Štapni usisivač Philips SpeedPro Aqua 3u1 za blistavo čiste podove u jednom potezu

  2

Ukoliko mislite da je Philips SpeedPro Aqua FC6729/01 još jedan klasičan štapni usisivač, vreme je da upoznate sve čari ovog jedinstvenog uređaja.

Idealan za svaki prostor, bilo da želite samo usisavanje ili usisavanje i brisanje i sve to u jednom potezu. Zaboravite na glomazne usisivače, zapetljane kablove i njihovo razvlačenje po čitavom stanu.

Saznajte na koji način ćete sa ovim 3u1 bežičnim uređajem kompletno očistiti sve što poželite u svom domu, jednostavno i za mnogo manje vremena nego što ste navikli.

Temeljno i brzo čišćenje uz SpeedPro Aqua FC6729/01

Koliko ste puta poželeli da imate usisivač koji će vam uvek biti pri ruci i sa kojim ćete moći začas da se rešite sitne prljavštine i mrva, ali koji će vam takođe biti od pomoći i u generalnim čišćenjima čitavog doma.

Philips SpeedPro Aqua čini da svakodnevno čišćenje obavite za tren oka, bez razmotavanja kablova i kasnijeg dodatnog ribanja podava koje ste prethodno usisali. Odgovoriće na sve svakodnevne izazove, a obaveze oko sređivanja i čišćenja će učiniti lakšim i jednostavnijim.

Šta sve može bežični usisivač SpeedPro Aqua 3u1?

Rekli bismo sve što vam je potrebno za održavanje čistoće i higijene vašeg omiljenog prostora. Objedinjuje tri najvažnije funkcije za potpuno čist i uredan ambijent u vašem domu, a to su:

  1. Usisavanje
  2. Brisanje i
  3. Ručno usisavanje

Imali ste goste ili su deca rasula grickalice po čitavoj sobi? Jedinstveni sistem za usisavanje i brisanje čini da vaš prostor brzo i lako bude spreman i čist bez ikakvih tragova nereda i prljavštine.

Philips 3u1 štapni usisivač istovremeno usisava i briše zaprljani patos

Teško je zamisliti da samo jedan uređaj može sve ovo da obezbedi, ali ovaj bežični usisivač je upravo po tome specifičan. Inovativna tehnologija, snažne performanse i praktične funkcije ga čine nezamenljivim dodatkom u svakoj kući i stanu.

Usisava, briše i uklanja do 99% bakterija

Nema tog ugla ni prašine koji će promaći SpeedPro Aqua usisivaču. Samo u jednom prolazu odstranjuje do 99% bakterija što doprinosi ne samo da vaši patosi budu besprekorno čisti već i na zadovoljavajućem higijenskom nivou.

Tokom brisanja obezbeđuje kontrolisano oslobađanje vode i održava optimalnu vlažnost ma koja vrsta tvrdih podova da je u pitanju. Kada imate posla sa tvrdokornim nečistoćama, režim AquaBoost je tu da vam pomogne da se što pre izborite sa njima.

Za sve one koji imaju kućne ljubimce, mini turbo četka će biti savršeni dodatak za brzo čišćenje mekanih površina. Pruža vam mogućnost da bez problema uklonite životinjske dlake sa različitih tapaciranih površina i sedišta. Snažna je, kompaktna i izuzetno efikasna.

Šta SpeedPro Aqua usisivač čini idealnim za čišćenje od poda do plafona, pa i van doma?

Jednim klikom svoj Philips štapni usisivač pretvorite u mali i praktični ručni usisivač koji će vam pomoći u vašem poduhvatu kod čišćenja teže dostupnih površina. To su najčešće plafoni i visoke police kod kojih će dodatak sa integrisanom četkom biti idealno rešenje. Zgodan je za usisavanje automobila, uzanih i zavučenih površina, ali i uvek pri ruci da se začas rešite mrva sa kuhinjskih površina.

Osim toga, prilagodljiv je i lak za manevrisanje jer se posuda za prašinu nalazi sa gornje strane. To omogućava njegovo jednostavno korišćenje i pod manjim uglom, pa ga čak možete postaviti potpuno ravno uz pod radi lakšeg dosezanja ispod niskog nameštaja.

Dečko usisava patos ispod sofe bežičnim usisivačem SpeedPro Aqua

Neka prljavština jednostavno nestane – Moderne funkcionalnosti za najbolji učinak

Ako se pitate da li će ovaj 3u1 usisivač odgovoriti na sve vaše potrebe i opravdati ulaganje, upoznajte još neke od funkcija koje ga čine nezamenljivim dodatkom za brzo sređivanje svakog kutka vašeg doma.

  • Jedinstveni nastavak za usisavanje od 180° – Možda ste navikli na klasične četke i nastavke sa kojima se morate vraćati napred – nazad, bočno da biste dobro usisali određeni prostor, ali uz SpeedPro Aqua nema umaranja i mukotrpnog vraćanja na delove koje ste već očistili. Mlaznica za usisavanje od 180° omogućava precizno i snažno sakupljanje do 98% prašine i prljavštine u svakom potezu. Usisava sa prednje i sa bočnih strana, pa odgovara svim vrstama podova.
  • LED svetla za lakše otkrivanje nečistoća – Zahvaljujući ugrađenim LED svetlima u usisnom nastavku nema šanse da vam promakne skrivena prašina i prljavština. Sitne mrvice, dlake, kao i zrnca prašine i nečistoće se bolje uočavaju jer je površina ispred četke osvetljena i pomaže u efikasnom čišćenju i najskrivenijih tamnih uglova.
    Nastavak SpeedPro Aqua usisivača usisava prostor sa prednje i bočnih strana
  • Perivi filter i jednostavno pražnjenje – Sigurni smo da vam je pri izboru bilo kog uređaja za domaćinstvo veoma značajno da vam njihovo održavanje ne stvara dodatne komplikacije i obaveze. Zato je upravo i ovaj štapni usisivač kreiran tako da ovaj proces obavite najjednostavnije moguće – savremeni dizajn posude za prašinu omogućava njeno lako odvajanje i higijensko pražnjenje u samo jednom potezu, bez stvaranja oblaka prašine. Komforno, lagano i efikasno.
  • Do 50 minuta čišćenja – Šta sa bežičnim usisivačem ako njegova snaga i autonomija rada ne zadovoljavaju kriterijume jednog savremenog domaćinstva? Zato će vam SpeedPro Aqua omogućiti duže vreme rada dovoljno da očistite sve što je potrebno. Visoke performanse izdržljivih litijum-jonskih baterija pružaju vam mogućnost bezbrižnog usisavanja do čak 50 minuta u normalnom režimu i 22 minuta u turbo režimu.
  • Odlične performanse motora za duže i bolje usisavanje – PowerBlade motor je kreiran tako da obezbedi veliku brzinu protoka vazduha što za rezultat ima snažno i precizno sakupljanje nečistoća i prljavštine. Njegova jedinstvena PowerCyclone 7 tehnologija trenutno odvaja prašinu od vazduha radi dužeg održavanja njegovog snažnog učinka. Samim tim je lakše i prikupljanje različitih nečistoća sa svih vrsta podova, pa čak i sa debelih tepiha.

Verujemo da ćete u skladu sa svojim potrebama dobro razmisliti pre nego što napravite konačan izbor, ali jedno je sigurno. Ukoliko tražite efikasan uređaj koji će vam olakšati čišćenje, sa ovim štapnim usisivačem teško da možete pogrešiti. Odlučite se za drugačije i u moru sličnih i istih uređaja odaberite onaj koji će rešiti vaše probleme i maksimalno vam uštedeti vreme.

Zašto je Philips SpeedPro Aqua 3u1 savršeno rešenje za svaku porodicu?

Dizajniran tako da savremeni život učini udobnijim i lepšim, a svakodnevne obaveze u kući lakšim i jednostavnijim. Sasvim dovoljni razlozi da ovom praktičnom i inovativnom uređaju prepustite da se brine o čistoći i higijeni čitavog vašeg doma.

Nema vremena za gubljenje, izaberite SpeedPro Aqua i u samo nekoliko trenutaka i sa jednim uređajem vaš dom će zablistati u punom sjaju. Tako brzo i tako moćno – sada možete zaboraviti na sve prethodno jer je budućnost efikasnog i brzog čišćenja u vašim rukama.



  1. Novka Nikolic


    Cena

    • Tehnomanija


      Dobar dan, Novka. Hvala Vam na interesovanju za ovaj usisivač. Na ovom linku se nalazi ovaj usisivač u našoj ponudi, kao i cene za različite oblike plaćanja, Redovno posećujte link, kako biste bili uvek na vreme i precizno informisani o ceni. Cene se redovno ažuriraju.

Ostavite komentar