Blistavo i čisto od poda do plafona uz Bosch usisivače

  0

Dobrodošli na mesto gde ćete pronaći vaš savršeni uređaj za efikasno usisavanje.

Bosch i Tehnomanija vam donose neodoljivu priliku za kupovinu sjajnih uređaja uz posebne pogodnosti koje ne smete propustiti.

Istražite našu specijalnu ponudu i zaboravite na mrvice, prašinu i paučinu jer Bosch usisivači pružaju kompletan tretman vašem domu.

Tehnomanija i Bosch, vaš recept za savršeno čist dom

Bilo da ste u potrazi za uređajima koji će biti idealni za duga i zahtevna usisavanja ili za jednostavnije zadatke u vašem domu, Bosch usisivači su kreirani tako da vam ovaj posao maksimalno olakšaju.

U periodu od 23. septembra pa sve do 10. novembra imate jedinstvenu priliku da iskoristite odličnu ponudu u okviru koje vas čekaju:

  • Specijalno odabrani modeli, među kojima možete pronaći ručne, štapne, usisivače sa kesom, posudom i usisivače za mokro i suvo usisavanje
  • Sjajni popusti
  • Dodatne pogodnosti koje obuhvataju 100 dana probe odabranih uređaja ili garanciju od 10 godina na motor aparata

Pogledajte detalje o Bosch usisivačima u okviru ponude Veza za čist dom i pronađite idealan uređaj za svoje potrebe.

Možete birati između premium modela sa izuzetno moćnim karakteristikama, modela koji predstavljaju najbolju kupovinu i onih koji su predstavnici kvaliteta i uštede, kao idealan balans između cene i funkcionalnosti koje nude.

Veza za čist dom - Bosch usisivači i Tehnomanija

Šta sve omogućavaju različite vrste Bosch usisivača?

Prašina, mrvice i dlake kućnih ljubimaca su samo neke od nečistoća sa kojima se svakodnevno borimo u kući ili stanu. Čak i ukoliko imate posebne zahteve, ako se borite sa alergijama, želite tiho usisavanje, za sve to postoji rešenje.

Zahvaljujući brojnim i raznovrsnim modelima, uz Bosch usisivače možete:

  1. Efikasno usisati velike i zahtevne površine
  2. Čistiti i održavati higijenu različitih vrsta podova
  3. Usisavati čak i mokre površine zahvaljujući višenamenskim modelima koji omogućavaju usisavanje, pranje i upijanje tečnosti
  4. Očistiti stepeništa i dopreti do drugih teško dostupnih delova prostorija, uglova, uskih prostora, pa čak i visokih plafona, zahvaljujući različitim dodacima i samoj konstrukciji akumulatorskih modela
  5. Usisavati nečistoće u automobilu
  6. Lako i brzo sređivati male površine kao što su auto-sedišta, radne površine u kuhinji

Čak i ako već imate usisivač sa npr. kesom ili posudom, danas nije retkost da u mnogim domovima postoji potreba i za nekim od manjih i praktičnih bežičnih modela.

Uz njih ne morate uvek razmotavati kablove velikih usisivača kad možete brzo i lako pokupiti upravo prosute grickalice i druge sitne nečistoće. Oni su vaši svakodnevni asistenti u različitim hitnim situacijama, kao i svim drugim prilikama kada je potrebno brzo delovanje.

Uz odabrane Bosch usisivače imate 100 dana probe ili 10 godina garancije na motor

Kako bismo vam omogućili sigurnu i bezbrižnu kupovinu, imate priliku da iskoristite i sjajne dodatne pogodnosti.

Kada su u pitanju određeni modeli, tokom prvih 100 dana nakon kupovine možete isprobati model usisivača koji ste odabrali i uverite se da je baš to uređaj koji ste tražili. Ovo je dovoljno dug period tokom koga ćete imati priliku da testirate sve mogućnosti vašeg novog uređaja za sređivanje doma.

Pored toga, neki modeli imaju posebnu garanciju na motor u trajanju od 10 godina. Ukoliko vaš izbor bude upravo neki od ovih usisivača, možete biti mirni duži vremenski period jer Bosch garantuje dugotrajnost vaših uređaja.

Kada pomislite na čisto, pomislite na Bosch

Nakon svega što ste saznali možete biti sigurni da ukoliko tražite uređaje koji će vaš dom učiniti besprekorno čistim, na pravom ste mestu. Bez obzira na to da li vam treba uređaj za brza i česta usisavanja ili moćan i snažan usisivač za velike generalke i obimnija usisavanja, u Bosch ponudi možete pronaći uređaje za sve svoje potrebe.

Ne propustite jedinstvenu priliku da iskoristite ovu specijalnu kombinaciju pogodnosti i opremite svoj dom kvalitetnim uređajima.

Neka naša Veza za čist dom bude vaša savršena prilika da odaberete neki od Bosch usisivača i odlučite se za kvalitet koji traje.



Ostavite komentar