Lagani i elegantni notebook računari – HP Pavilion i Lenovo IdeaPad

  0

Potreban vam je novi, jak, brz i pouzdan laptop, koji će pri tom ispuniti i vaše visoke estetske zahteve? Pronađite pouzdanog i elegantnog saradnika u Tehnomaniji!

Predstavljamo vam najnovije serije računara za nove poslovne izazove i internet avanture.

HP Pavilion 2NN18EA

Nove, jedinstene boje HP Pavilion računara su ono što ćete uočiti već na prvi pogled kod ovih laptopova. Dolaze u 7 razlicitih boja: plavoj, zlatnoj, pink, mineralno sivoj, prirodno sivoj, crvenoj i Shimmer Mint zelenoj boji.

HP Pavilion 2QF17EA

Njihovi dizajneri inspriraciju su pronasli u liniji vrhunskih proizvoda HP Spectre I HP Envy. Kućiste koje je izradjeno u kombinaciji izuzetno kvalitetne plastike i aluminijuma, korisnicima nudi mogućnost ugradnje dodatnog hard diska, RAM memorije, a samim tim i bolje performanse. 3D aluminijumska donja ploča ima zaobljene ivice, pa prekriva vidljive spojeve, što daje vecu izdrzljivost i prefinjen izgled. Otvaranjem notebook-a, šarkice podižu uređaj, čime se dobija veći protok vazduha i bolji ugao za kucanje na računaru. Pavilion serije dolaze u varijanti od 14,15 i 17 inča sa HD ili Full HD ekranom, i idealni su za kućne korisnike, učenike, studente, kao i poslovne korisnike. Izuzetno izdržljiva baterija koja omogućava neometan rad do 12 sati, veliki izbor najnovojih Intel i AMD procesora kao i gracifičkih kartica, podmiriće potrebe i najzahtevnijih korisnika. HP Pavilion modeli dolaze sa Bang & Olufsen zvucničima, i sa naprednom WiFi Intel karticom 2x2AC.

HP Pavilion 2QD67EA

Atraktivni dizajn i zadivljujuće performanse naći ćete i u modelu Lenovo IdeaPad 710S Plus.Tanak i lagan, ovaj laptop od 13, inča poseduje snažan procesor, brz Solid State Drive i brilijantni ekran visoke rezolucije. Ima i čitač otiska prsta za brzo prijavljivanje i sprečava neovlašćeni pristup računaru.

Šesta generacija Intel® Core™ procesora sa munjevitom brzinom, mnoštvom funkcija i ugrađenom zaštitom spremna je da vašu produktivnost, kreativnost i igranje 3D igara podigne na viši nivo. Omogućavanjem uzbudljivih funkcija operativnog sistema Windows 10, ohrabruje vas da pustite mašti na volju i istražite mogućnosti. Windows 10 Home donosi sjajna poboljšanja, od brzog pokretanja preko proširenog menija „Start“ do potpuno novog pregledača i aplikacije Cortana – vašeg sopstvenog digitalnog ličnog asistenta. Uski okvir od 5 mm modela IdeaPad 710S Plus je 50% tanji nego kod mnogih drugih laptop računara, što doprinosi njegovom atraktivnom stilu.

Kristalno jasan ekran visoke rezolucije daje vrhunski prikaz detalja, boje i jasnoću. Opciona diskretna grafička kartica NVIDIA za filmove visoke rezolucije i ekstremni doživljaj igranja igara, garantuje intenzivniji doživljaj gledanja.

Još tanji i lakši od prethodnog je LENOVO notebook 710 13ISK 80SW00ABYA. Sa samo 1,1 kg, ovaj Lenovo računar je jedan od najtanjih, najlakših laptop računara dostupnih u njegovoj klasi, a sa snagom koju pruža najnoviji procesor Intel® Core™, podržaće vas gde god vas život odvede. Poseduje Windows 10 Home, a uz QHD+ ekran od 13,3 inča (3.200 x 1.800) i široki ugao prikaza, daje svetle i oštre prikaze. Ali ono što će stvarno privući vašu pažnju je izuzetno tanki okvir od samo 5 mm – skoro 50% tanji nego kod većine laptop računara u njegovoj klasi. Ukoliko ste u potrazi za poslovnim računarom, tanki i lagani Lenovo ThinkPad računari su takođe jako dobar izbor, sa poboljšanom grafikom, baterijom koja traje tokom celog dana i snažnim funkcijama za upravljanje i bezbednost. Nude poboljšane grafičke performanse, ukoliko, recimo, montirate video prezentaciju, uređujete fotografije ili jednostavno uživate u filmu.

Debeli su samo 23,5 mm i teški samo 1,9 kg, pa su jako dobar izbor za poslovne ljude u pokretu. Međutim, iako su tanki i lagani, ovi modeli imaju sve portove koji su vam potrebni kako biste mogli da se povežete sa uređajima neophodnim za obavljanje posla.

Izuzetno izdržljiva baterija koja traje i do 12 sati je posebna prednost ovih modela, a omogućavaju vam da vaš prst postane vaša lozinka jer je dostupan sa čitačem otiska prsta za prijavljivanje. Intel® bezbednosne funkcije i vPro opcije podižu zaštitu na viši nivo i poboljšavaju mogućnost upravljanja u toku nadogradnji. Trusted Platform Module (TPM) čip dodatno šifrira informacije koje su vam najvažnije.

Ovi uređaji ispunjavaju 12 testova specifičnih karakteristika koje propisuje američka vojska za čvrstinu, izdržljivost i kvalitet, i to testove na: visok pritisak, vlažnost, vibracije, visoke temperature, temperaturne padove, nizak pritisak (4572 m), niske temperature i prašinu.

Na ovim uređajima možete čuvati i najveće datoteke, a sa memorijskim prostorom i do 32 GB, možete neometano da koristite najnovije softverske aplikacije. Pogledajte veliku ponudu svih ostalih laptopova u Tehnomanija webshopu.



Ostavite komentar