Samsung Smart monitori, prvi „sve-na-jednom” ekrani koji će ispuniti sve vaše želje

  0

Iz sveta inovacija stigla je nova serija Samsung Smart monitora koji pružaju vrhunsko iskustvo uživanja u radu ili gledanju različitih sadržaja.

Besprekoran pregled, moderan pristup aplikacijama sa telefona ili televizora, „sve na jednom mestu” prikaz, to je pravi izbor za vas. Potrebno je samo povezati uređaj sa vašim mobilnim telefonom i ukoliko ste na poslu, fakultetu, školi, ili bilo gde, imaćete dostupne sve podatke sa vašeg računara. I ne samo to.

Tu je i mnoštvo drugih opcija koje čine razliku i o kojima možete saznati više u produžetku.

Jedinstveni Samsung Smart monitor, uređaj koji ćete poželeti odmah da imate

Pametna tehnologija savremenom čoveku omogućava lakši i jednostavniji rad i funkcionalnost.

Samsung Smart monitori su upravo takvi, pružaju veliki broj opcija za rad, ali i za uživanje. Napravljeni su tako da se savršeno uklapaju u svaki segment vašeg života. Bilo da radite na njemu ili ste spremni da se opustite u zabavi kroz gledanje omiljenog sadržaja, ili želite da igrate igrice, učiniće vam svako iskustvo nezaboravnim. Toplina boja, realna slika, visoki kvalitet rezolucije, vrhunski zvuk, i mogućnost korišćenja različitih aplikacija sa vašeg telefona je upravo ono što čini novu generaciju monitora pravim izborom za vas.

Uz Samsung pametne monitore vrlo lako i jednostavno pokreću se programi za rad ili uživanje u omiljenim serijama sa aplikacija, YouTube kanalu i svemu ostalom bez čega je savremenom čoveku nezamislivo poslovanje i uživanje. Tu je i govorni pomoćnik, kome u svakom momentu možete zadati komandu. Iskustvo, fleksibilnost, moderan pristup, sada mogu biti i deo vašeg IT kutka.

Smart monitor M5 omogućava lako pristupanje aplikacijama na vašem telefonu ili TV-u

Ako želite više od običnog monitora, onda je pravi izbor Samsung Smart monitor M5 jer ima neverovatne prednosti. Perfektna vizualnost, ne zamara oči, pruža PC iskustvo bez računara – to je inovativno rešenje koje će vas oduševiti. Ugrađeni senzor za svetlost omogućava automatsko podešavanje monitora i prilagođavanje oku, te ćete raditi ili uživati u gledanju bez naprezanja očiju.

Bočni i frontalni prikaz Samsung smart monitora M5, pored se nalazi i daljinski upravljač
Foto: Tehnomanija

 

Nova serija Samsungovih Smart monitora pruža vrhunski doživljaj svojim korisnicima, a posebna opcija kojom raspolaže je i govorna aplikacija Voice Assistant putem koje se mogu zadavati različite glasovne komande.

Šta dobijate od M5 monitora:

  • „Sve na jednom” ekran – nudi pregršt funkcionalnosti koje pružaju vrhunsko zadovoljstvo prilikom rada, gledanja i pristupa sadržajima sa različitih uređaja. Netflix, YouTube ili HBO? Vaše je samo da odaberete i uživate. Prednost ovog monitora je daljinsko upravljanje i ugrađeni zvučnici koji vam omogućavaju izuzetan zvučni doživljaj. Vrhunska tehnologija omugućava uživanje u svakom trenutku.
  • Bežični Dex – ono što gledate na mobilnom moći ćete da vidite na velikom ekranu, a to će vam omogućiti bežićni Dex. Imaćete pravo PC iskustvo bez PC-ja – uz njega možete da otvarate mobilne aplikacije na velikom ekranu, koristeći samo mobilni telefon i monitor.
  • TapView funkcija – omogućava prikaz fotografija ili gledanje filmova omiljenih serija bez uključivanja PC računara ili laptopa. Pomoću ove funkcije moći ćete da uživate u vašim fotografijama sa mobilnog telefona gledajući ih na ekranu vašeg monitora, za još lepši pregled i uživanje u uspomenama koje ste kreirali.
  • Daljinski pristup – zahvaljujući ovoj opciji monitorom možete rukovati sa bilo kog mesta. Inovativna tehnologija pruža pristup računaru na daljinu. Pomoću bežične tehnologije, svakako je moguće i otvaranje mobilnih aplikacija za obradu dokumentacije, obavljanje video-poziva, konferencijskih sastanaka, surfovanje. Sve je jednostavno i lako dostupno.

Pored svih navedenih prednosti, tu je i Tizen operativni sistem. On omogućava rad senzora koji detektuje količinu svetlosti u okruženju i automatski podešava osetljivost ekrana. Koliko puta vam se dogodilo da zbog dnevne svetlosti ili „nezgodnog” osvetljenja u prostoriji ne vidite šta je na ekranu. Taj problem rešava upravo Tizen operativni sistem. Vrlo brzo ćete shvatiti sve njegove prednosti.

Takođe, tu je i Auto Source Switch funkcionalnost koja omogućava da monitor odmah prepozna drugi uređaj koji se priključi i dostavi pravi signal.

Šta je to što izdvaja Samsungov Smart monitor M7 od ostalih modela?

Ukoliko želite da vaš monitor ima još veće mogućnosti, preporuka za vas je monitor M7 koji omogućava ugodno zadovoljstvo na ekranu veće dijagonale. Kao i prethodni model, ovaj multifunkcionalni monitor nudi brojne mogućnosti koje su dostupne bez korišćenja PC računara.

UHD rezolucija će vam obezbediti uživanje u neverovatnoj slici na velikom ekranu. Tu je svakako i USB-C port, koji između ostalog, služi za napajanje, ali i za prenos podataka i prenošenje signala na drugi uređaj. Imaćete sve u jednom. Na ovaj način izbeći ćete uplitanje u kablove, jer vam sa ovim monitrom oni neće ni biti potrebni.

Izdvojen prikaz portova za priključak i prenos podataka na poleđini Samsung smart monitoru M7
Foto: Tehnomanija

 

Kada su karakteristike sjajnog Samsung M7 Smart monitora u pitanju, one ukratko izgledaju ovako:

  • OTT platforma, kao i kod M5, tako i kod M7 – služi za emitovanje medijskog sadržaja, ima mogućnost povezivanja sa mobilnim uređajima i pristupanje PC računaru na daljinu. Možete da otvorite i mobilne aplikacije poput onih za video-konferencijski razgovor, obradu dokumenata i pretraživanje, koristeći samo monitor i telefon
  • TapView funkcija – za prikaz fotografija sa telefona ili gledanje filmova na velikom ekranu
  • Senzor za svetlost – detektuje količinu svetlosti u okruženju i tako vam pomaže da ne naprežete oči previše dok gledate
  • GameView prikaz – pruža neverovatan doživljaj ukoliko ste gejmer i volite da igrate igrice
  • Voice Assistant ili SmartThings aplikacija – služi da monitor sluša govornu naredbu i tako izvršava određene funkcije
  • Auto Source Switch – pomoću njega monitor prepoznaje mrežu onog trenutka kada ga uključite i dostavlja pravi signal

Iskoristite brojne prednosti savremenih uređaja koji pogoduju vremenu u kome živimo i nove opcije prilagođene našim potrebama koje nam olakšavaju svakodnevnicu.

Samsung Smart monitori, pravi izbor kada želite pametan monitor sa zanimljivim funkcijama

Moderne tehnologije približile su nam svet inovacija koji nam omogućava komfor i lako korišćenje različitih uređaja. Među njima su i Smart monitori koji obavljanje posla čine lakšim, a uživanje u omiljenom sadržaju posebnim.

Stil života određuje naše prioritete – neka vam prioritet bude glavna opcija kako biste spojili rad i uživanje. Prepustite se svim prednostima novih tehnologija, odlučite se za neki od Samsung Smart monitora i obezbedite sebi sve uslove za lakše poslovanje i pristupanje različitim sadržajima na daljinu.



Ostavite komentar