Upoznajte se sa svojim idealnim telefonom! Čeka vas na više od 30 lokacija

  0

Najnoviji telefoni na tržištu, pametni uređaji uz pomoć kojih možete da multitaskujete bez problema, telefoni sa neviđenim kamerama, memorijama velikog kapaciteta, izdržljivim baterijama – telefoni za one koji vode bogat online život, ali i basic modeli za one kojima telefon služi samo za osnovnu komunikaciju i koji žele da se sklone sa interneta – sve to možete pronaći u Tehnomaniji.

U našem asortimanu nalazi se više od 25 brendova mobilnih telefona, a uz pomoć Tehnomanijih prodavaca eksperata lako ćete odabrati onaj koji u potpunosti odgovara vašim potrebama i budžetu.

Ipak, 3 nova modela koja potpisuju 3 velika brenda – Samsung, Tesla i Huawei, ostaviće bez daha sve ljubitelje novih tehnologija, a od ovog meseca možete ih naći u prodavnicama Tehnomanije na više od 30 lokacija širom Srbije.

Samsung Galaxy Note8

Samsung Galaxy Note8 dizajniran je u skladu sa životom korisnika i načinom na koji se oni danas oslanjaju na tehnologiju. Iako ima najveći ekran ikada viđen na Note uređaju, njegovo usko kućište omogućava udobno držanje u jednoj ruci. Beskonačni Quad HD+ Super AMOLED ekran dijagonale 6,3 inča omogućava da vidite više i skrolujete manje. Takođe, ovaj uređaj vam pruža više prostora za gledanje, čitanje i crtanje, što ga čini savršenim multitasking pametnim telefonom.

Pored Multi Window opcije za otvaranje nekoliko prozora istovremeno, Note8 donosi i novu funkciju Pair za kreiranje personalizovanih parova aplikacija na Edge panelu uz istovremeno pokretanje dve aplikacije. Sada ćete moći da gledate video sadržaje dok pišete poruke ili da se uključite u konferencijsku vezu dok vam broj i dnevni red sastanka stoje na ekranu.

Note8 serija telefona donosi još bolju S Pen olovku sa tanjim vrhom i boljom osetljivošću na pritisak omogućavajući nove načine pisanja, crtanja, interakcije sa telefonom kao i komunikacije sa prijateljima. Uz ovaj model sada je omogućeno i deljenje animiranog teksta ili crteža kroz različite platforme koje podržavaju animirane GIF-ove, pa ova opcija predstavlja sasvim nov način komunikacije i oživljava poruke korisnika.

Opcija S Pen Translate pomaže vam u toku putovanja da još brže prevodite tekstove, i to ne samo pojedine reči, već cele rečenice na čak 71 jezik, kao i da odmah pretvarate jedinice u strane valute.

Galaxy Note8 ima dve zadnje kamere od po 12 MP sa optičkom stabilizacijom slike na širokougaonom i telefoto objektivu, kao i prednju kameru od 8 MP, sa auto-fokusom za oštre selfi fotografije i video razgovore.

Ovaj neverovatni model dostupan je u Tehnomaniji u crnoj i zlatnoj boji kućišta.

Tesla Smartphone 6.3

Čistoća boja, kontrast i oštrina – sve je tu kod modela Tesla Smartphone 6.3  jer ekran od 5” pruža odličan pregled, a HD rezolucija živopisni vizuelni doživljaj, dodatno pojačan Full Lamination rešenjem za najkvalitetnije osvetljenje. Uz to, IPS ekran daje oštre detalje nezavisno od ugla gledanja, a One Glass Solution tehnologija obezbeđuje jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju, uz Asahi zaštitu od grebanja kao dodatnu pogodnost.

64-bitni procesor omogućava veoma brz i tečan rad, glatko surfovanje po netu, laku simultanu upotrebu više aplikacija, manju potrošnju energije i grafiku koja u svakom detalju dočarava svetove najpopularnijih igrica.

Android 7.0 Nougat omogućava vam brzo prebacivanje između dve aplikacije i veoma lak uporedni rad i pregled. 4G tehnologija pruža vam najbolje iskustvo mobilnog interneta do sada. Bilo da surfujete, gledate video sadržaje u visokoj rezoluciji, preuzimate aplikacije ili igrate igrice, uz 4G mrežu ostvarujete veće brzine prenosa, brži pristup internetu i bolju pokrivenost signalom.

Ovaj model telefona poseduje Fingerprint senzor za otključavanje otiskom, korisnu notifikacionu LED lampicu, zaštitni sloj za redukciju otisaka, LDS antenu za bolji signal, izuzetan kvalitet i domet govorne i Wi-Fi komunikacije, elegantne, zaobljene ivice ekrana i još mnogo toga što će vam biti važno.

Honor 9

Glavni koncept modela Honor 9 je svetlost koja je uvek dinamična, uvek se menja i jedinstvena je kada se posmatra iz različitih perspektiva. Ovaj uređaj sija, transformiše prirodnu svetlost u svoj najbolji dodatak pomoću 3D stakla sastavljenog iz 15 slojeva, precizno izrađenih da stvore očaravajuću svetlost, kao peskom uglačanog metalnog kućišta koje stvara suptilan metalni odsjaj.

Honor 9 Gray

Honor 9 ima ekran od 5,15 inča i rezoluciju od 1920×1080 piksela, i nudi osvežene boje: Glacier Gray, sofisticirana, svetleće siva boja sa suptilnim plavim tonom i prelepim srebrnim odsjajem, pored boja kao što su Sapphire blue i Midnight black.

Ovaj model nudi i neverovatna tehnička rešenja: ističe se kamera sa dvostrukim sočivom koja stvara izuzetan kontrast uparivanjem RGB sočiva u boji od 12 megapiksela i monohromatskog sočiva od 20 megapiksela.

Honor 9 odlikuje najnovija tehnologijom ultra-širokog 3D zvučnog polja koja značajno poboljšava definiciju zvuka i stvara prirodan i živopisan 3D kružni zvuk, i korisnicima nudi najkvalitetniji zvuk koji stvara bioskopski osećaj.



Ostavite komentar