Upoznaj IT – Recenzije glavnih zvezda kampanje

  0

Avgust je IT mesec u Tehnomaniji ovog leta – i to zato što iza njega ide septembar.

Završavaju se odmori, kreće da se radi ozbiljnije, klinci polaze u školu, pozdravljamo se sa letnjim redom vožnje i letnjim TV programskim šemama.

 

Zabavno leto se bliži kraju i dolazi ozbiljna jesen – pravi momenat da se ponovite sa dobrom IT tehnikom. Za posao, za oblačne dane i hladne noći koje se provode u kući, za dečije obaveze u školi i razbibrigu van nje.

 

Izdvajamo ovom prilikom sedam zanimljivih uređaja – pogledajte šta imaju da ponude za Vas.

 

Lenovo laptop IdeaPad 320-15ISK 80XH007YYA

 

Laptop IdeaPad 320-15ISK 80XH007YYA lepe površine, ispod koje čeka jednako zanimljiva konfiguracija. Procesor je Intel i3-6006U, model koji Vas uvodi u sasvim respektabilne procesorske vode. Daće ozbiljan temelj Vašem računaru, za obavljanje širokog niza zadataka – a posebno je optimalan za uobičajeni kućni laptop, kojem će obezbediti odličan nivo kvaliteta.

 

Laptop HP 4RN34EA

 

RAM memorija ima kapacitet od 4 GB, grafička karta je integrisana Intel HD 520, a materijal možete odlagati na HDD disku od 500 GB.

Ekran je još jedna zona gde će Vas ovaj uređaj obradovati. Dijagonala je 15.6 inča, a rezolucija britkih 1920 x 1080 piksela – uživajte u visokom nivou detalja.

 

Kada se vratimo na spomenutu lepu površinu sa početka, ukombinujemo to sa drugim osobinama i vrlo pristupačnom cenom – dobijamo izuzetan paket.

 

HP 4RN34EA

 

HP Laptop 4RN34EA koji će biti zanimljiv ljubiteljima AMD-a. Naime, procesor dolazi od ovog Intelovog rivala, i u pitanju je model A6-9225. Ovo možda nije procesor koji će pomerati kule i gradove, ali će pružiti vrlo zanimljivo i kvalitetno iskustvo prosečnom korisniku.

 

Lenovo laptop IdeaPad

 

Prate ga 4 GB RAM memorije, 500 GB HDD prostora za odlaganje i AMD integrisana grafička karta – Radeon R4.

Nekoliko stvari čine ovaj prenosni računar fleksibilnim i komfornim – recimo kvalitetna ponuda USB portova ili već instalirani Windows 10 koji Vas čeka.

 

Naravno, tu je i njegova prenosivost. Ne dozvolite laptopu da provede ceo životni vek na punjaču – neka nađe svoje mesto u torbi i pruži Vam fleksibilnost na očekivanim i neočekivanim mestima.

 

HP laptop 255 G6 1WY47EA

 

Maksimalno pristupačan, laptop HP 255 G6 1WY47EA može biti idealno rešenje za sve one kojima računar treba za opuštenije korišćenje – filmovi, serije, muzika, surfovanje internetom, mejl prepiska…

 

Laptop HP 255 G6 1WY47EA

 

AMD E2-9000e procesor ukombinovan je sa 4 GB RAM memorije, 500 GB HDD diskom i integrisanom grafičkom kartom Radeon R2.

 

Brzo i lako se otisnite na mrežu sa Wi-Fi konekcijom, USB portove koristite za periferne uređaje i druge stvari, a HDMI port može poslužiti da laptop povežete sa velikim ekranom – televizor čeka da posluži sa svim svojim inčima dijagonale.

 

Rokoko PC

 

Sa terena prenosnih računara prelazimo na polje desktop varijanti.

Ali ne menjamo temu pristupačnosti. Rokoko PC desktop računar šokantno niske cene ima potencijal da bude prava solucija, ukoliko imate potrebu za računarom, ali nemate potrebe da mu ispostavljate previše ambiciozne zadatke.

 

Rokoko PC desktop računar

 

Takođe može biti dobar način da uvedete svog mališana u svet kompjutera.

Gigabyte matična ploči nosi AMD E2-3000 procesor i 4 GB RAM memorije. Grafička karta je integrisanog tipa – Radeon HD 6380G, a na hard disku ima 320 GB prostora. Sve je spakovano u kvalitetnom i moderno dizajniranom kućištu.

Lenovo L24I

 

Proverite šta kineski proizvođač ima da ponudi na terenu monitora – a ima da ponudi dosta. Lenovo L24l monitor dijagonale 24 inča, sa kvalitetnom Full HD rezolucijom (1920 x 1080), pruža oštar i topao prikaz slike, koji će poboljšati sve što gledate.

 

Lenovo L24l monitor

 

IPS tehnologija donosi napredak u nekoliko domena, kao što je reprodukcija boja na primer. Međutim, najčuveniji benefit IPS tehnologije je znatno povećan efektivni ugao gledanja – sliku možete gledati i iz ne baš centralne pozicije, sa kvalitetnim doživljajem.

Ovaj monitor se posebno ističe na polju dizajna – sa svojom elegancijom biće sjajan komad enterijera pored tehničkog uređaja.

 

Acer NX.GNTEX.097

 

Acer laptop NX.GNTEX.097 tajvanske firme nudi procesor iz Intelove Pentium serije – N4200. Sa procesorom je integrisana i grafička karta, takođe od Intela, a kapacitet kratkoročne memorije je 4 GB.

 

Veliki adut ovog prenosnog računara je SSD disk. Kapacitet nije najveći na svetu – 128 GB, ali mnogim ljudima je to sasvim dovoljno, a i do dodatnog prostora za odlaganje nije previše teško doći u krajnjem slučaju.

 

Acer laptop NX.GNTEX.097

 

Zato su pozitivne strane koje donosi SSD ogromne – pre svega u pogledu brzine. Vaš kompjuter će funkcionisati osetno brže i startnije, što ćete odmah videti po tome kako se brzo diže sistem (i spušta).

 

Takođe svaki rad sa materijalom na disku, raznorazna otvaranja, pokretanja, kopiranja i slično, postaje osetno brži.Ekran je takođe nešto sa čime se ovaj laptop može pohvaliti, s obzirom da poseduje Full HD rezoluciju (1920 x 1080), uz dijagonalu od 15.6 inča.

 

Ares PC

 

Ares PC desktop računar je grčki bog rata, poznat kao neukrotiv, moćan i brutalan. Ovaj desktop računar stoga nosi odgovarajuće ime.

 

Ares PC desktop računar

 

Intel i5-7400 procesor pružiće izuzetnu osnovu ovom računaru. Vrlo jak procesor, sposoban za ozbiljna dela. Odlično ga prate 8 GB RAM memorije, sa kojom će računar uvek biti našpanovan, kao i Asusova grafička karta sa Nvidia GTX 1050Ti grafičkim čipom.

Tu su dva diska – SSD da na njemu držite operativni sistem i stvari sa kojima se najviše radi, i HDD da bude bezbedna luka kapaciteta sa jednim terabajtom. Najbolje od oba sveta.

 

Dominantno kućište, kako estetski, tako i po funkcionalnosti, zaokružuje priču.

 

Ovi uređaji su samo deo atraktivne Tehnomanijine IT ponude. Upoznaj IT – požurite i nabavite svoj model do 16.09. Kompletnu IT ponudu možete pogledati na ovom linku.

 



Ostavite komentar