Apple App Store i druge dodatne usluge od danas i u Srbiji

  0

Ukoliko ste zaljubljenik u Apple uređaje imamo za vas sjajne vesti. Prema zvaničnom saopštenju kompanije, Apple danas lansira svoje glavne usluge u Srbiji – App Store, Apple Music, Apple Arcade, Apple Podcast i iCloud.

Apple Store je mesto gde korisnici Apple uređaja mogu pretražiti i kupiti aplikacije koje žele da imaju na svojim uređajima. Sa preko pola miliona korisnika svake nedelje i u 175 zemalja i regija Apple Store stiže i u Srbiju.

Apple Arcade je revolucionarna usluga pretplate na igrice u okviru Apple Store-a koja nudi neograničen pristup igricama koje se mogu igrati preko uređaja kao što su iPhone, iPad, iPod touch, Mac i Apple TV.

 

Apple Podcast pruža svojim korisnicima da pretražuju i gledaju emisije na više od 100 jezika i u čak 175 zemalja među kojima je sada i Srbija.

Apple Music omogućava slušanje muzike preko svih Apple uređaja. Od danas je dostupan i u Srbiji sa preko 60 miliona pesama. Takođe je dostupan i na Android operativnom sistemu. Novi pretplatnici ove usluge moći će da uživaju i u besplatnom šestomesečnom probnom periodu.

iCloud, jedna od najvažnijih usluga, čuva podatke korisnika i omogućava sinhronizaciju na svim Apple uređajima. Uz ovu uslugu ne morate brinuti o broju fotografija koje čuvate na telefonu, sve slike i važni dokumenti uvek su na dohvat ruke. Funkcija „porodično deljenje“ omgoućava da 6 članova porodice može deliti pristup Apple uslugama uključujuči i Apple Arcade, Music i TV.

Pored Srbije, ove funkcionalonsti dostupne su i u okolnim zemljama, u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Ukoliko nemate svoj novi, omiljeni Apple uređaj, pravo je vreme da ga nabavite. U Tehnomaniji vas čeka kompletna ponuda Apple uređaja.



Ostavite komentar