Dell Vostro laptopovi – spremni da isprate svaki poslovni poduhvat

  0

Kako je rad na daljinu prisutan već duže vreme i počinje da postaje svakodnevnica, laptopovi sa razlogom dobijaju posebnu pažnju u različitim sferama poslovanja.

Zato imati pouzdan i lako prenosiv laptop definitivno nije više luksuz, već potreba većine stanovnika kojima laptop bar na neki način služi za završavanje poslovnih obaveza.

Kada su u pitanju poslovni laptopovi, postoji veliki broj proizvođača, ali se među njima kao jedan od glavnih igrača izdvaja Dell sa njegovim Dell Vostro modelima.

Zašto izabrati Dell Vostro laptop za posao?

Dell Vostro laptopovi idealni su za poslovne korisnike, mala i srednja preduzeća zbog kvaliteta njihove izrade ali i pristupačnih cena koje često igraju važnu ulogu pri odabiru laptopa za posao.

Osobine koje posebno ističu Dell Vostro poslovne laptopove sigurno će te oduševiti, samo neke od njih nabrojaćemo:

  • Otpornost kućišta
  • Pouzdanost komponenti
  • Udobnost tastature
  • Istrajnost baterije

Očigledno je da Dell laptopovi iz Vostro linije imaju ključne karakteristike za povećanje efikasnosti i brže izvršavanje različitih zadataka.

Devojka sedi u kancelariji za radnim stolom i obavlja zadatke na HP laptopu

Hajde da pogledamo i konkretne primere iz svakodnevnog rada, sa kojima se sigurno susrećeš, gde Dell Vostro laptop besprekorno obavlja svoju dužnost.

  • Sa lakoćom izborićeš se sa korišćenjem različitih dokumenata, tabela, prezentacija i multimedija istovremeno.
  • Nesmetano obavljaćeš video pozive koristeći Zoom, Microsoft Teams ili drugu aplikaciju za online sastanke.
  • Prevelik broj otvorenih tabova u Chrome, Edge ili drugom internet pretraživaču neće mu predstavljati problem.

Ukoliko želiš na svom radnom mestu da iskoristiš benefite Dell Vostro laptopa, izdvojićemo za tebe dva odlična modela koji će te pomno pratiti u različitim poslovnim zadacima.

Takođe, pored obavljanja posla Dell Vostro laptop će ti na kraju radnog dana omogućiti da se zabaviš gledajući omiljene filmove, serije ili u slušajući muziku.

Laptop Dell Vostro 3510 NOT18569 povećava efikasnost pojedinca

Dell Vostro 3510 dizajniran je da podrži rad poslovnih korisnika, nudi besprekornu fleksibilnost i omogućava postizanje zavidnih rezultata u poslovanju.

Njegov ekran je Full HD WVA veličine 15.6 inča sa Anti-Glare zaštitnim premazom koji smanjuje odsjaj, što je izuzetno korisna odlika laptopa ukoliko radiš u kancelariji sa velikom količinom prirodne svetlosti.

Dell Vostro 3510 ima Intel Core i5 procesor 11. generacije sa 4 jezgra i brzinom od 2,4 GHz do 4,2 GHz. Dodatno tu je i radna memorija DDR4 veličine 8 GB koja upotpunjuje brzinu njegovog rada, a samim tim omogućava ti da radne zadatke obaviš i pre roka.

Laptop Dell Vostro 3510 NOT18569

Za dodatno ubrzanje prisutan je SSD veličine 256 GB koji nudi dovoljno prostora za skladištenje različitih fajlova –tabela, dokumenata, prezentacija i multimedijalnih sadržaja.

Grafička karta je NVIDIA GeForce MX350, obezbeđuje odličan grafički prikaz detalja, tako da ćeš obavljati posao bez dodatnih naprezanja vida.

Autonomiju rada mu pruža izdržljiva 3-ćelijska litijum-polimerska baterija kapaciteta 41 Wh (vat-čas). Uz laptop dobijaš veoma istrajan strujni adapter snage 65 W, koji će ti obezbediti da sa lakoćom radiš bez ikakvih smetnji.

Njegova tastatura ima jednobojno osvetljenje što je čini izuzetno ugodnom za korišćenje, kako je raspoznavanje tastera dodatno olakšano. Njegova masa je 1,69 kg, lako ćeš ga nositi na posao, a nakon radnog vremena po potrebi kući ili na poslovni put.

Dell Vostro 3510 potpuno je opremljen za rad kako ima operativni sistem Ubuntu, omogućava ti da budeš svakodnevno maksimalno produktivan, iskoristi njegove mogućnosti.

Dell Vostro 3510 NOT18556 laptop prati u stopu tvoj tempo rada

Kao i prethodni model, laptop Dell Vostro 3510 NOT18556 predstavlja odličan poslovni laptop po veoma pristupačnoj ceni, koji će ti pomoći da bez smetnji savladaš poslovne obaveze.

Njegov ekran je Full HD WVA dijagonale 15.6 inča sa Anti-Glare zaštitnim slojem koje sprečava pravljenje odsjaja. Anti-Glaer je gotovo neophodna osobina laptopa ako se on se koristi u veoma osvetljenim radnim prostorima, gde zavese ili venecijaneri ne zaustavljaju u potpunosti prirodnu svetlost.

Dell Vostro 3510 NOT18556 laptop

Laptop Dell Vostro 3510 NOT18556 poseduje Intel Core i3 procesor 11. generacije sa 2 jezgra i brzinom u rasponu od 1,7 GHz do 4,1 GHz. Prisutna je DDR4 radna memorija veličine 8 GB za dodatnu efikasnost pri radu.

Njegov hard disk je SSD i nudi 256 GB prostora za čuvanje različitih fajlova – video zapisa, slika, tabela, prezentacija. Grafička karta je integrisana Intel UHD i kristalno jasno prikazuje sadržaj bez ikakvih greški.

Laptop Dell Vostro 3510 izuzetno je istrajan kako sadrži kvalitetnu 3-ćelijsku litijum-polimersku bateriju od 41 Wh (vat-čas). Uz laptop naravno dobijaš strujni punjač snage 65 W, koji će ti omogućiti da radiš kontinuirano u svakom trenutku.

Zahvaljujući njegovoj maloj težini od 1,69 kg lako ćeš ga po potrebi nositi na različita mesta, na posao, sastanke ili kući.

Dell Vostro 3510 NOT18556 dolazi sa Ubuntu operativnim sistemom spremnim za obavljanje svih poslovnih obaveza, brzo i efikasno.

Obezbedi Dell Vostro laptop za moćnu produktivnost u pokretu!

Dell Vostro laptopovi svoje mesto pronalaze na visokoj lestvici u poslovnom svetu i to vrlo zasluženo kako su njihove glavne odlike pouzdanost i istrajnost.

Pored obavljanja poslovnih zadataka nakon iscrpnog dana omogućiće ti da se u slobodno vreme zabaviš prateći serije, filmove, da uživaš u omiljenim plejlistama i da zaigraš manje zahtevne igrice.

Ukoliko se odlučiš da isprobaš Dell Vostro laptop, nadamo se da će tvoje iskustvo biti pozitivno jer ništa manje ne očekujemo od renomiranog brenda.



Ostavite komentar