Novi televizori za nove programske šeme

  0

Kao i svake jeseni, televizije su za svoje gledaoce pripremile nove programske šeme, što znači neke potpuno nove programe ali i nova izdanja starih emisija koje volimo, a na nama je da sezonu omiljenih TV formi dočekamo spremni.

Osnovni korak u tome je svakako – novi televizor. Kvalitet i veličina TV-a umnogome utiču na ukupni ugođaj kada je reč o gledanju televizijskog programa, pa zato uzmite u svoje ruke taj važni korak ka udobnijem životu i sadržajnijem slobodnom vremenu.

U Tehnomaniji možete naći najveći izbor televizora po najpovoljnijim cenama, i to sa dijagonalama od 24 do 85 inča, što je preko 2 metra! Za vas smo izdvojili nekoliko modela različitih dijagonala i karakteristika, u zavisnosti od vašh potreba i želja kada je reč o gledanju televizije.

24 INČA – manji ekrani za veće uživanje u svim prostorijama doma

Ukoliko nemate puno prostora u maloj spavaćoj sobi ili vikendici, televizor dijagonale od 24 inča je idealan za vas, a ti modeli su takođe dobar izbor i za dečiju sobu.

Naša preporuka su Philips modeli 24PHS4022 i 24PFT4032 u beloj i crnoj boji. Stvoreni za zabvu, ovi modeli prikazuju prirodnu sliku na malom ekranu, a vojim minimalistickim dizajnom lako se uklapaju gde god ih postavite. Možete povezati USB memoriju, digitalni fotoaparat, mp3 ili drugi multimedijski uređaj na USB priključnicu kako biste uživali u omiljenim fotografijama, videozapisima i muzici. Ovi televizori omogućavaju vam da gledate omiljene programe u kuhinji, pratite vesti dok radite u garaži ili sportske rezultate dok pravite  rostilj sa prijateljima. Gde god ih prenesete biće deo zabave!

32 I 43 INČA – standardne veličine ekrana za lako uklapanje u svaki prostor

Model za svaki dom, odnosno veličina ekrana za koju se kupci često odlučuju je 32 inča. Iz Philips asortimana u toj veličini preporučujemo 32PFS4132/12 za uživanje u FULL HD rezoluciji.

LG Full HD model 32LJ500V dijagonale od 32 inča nudi bioskopski doživljaj u vašem domu. Kroz jedinstvenu obradu slike koja ne samo da poboljšava boje već podešava zasićenje, nijanse i osvetljenost, ovaj model sa rezolucijom 1920×1080 piksela, pruža neopisivo realističnu sliku i duboke i žive boje. Televizor poseduje i funkciju Resolution Upscaler koja optimizuje sliku bez obzira na originalni kvalitet sadržaja koji se prikazuje. Zahvaljujući poboljšanim performansama zvuka i tehnologiji virtuelnog okružujućeg zvuka imaćete osećaj da ste na koncertu ili u studiju za snimanje. Poseduje 2 HDMI porta, SCART konektor, kompozitne video ulaze, kao i USB port, putem kojih veoma jednostavno možete pristupiti omiljenim video i muzičkim sadržajima, kao i slikama. Elegantan dizajn i mogućnost postavljanja na zid ili postolje, napraviće od vaše sobe udobni prostor za zabavu.

Još jedna veoma dobra preporuka je LG televizor 43UJ635V . Izuzetno moderan, sa sjajnim kvalitetom slike, ovaj TV možete gledati u 4K rezoluciji.

VOX u svom asortimanu takođe nudi kvalitetne modele od 32 i 43 inča, i s razlogom ih predstavljamo u Tehnomanijinom serijalu „Dobra stvar“:

PRODUŽENA GARANCIJA SAMO U TEHNOMANIJI za TESLA televizore

Ukoliko je, osim kvalitetne slike, garancija ono što vas primarno zanima kod televizora, Tesla 43S606SUS i 49S357SFS su pravi izbor za vas.

Na ove modele samo u Tehnomaniji dobijate jednu dodatnu godinu garancije!

43S606SUS poseduje Ultra HD ekran, 4K rezoluciju, A+ panel i nudi izuzetan kvalitet slike. Odlikuje ga Smart tehnologija, Youtube i Facebook aplikacije, ugrađen internet pretraživač, jednostavno povezivanje sa mobilnim uređajima, srebrni premium dizajn i veoma pristupačna cena.

S606_SUS_left

49S357SFS elegantan i pouzdan Tesla televizor isporučuje sliku bez konkurencije u svojoj kategoriji. Poseduje panele A klase, tjunere za prijem digitalnog i satelitskog signala, sve neophodne konekcije, kao i dizajn koji se uklapa u svaki prostor.

Tesla_TV_S357-43-49-55_RIGHT

ZA LJUBITELJE NAJNOVIJIH TEHNOLOGIJA uvek je tu SONY

Sony garantuje visoku tehnologiju, a naša preporuka su modeli KDL 40WD655BAEP i KD55XE7077SAEP.

Sony TV_XE70

KDL 40WD655BAEP je Smart model dijagonale 40 inča, sa jedinstvenim procesorom X-Reality PRO koji analizira, čisti i doteruje slike kako biste dobili najdetaljniji prikaz, i poboljšava čak i sadržaj koji se prenosi u niskoj rezoluciji.

KD55XE7077SAEP iz nove Sony linije 4K HDR televizora, sa svojom velikom dijagonalom od 55 inča, pravi je izbor za svakoga ko želi da zakorači u fantastičan svet 4K HDR filmskog i televizijskog sadržaja. Uz brojne blokbastere, filmske klasike, popularne i ekskluzivne serije i koncerte dostupne preko servisa Netflix i Amazon Video, 4K HDR se pojavio kao novi standard kvaliteta slike za kućne sisteme za zabavu, sa neuporedivim nivoom detalja, boja i kontrasta, kao i značajno širim opsegom osvetljenosti nego kod drugih video formata.

Sony TV_XE70Sony TV_XE70



Ostavite komentar