Top 6 Apple dodataka koji će oduševiti sve ljubitelje ovog brenda

  0

Ako ste baš vi neki od pravih zaljubljenika u Apple uređaje, sigurno obožavate i ostale gedžete istog brenda. Verujemo da je svakome od vas jednako važno i da ovi dodaci budu originalni i da potpuno odgovaraju uređajima koje posedujete.

Njihov cilj je da ih zaštite, ali i da omoguće njihovo praktičnije i udobnije korišćenje. Zato vas u Tehnomaniji čeka kompletna Apple oprema, a mi izdvajamo najtraženije.

1. AirPods bežične slušalice – Izuzetan zvuk i detekcija govora

Nezamenljive su u svakoj situaciji. AirPods slušalice su izuzetno lagane i prijatne za nošenje. Koriste se vrlo jednostavno. Automatski se povezuju kada se približe telefonu i vode vas u svet bogatog hi-fi zvuka.

AirPods slušalice spakovane u kutijici za punjenje

Uključene su i povezane sve vreme, spremne za pokret kad i vi. Zahvaljujući čipu Apple H1 donose snagu i jednostavnost u neverovatno malom paketu.

Sa prenosnom futrolom i preko 24 h trajanja baterije

Dolaze u pakovanju sa kutijicom za bežično punjenje, pa možete uživati i u preko 24 sata slušanja sjajnog audio zvuka. AirPods sadrže i set mikrofona za detekciju govora što pretvara vaše bežične slušalice i u ličnog asistenta.

Visoka cena Apple AirPods slušalica je nešto o čemu se često polemiše. Ipak, kvalitet i performanse koje ih karakterišu se bez sumnje ne mogu porediti sa karakteristikama sličnih proizvoda.

2. Originalne Apple maske za iPhone

Nema razloga da rizikujete. Zaštitite svoj iPhone od oštećenja, padova i prašine originalnim iPhone maskama.

Dizajnirane su posebno za svaki model, tako da savršeno naležu na telefon. Izrađuju se od silikona ili od kože.

Zašto su važne originalne maske za iPhone?

Ovakve maske precizno naležu preko zakrivljenih ivica i dugmića iPhone-a ne oduzimajući osećaj tankog i laganog telefona u rukama. Takođe, one istovremeno štite ekran od nepoželjnih padova.

Tri maske za iPhone jedna uz drugu na beloj pozadini

Mekana i elegantna koža ili silikon sa spoljne strane su izuzetno prijatni na dodir pa ih možete nositi stalno, čak i pri bežičnom punjenju.
Sa unutrašnje strane mekana postavka od mikrovlakana štiti iPhone. Takođe, tu je i veliki izbor boja, tako da kupac može odabrati omiljenu za svoj iPhone.

3. EarPods slušalice – Udobne za svako uvo

EarPods su, za razliku od tradicionalnih okruglih slušalica, dizajnirane po geomeriji uha. To ih čini komfornim za veći broj ljudi od ijednih drugih slušalica.

Zvučnik unutar EarPods slušalica je projektovan tako da maksimalno pojača izlazni zvuk, ali i da minimizuje gubitak istoga ka spoljašnjosti. Sam kvalitet zvuka koji proizvode EarPods slušalice je izuzetnog kvaliteta.

EarPods slušalice na beloj pozadini

Uz EarPods dolazi i ugrađeni kontrolni daljinski. On u sebi sadrži mikrofon, gde možete podešavati jačinu zvuka, puštati ili pauzirati muziku ili video i javljati se na pozive jednim klikom.

Cena EarPods slušalica odgovara svim karakteristikama vrhunskih uređaja i opravdava svoj brend.

Da li ste znali da postoje dve vrste EarPods slušalica?

Jedne od njih imaju Lightning konektor i dobijaju se uz novije modele iPhone telefona (od iPhone 7 modela, uključujući i njega). Za razliku od njih, druge poseduju konektor od 3,5 mm.

Ukoliko imate neki od novijih modela iPhone-a ali ne i slušalice, postoji i Lightning to 3,5 mm adapter. On će biti idealno rešenje pomoću koga možete povezati vaše stare slušalice na novije modele telefona.

4. Siguran i čist ekran iPad-a uz Apple Smart Cover

Smart Cover ima dizajn takav da štiti ekran, pomaže da on ostane čist i uredan i personalizuje vaš iPad bojom koju poželite. Originalni Smart Cover je savršeno sinhronizovan i omogućava da svoj uređaj probudite otvaranjem prednjeg dela, cover-a, ili da ga uspavate zatvaranjem.

iPad Smart Cover u ljubičastoj boji savijen tako da se vidi deo iPad-a

Izrađen je od poliuretana, dok je unutrašnja strana mekana postavka od mikrovlakana iste boje kao spoljašnjost. Sjajna mogućnost je što se cover može presaviti baš tamo gde treba i poslužiti kao stalak. Na taj način iPad se može postaviti u zgodan položaj za pisanje, gledanje filmova i slično.

Magnetna šarka poravnava smart cover sa iPad-om za savršeno uklapanje, dok magneti unutar iPad-a pomažu da ona ostane uvek na svom mestu.

5. Apple Smart Case za iPad Air – Potpuna zaštita vašeg tableta

Za razliku od prethodno spomenute, Apple Smart Cover maske, tu je i Smart Case. Glavna razlika između ova dva dodatka je što je Smart Case dizajnirana tako da štiti iPad sa svih strana.

Izrađena je od kvalitetnog materijala i omogućava da vaš iPad bude siguran u svakoj situaciji.

Crveni iPad Smart Case savijen tako da se vidi deo iPad-a

iPad Smart Case je moguće presaviti na pravom mestu kako bi postao pravi stalak za gledanje filmova. Može se postaviti i u položaj zgodan za pisanje.

6. Magic Trackpad 2 – Detektuje dodir od ivice do ivice

Magic Trackpad 2 je Apple-ov Touch Pad, površina osetljiva na dodir. Osmišljen je za rad sa desktop Mac računarima, a povezivanje se vrši bežično, pomoću Bluetooth-a. Koristi se umesto miša ili zajedno s njim na svim Mac računarima, pa čak i laptopovima.

Apple Trackpad 2 površina osetljiva na dodir

Ova velika, na dodir osetljiva, površina prostire se od ivice do ivice. Magic Trackpad 2 omogućava da kontrolišete klik, skrolovanje, dodire ili jače pritiske, što dovodi korisničko iskustvo na potpuno novi nivo.

Multi-Touch tehnologija

Ispod staklene površine nalaze se četiri senzora koji detektuju jačinu kojom korisnik pritiska površinu. Zahvaljujući Force Touch tehnologiji primetne su i najmanje razlike u jačini pritiska.

Tako korisnik može ostvariti brzi pregled nekog fajla ili web stranice takozvanim dubinskim klikom. Može preuzimati unose rečnika jačim pritiskom kursora na reč ili, na primer, kontrolisati brzinu video snimka pomoću jačine pritiska.

Svi pokreti i trikovi koje podržava su prikazani u formi kratkih snimaka u macOS podešavanjima u Trackpad meniju.

Zašto izabrati originalnu Apple opremu?

Originalna oprema i dodaci za Apple uređaje nisu isto što i standardni dodaci za mobilne telefone, tablete i laptopove. Njihova vrednost je nemerljiva u pogledu performansi i kvaliteta.

Bez obzira da li koristite iPhone, iPad ili Mac, izaberite najbolju dodatnu opremu za vaše ljubimce, izrađenu od najboljih materijala.

Obezbedite svojim Apple uređajima originalne dodatke i zaštitite ih na pravi način, opremom koja će obezbediti njihovo duže trajanje. Ostanite originalni.



Ostavite komentar