Dodaci za tablet i iPad koji će ti omogućiti njihovo lakše i udobnije korišćenje

  0

Bilo da imaš tablet, iPad ili planiraš kupovinu istih, sigurni smo da će ti biti potrebni i određeni dodaci koji će ih upotpuniti i doprineti njihovoj jednostavnijoj upotrebi, čuvanju i prenošenju.

Zamisli samo da ti se potroši baterija u trenutku kada nisi u mogućnosti da je dopuniš, da slučajno ispustiš svoj uređaj, ili ti je potrebno da napišeš duži mejl, a tastatura na ekranu tvog tableta ti ne pruža mogućnost da to uradiš brzo i efikasno.

O svemu ovome nećeš morati da razmišljaš uz sjajne i praktične dodatke za tablete i iPad uređaje, koji će ti olakšati njihovu upotrebu.

Uz futrolu sa tastaturom pretvori svoj tablet u omiljeni prenosni računar

Ukoliko pričamo o dodatnoj opremi i sitnicama koje tvoj tablet mogu učiniti još jednostavnijim za upotrebu, to su sigurno futrole sa tastaturom.

Sa ovakvim dodatkom ne samo da ćeš lakše kucati, već ćeš imati i veću preglednost slova i brojeva. Zahvaljujući njoj možeš pisati mejlove, kraće ili duže tekstove i sve to znatno udobnije i lakše, nekoristeći majušnu tastaturu na ekranu tableta. Ali ne samo to.

Dvojaka funkcija ovih gedžeta ti omogućava i sigurnost tvog uređaja. Ako si među onima koji svakodnevno koriste tablete i nose ih sa sobom gde god da krenu, verujemo i da ti se bar jednom desila situacija da gledaš kako da ga spakuješ u torbu ili ranac, a da to bude bezbedno mesto za tvoj uređaj.

Sa ovakvom futrolom nema razloga više da brineš o tome, a posao koji te čeka možeš brže završiti.

Na šta bi trebalo da obratiš pažnju pri izboru futrole za tablet sa tastaturom?

Iako nije preterano teško naći odgovarajuću futrolu jer je u ponudi mnogo univerzalnih modela, ima i onih koje poseduju određene specifične karakteristike i pojedinosti, i koje svakome od nas mogu više ili manje odgovarati.

Tako bi trebalo posebno obratiti pažnju na to da li je tvoj tablet kompatibilan sa određenim modelom futrole i koje načine povezivanja ona nudi. Verujemo da su najbolje one koje imaju više mogućnosti (Bluetooth, Wi-Fi, kabl), ali svakako preporučujemo da biraš u skladu sa modelom uređaja koji ti imaš kao i u skladu sa tvojim potrebama.

Pored toga, kod ovakve futrole mogu ti biti važne i same opcije, tj. raspored tastera na tastaturi, mogućnost njene osvetljenosti po potrebi, koje omogućava nesmetano korišćenje kada su u pitanju noćni uslovi rada.

Držač za tablet kao nezaobilazni dodatak za tvoj auto

Za sve one situacije kada provodiš dosta vremena u automobilu, ali kao putnik, ne kao vozač, i želiš to vreme korisno da ispuniš, auto-nosač za tablet će ti biti od neprocenjive pomoći.

Bilo da želiš da gledaš video-klipove, čitaš ili odgledaš epizodu serije, a naporno ti je da sve vreme držiš uređaj u rukama i budeš sve vreme savijene glave, uz ovaj dodatak u automobilu možeš ispuniti vreme na zanimljiv način.

Sjajno su rešenje i za klince koje sada možeš udobno i sigurno smestiti u sedišta i pustiti im da se zabave uz omiljene crtaće tokom putovanja. Neće osetiti put i vožnju, a vreme će im proleteti.

Auto-nosač za tablet u automobilu zakačen na prednje sedište

Auto-nosači za tablete su obično jednostavni za montažu i mogu imati, takozvanu, okretnu „ruku” ili zglob kako bi se njihov položaj prilagodio tvojim potrebama i trenutnim pozicijama sedišta. Odlična su opcija jer omogućavaju podešavanje različitih visina i uglova gledanja, a neki od njih i rotiranje od 360°. Takođe, na raspolaganju su ti i modeli različitih oblika i principa montiranja, pa u raznolikoj ponudi nije teško pronaći ono što ti treba i što će odgovarati uređaju koji imaš.

Bilo da su u pitanju posao ili zabava, pravilno postavljen ekran tvog tableta će ti sigurno značiti da olakšaš gledanje ili čitanje različitih sadržaja, a u određenim situacijama i da povećaš svoju produktivnost.

Futrola ili torba za tablet, da sigurnost uređaja bude na prvom mestu

Teško da svoj mobilni telefon možeš da zamisliš bez zaštitne maske, a kamoli tablet bez neke od sigurnosnih torbica ili futrola.

Zgodne su i praktične bilo gde da kreneš jer predstavljaju pouzdanu zaštitu tvog uređaja kada putuješ ili ga prenosiš sa mesta na mesto. Futrole i torbice će ih sačuvati od potencijalnih oštećenja kod padova, od različitih ogrebotina, a neki od modela i od vlage i prljavštine. Bez obzira na to da li se odlučiš za futrolu ili torbicu, i jedna i druga predstavljaju sigurno rešenje ne samo za ekran, već za ceo uređaj.

Koje su razlike između torbe i futrole za tablet?

Ukoliko se odlučiš za torbicu, one najčešće imaju rajsferšlus ili neki drugi princip zakopčavanja i omogućavaju potpunu zaštitu tvog tableta.

Za razliku od njih, futrole mogu biti otvorene sa jedne ili više strana što ne umanjuje zaštitu tvog uređaja, ali u nekim ekstremnijim situacijama može biti značajna razlika.

Ženske ruke drže tablet u roze futroli

Ipak, velika prednost određenih modela futrola za tablete je što neke od njih poseduju stalak koji može biti sjajan pomoćni dodatak u različitim prilikama. Želiš u krevetu da odgledaš nekoliko YouTube klipova, epizodu serije ili da pročitaš poglavlje knjige? Ne moraš se kriviti i nezgodno ležati kada svoj tablet sa futrolom sa postoljem možeš staviti u krilo i odabrati ugao koji tebi najviše odgovara za čitanje ili gledanje.

Udobno se smesti i prilagodi njegovu poziciju svojim trenutnim potrebama.

Power Bank i punjači za tablete – Za punu bateriju tvog tableta ma gde da se nalaziš

Šta sa svim dodacima i super tabletom koji imaš ako ti se upravo potrošila baterija, a još gore ukoliko trenutno nemaš pristup utičnici i struji? Bilo koja od ovih situacija da je u pitanju rešenje postoji.

Ukoliko tvoj način života ili posao možda zahtevaju česta putovanja, neki od sjajnih punjača, auto-punjača ili Power Bankova će ti omogućiti da obaviš dosta dodatnog posla ili se zabaviš tokom puta, a da svoje uređaje možeš dopuniti kada je to potrebno.

Powebank viri iz torbe - pored su tablet, laptop, slušalice

O praktičnosti auto-punjača nećemo mnogo pričati – svima nam je jasno koliko nam mogu značiti bilo da prelazimo duža ili kraća rastojanja. Ali, ako se pitaš koje su prednosti Power Banka, u nastavku slede neke od važnih informacija u vezi sa ovim uređajima.

Zašto se odlučiti za Power Bank?

Ova prenosna baterija je pravi prijatelj tableta, telefona i sličnih uređaja jer omogućava da ih dopuniš i na mestima gde nema struje. Nema razloga da stalno razmišljaš da li je baterija tvog tableta puna ako krećeš na put ili ti iskrsnu neke neplanirane aktivnosti, a želiš da poneseš svoj mini računar.

Sa ovim sjajnim uređajem tvoj tablet će uvek biti pun, gde god da kreneš. On će biti tvoje rezervno napajanje uvek kada nisi blizu struje. Naravno, podsećamo te da ne zaboraviš i da Power Bank treba da bude napunjen pre nego što kreneš negde, kako bi imao dovoljno energije za druge uređaje.

Kako odabrati Power bank?

Ono što je važno kada biraš odgovarajući model prenosne baterije jeste da obratiš pažnju koja je njena snaga. Da bi ti pružila mogućnost da puniš svoj uređaj jednom ili čak i više puta, što je još bolje, njegova snaga treba da bude veća, pa i višestruko veća, od snage tableta ili bilo kog drugog uređaja koji će se puniti.

Zato, pre nego što odabereš odgovarajući model, obrati pažnju na to koja je snaga uređaja koji želiš da puniš, kako bi ti model koji odabereš pružio maksimalni komfor i oslobodio te brige o trajanju baterije tvog tableta.

Uz odgovarajuće dodatke, tvoj tablet i iPad postaju uređaji za sve što ti treba

Sigurni smo da ti je jasno da u različitim situacijama mnogi od navedenih dodataka mogu biti veoma zgodni i omogućiti ti lakše korišćenje tvog omiljenog iPada ili tableta. Ne samo da će pružiti bolje performanse vašeg uređaja, već će i povećati tvoju produktivnost, ali i poboljšati tvoje zadovoljstvo datim uređajem.

Pronađi idealne dodatke za svoj tablet, udobno se smesti i uživaj bilo da ga koristiš samo u slobodno vreme, za igrica, čitanje elektronskih knjiga, za pregledanje društvenih mreža ili i za proveru mejlova i druge poslovne obaveze.



Ostavite komentar