Black Friday u Tehnomaniji – Šta donosi Crni petak 2023?

  2

Odbrojavanje do Crnog petka je krenulo! Ko je spreman za nezaboravan šoping?!

Godinama unazad Black Friday važi za najbolji dan za kupovinu kome se svi raduju. Kako se uvek dešava poslednjeg petka u novembru, on takođe predstavlja i idealan trenutak da na vreme započneš kupovinu prazničnih poklona.

I ove godine će Crni petak u Tehnomaniji trajati duže! Očekuju te neverovatne pogodnosti i neodoljivi popusti, pa imaš priliku da pronađeš sve što ti je potrebno po specijalnim cenama.

Prijavi se i kupuj pre svih po najboljim cenama za Crni petak

I ove godine ti nudimo mogućnost da jednostavno i brzo obaviš svoju Black Friday kupovinu i to među prvima.

Ukoliko se prijaviš, pre nego što Crni petak i zvanično počne, na mejl adresu ti stiže specijalna ponuda pripremljena samo za prijavljene. Pored odabranog asortimana i sniženih cena, šoping možeš da obaviš istog momenta, online, bez redova i čekanja.

Ne propusti da se prijaviš za Crni petak i iskoristi jedinstvenu mogućnost da izbegneš gužvu i sigurno kupuješ dok se zalihe ne potroše.

Devojka u rukama drži kese iz kupovine koju je obavila za Black Friday

Šta sve možeš da kupiš u Tehnomaniji po Black Friday popustima?

Ako i ti želiš da budeš deo ovog događaja svetskih razmera, spremamo ti fenomenalne popuste koji se čekaju čitave godine. Pored toga, tu je i potpuno besplatna dostava za sve online porudžbine.

Kada je u pitanju izbor proizvoda na akciji, možeš očekivati najraznovrsniji asortiman na sniženju – brojne kategorije proizvoda, za sve ukuse, uzraste i potrebe.

Za ovaj Black Friday izdvojićemo deo sjajnih proizvoda iz našeg asortimana – između ostalog, na popustu će biti i:

  • Televizori
  • Laptopovi
  • Računari
  • Periferije
  • Monitori
  • Mobilni telefoni
  • Bela tehnika
  • Mali kućni aparati

I ne samo to. Naša ponuda uključuje brojne uređaje koji će ti olakšati svakodnevne obaveze ili omogućiti da još više uživaš u svom hobiju ili aktivnostima koje te raduju.

3 načina za kupovinu za Crni petak u Tehnomaniji

Kada akcija Crni petak i zvanično startuje, imaćeš priliku da kuješ na nekoliko načina. U zavisnosti od toga kako tebi odgovara i u skladu sa tvojim potrebama, kupovinu možeš obaviti na tri načina:

  1. Direktno u radnji
  2. Online
  3. Putem Call Centra

U slučaju da kupuješ online, dostava je besplatna. Ako ti je za proizvod koji nađeš na našem sajtu potrebno više informacija, ne znaš kako funkcioniše online kupovina, na usluzi će ti biti naše kolege iz Call Centra. Pozivom na broj telefona 011/3-713-713 možeš da saznaš sve što te zanima o samom proizvodu, načinima plaćanja i isporuci, a možeš i da poručiš željeni proizvod na jednostavan način.

Ukoliko si među onima koji žele da saznaju više informacija o tradiciji i nastanku ovog svetski poznatog šoping događaja, pročitaj naš blog post Crni petak – fenomen niskih cena i zagonetne istorije.

Budi u toku sa svim pogodnostima koje te očekuju, ne propusti fenomenalna sniženja i opremi se najboljim uređajima po specijalnim cenama za Crni petak.




  1. Želim da mi dostavite aktuelne artikle na popustu, a konkretno me zanimaju šporeti, frižideri, televizori…
    pozdrav…

Ostavite komentar