Da li ste spremni za Samsung Galaxy Note20? Doživite snagu kao nikada do sada

  0

Moćnija nego ikada, Galaxy Note20 serija je ugledala svetlost dana. Uprkos mnogobrojnim pričama o odlaganju, 5. avgusta smo imali priliku da ispratimo veliko predstavljanje Note20 uređaja nove generacije.

U okviru prvog virtuelnog Galaxy Unpacked događaja koji je Samsung priredio prikazano je čak pet novih uređaja. Pored tebleta, Galaxy Z Fold2 telefona na preklop, Galaxy Watch3 sata, novih Galaxy Buds Live bežičnih slušalica, glavni predstavnici serije su telefoni Note20 i Note20 Ultra.

Poručite svoj novi Galaxy Note20 u Tehnomaniji

Ako ste neki od onih pravih Samsung zaljubljenika, sigurni smo da želite da među prvima isprobate šta sve to ovaj Galaxy donosi. Zato vam Tehnomanija omogućava da već sada možete da naručite neki od šest fenomenalnih Galaxy Note20 telefona.

Odlikuju ih prefinjeni dizajn, moderne funkcionalnosti, napredne karakteristike i tehnologija koja konstantno pomera granice. Ukoliko se pitate može li više, nastavite da čitate.

Koji vas pokloni čekaju za kupovinu Note20 i Note20 Ultra u pretprodaji?

Već smo se navikli na to da Samsung brine o svojoj zajednici i svojim fanovima i uvek pripremi sjajna iznenađenja. Ni ovoga puta nije ništa drugačije.

Tokom perioda pretprodaje, koji traje 05.08. do 20.08.2020. godine, svakog kupca telefona čeka poklon. Budući vlasnici Galaxy Note20 modela dobijaju Galaxy Buds+ bežične slušalice, dok će oni koji se odluče za Note20 Ultra model imati priliku da isprobaju nove Galaxy Buds Live slušalice.

Bežične slušalice Galaxy Buds Live u bronzanoj boji i Galaxy Buds u beloj boji

Iskoristite priliku da osetite bogati zvuk vrhunskog kvaliteta. Sa Buds Live modelom uživaćete i u novoj opciji Active Noise Cancellation za otklanjanje oklone buke.

Šta sve nudi Galaxy Note20 serija telefona?

Budući da se na tehnologiju oslanjamo više nego ikada, njen značaj je i utoliko veći za naš svakodnevni život. Zato je i Note20 serija kreirana tako da pomaže da budemo povezani na različite načine i prevazilazimo izazove sa kojima se susrećemo.

Među brojnim impresivnim karakteristikama Note20 serije, kao najupečatljivije izdvajamo sledeće:

  • Omogućava neverovatnu produktivnost i potpunu transformaciju načina rada
  • Nudi zabavu bez granica uz sjajno gejming iskustvo
  • Poseduje moćnu bateriju koju karakteriše najveća snaga na Galaxy Note uređajima
  • I dalje pruža mogućnost snimanja neprevaziđenih video-snimaka visoke rezolucije

Vrhunski dizajn serije Note20 – Divan koliko i moćan

Pored fenomenalnih karakteristika, nisu zanemareni ni izgled, tj. sam dizajn uređaja.

Osim izdržljivih i kvalitetnih materijala koji su korišćeni za ekran i kućište, sigurno ćete primetiti i sve prefinjene detalje. Zaobljene i elegantne ivice i linije, paleta „mističnih” boja i proporcije takve da omogućavaju izuzetno udobno držanje u ruci.

Tu je i, za sada prvi put viđena, mistično bronzana boja po kojoj će, bez sumnje, Galaxy uređaji biti prepoznatljivi. Smatra se da su modeli u ovoj boji istovremeno moderni ali i bezvremenski.

Koje su razlike između Note20 i Note20 Ultra telefona?

Ono što im je zajedničko su izuzetne performanse koje korisnicima pružaju maksimalno zadovoljstvo tokom korišćenja. Poseduju najbrži procesor u istoriji Galaxy ekosistema i objedinjuju vrhunsku tehnologiju sa najboljim mobilnim iskustvom.

Tri Galaxy Note20 modela telefona u različitim bojama

Razlika koju ćete na prvi pogled primetiti sigurno je veličina samog uređaja, odnosno veličina ekrana. Ukoliko se detaljnije udubite u karakteristike ova dva modela, uočićete i sledeće:

Tabela sa izdvojenim specifikacijama po kojima se razlikuju Galaxy Note20 i Galaxy Note20 Ultra

 

Bez obzira na ove varijacije i Note20 kao i Ultra predstavljaju savršene uređaje koji će odgovoriti na različite zahteve kada su u pitanju posao, ali i različite aktivnosti u slobodno vreme.

Ipak za Galaxy Note20 se veruje da je namenjen nešto široj grupi Note korisnika kojima je cilj da uživaju u vrhunskim funkcijama za rad i zabavu.

Za razliku od njega, Galaxy Note20 Ultra će oduševiti poslovne ljude, kao i sve one kojima su neophodne maksimalne performanse i vrhunska produktivnost.

Zadnja strana Samsung Galaxy Note20 Ultra telefona u mistično crnoj, bronzanoj i beloj boji

Zašto se kaže da Note20 serija pruža nove mogućnosti za rad?

Zato što omogućava korisnicima da sa bilo kog mestu i u bilo koje vreme urade više. Tome doprinose sada još bolja S Pen olovka, Samsung Notes aplikacija, kao i kompatibilnost sa Windowsom i mogućnost sinhronizacije i funkcionisanje zajedno.

Unapređena S Pen olovka kao zaštitni znak Galaxy Note20 uređaja

Omiljeni dodatak za sve Note fanove kao i ljubitelje multitaskinga je S Pen olovka koja za seriju Galaxy Note20 prevazilazi sve do sada viđeno.

U jednoj ruci Galaxy Note20 Ultra, dok je u drugoj S Pen olovka

U poređenju sa prethodnom serijom, preciznija je i pruža vrhunsko iskustvo pisanja bez obzira da li su u pitanju kratke ili možda nešto zahtevnije beleške. Sa njom se lakše zapisuje, a zahvaljujući unapređenim funkcionalnostima imate osećaj kao da pišete pravom olovkom.

Koje novine donosi Samsung Notes aplikacija?

Više ne morate da vodite računa o urednosti beleški jer Samsung Notes opcije sada mogu automatski da konvertuju neuredne beleške u čitak i pregledno ispisan tekst. Lako i brzo zapišite sve što vam je potrebno, a sve to kasnije sa podjednakom lakoćom možete menjati, prepravljati, deliti i organizovati.

Samsung Notes omogućava i konvertovanje dokumenata u PDF i PPT format. Dodatna mogućnost je opcija ispravljanja i obeležavanja unutar ovakvog formata teksta. Zgodno i jednostavno u različitim situacijama.

Multitasking na više različitih uređaja

Ukoliko želite da aplikacijama na svom telefonu pristupite sa računara, sada to više nije problem. Note20 telefoni su kompatibilni sa Windows 10 operativnim sistemom, pa zahvaljujući Link To Windows i Your Phone aplikaciji vaši uređaji mogu biti međusobno usklađeni.

Ženska ruka sa S pen olovkom pregleda podatke i grafikone prikazane na ekranu Galaxy Note20 Ultra telefona

Organizujte se najbolji mogući način jer vam Galaxy Note20 u tome pomaže.

Sa Note20 serijom nikad bolji gejming na telefonu

Za sve one kojima je nedostajalo da svoje omiljene video-igre prelaze i kada nisu pri svom laptopu ili računaru, Samsung ima sjajno rešenje. Ovo se posebno odnosi na Xbox fanove kojima će od 15. septembra biti omogućen pristup i igranje najrazličitijih igara iz ove kolekcije. Sve to uz Xbox Game Pass Ultimate za koje je potrebna pretplata.

Zahvaljujući nikad bržem procesoru i velikom ekranu, sve akcije teku glatko, dok je dodatno gejming iskustvo poboljšano opcijama na bazi veštačke inteligencije i Bluetooth optimizacije.

Zašto izabrati Samsung Galaxy Note20?

Kako je tehnologija tu da olakša život svakom od nas, tako je i Note20 serija kreirana da omogući upravo to. Bez obzira da li je u pitanju posao ili slobodno vreme, Note20 uređaji su moćan alat koji obezbeđuje efikasniji rad i bolju zabavu.

Ono što sa sigurnošću možemo reći je da nema greške za bilo koji od modela Note20 serije se odlučite. Kompjuter u malom, dovoljno snažan i za posao i za igru.

Izaberite neki od Note20 telefona i doživite snagu najmoćnijih Note performansi do sada.



Ostavite komentar