečava se stvaranje naslaga leda na unutrašnjim stranama frižidera ili zamrzivača, tako da nema potrebe za ručnim odmrzavanjem uređaja
  • Dual – Tech sistem hlađenje – održava idealan nivo vlažnosti na svakoj polici, sprečava širenje mirisa i isušivanje namirnica, tako da one dugo ostaju sveže, sočne i očuvane
  • Inverterski kompresor – štedi energiju, konstantno prati uslove unutar uređaja i na osnovu njih određuje stepen hlađenja i obezbeđuje stabilnu temperaturu, uštedu energije i tiši rad što omogućava duži radni vek uređaja

Navedene karakteristike se mogu razlikovati od modela do modela, pa predlažemo da pogledate detaljnije karakteristike svakog od njih pojedinačno i tako odaberete uređaj koji će idealno odgovarati vašoj kuhinji.

Hisense kombinovani frižider model RT267D4AWF uz koji ćete sačuvati svežinu vaših namirnica

Za sve koji imaju manju kuhinju, a potrebno im je više prostora za odlaganje hrane, ovaj model Hisense kombinovanog frižidera je pravi izbor. Sa ukupnom zapreminom od 205 l, zadovoljiće i najveće gurmane. Kapacitet zamrzavanja je 2 kg/24h, a nivo buke 40 dB.

Kao i svi Hisense frižideri veoma je komforan. Ima tri staklene police, isto toliko polica u vratima, jednu posudu za povrće i 2 uloška za jaja. U zamrzivaču postoji još jedna staklena polica.

Mogućnost podešavanja otvaranja vrata na obe strane obezbeđuje više kombinovanja u kuhinji, pa ga možete smestiti tamo gde vam se najbolje uklapa.

Kombinovani Hisense frižider RT267D4AWF nalazi se u modernoj kuhinji sa belim kuhinjskim elementima. Ima mogućnost otvaranja vrata sa obe strane
Foto: Hisense

Hisense Side by side frižider RS560N4AD1 koji će upotpuniti sve potrebe za vašu kuhinju

Većih dimenzija, ali ipak elegantan, ovaj model side by side frižidera idealan je za prostranije kuhinje. NoFrost Plus tehnologija omogućava da se potpuno opustite i ne razmišljate o napornom i dugotrajnom odleđivanju ledenih naslaga.

Jednostavno elektronsko upravljanje SensoTech sa LED ekranom još jedna je od pogodnosti.

Funkcija brzog zamrzavanja je uvek korisna, ali leti posebno. Zahvaljujući njoj uvek će biti leda za rashlađivanje osvežavajućih napitaka.

Unutrašnjost ovog uređaja je prostrana, ima jednu fioku u zamrzivaču i 4 posude u vratima zamrzivača, 5 staklenih polica i 1 klasičnu posudicu za led. Neto zapremina od 428 l idealna je za veće porodice, ali i za sve ljubitelje elegantnih kuhinja zahvaljujući jednostavnom i modernom dizajnu.

U savremenoj kuhinji nalazi se Hisense Side by side frižider RS560N4AD1 čija su vrata širom otvorena. Njegove mnogobrojne police i fioke ispunjene su raznim namirnicama
Foto: Hisense

Hisense frižideri i mašine za pranje i sušenje veša – Vrhunski uređaji bele tehnike koji će promeniti vaš način života

Ovo je samo deo proizvoda marke Hisense. U Tehnomaniji možete da pronađete sjajan izbor različitih modela Hisense frižidera i veš mašina sa inovativnom tehnologijom i mogućnostima uz koje će vaše namirnice biti uvek sveže i ukusne, a održavanje garderobe mnogo jednostavnije.

Bez obzira na to da li se odlučite za jedan ili više uređaja ovog brenda, nećete pogrešiti. Zahvaljujući savremenim funkcionalnostima koje će olakšati neke od brojnih kućnih obaveza, svaki od njih će vam pružiti maksimalni komfor u vašem domu. Istražite Hisense ponudu i odaberite sjajne uređaje za vaš dom.



Ostavite komentar