Neka vaša beba uživa u nikad udobnijoj vožnji uz Orbit Baby kolica i dodatnu opremu

  0

Ukoliko čekate bebu, velika je verovatnoća da najmlađem članu porodice želite da obezbedite samo najbolje. Bilo da ste budući roditelj, baka, deka ili ponosna tetka, jedno je sigurno – želite da radostan događaj dočekate potpuno spremni. Osim kreveca, odeće i ostale opreme, jedna od najvažnijih stavki su svakako kvalitetna kolica koja će bebi pružiti vrhunsku udobnost.

Znamo da nije uvek lako odabrati, pa smo rešili da vam izbor maksimalno olakšamo. Predstavljamo vam Orbit Baby kolica za bebe – sjajan brend sa proizvodima uz koje ćete zajedno sa mališanom uživati u avanturama i zajedničkom osvajanju novih terena – bezbedno, udobno i sa stilom.

Ako ste u potrazi za najudobnijim i modernim kolicima za vaše mališane, Orbit Baby vam nudi najbolje rešenje

Ovaj brend je za svaku preporuku jer se izdvaja po kvalitetu, dizajnu i mogućnostima koje pruža. U njihovoj ponudi, osim kompletnih kolica za bebu, možete pronaći i pojedinačne delove koje možete kombinovati onako kako vama odgovara. A dostupni su i praktični aksesoari koji daju poseban šarm celokupnom Orbit Baby iskustvu čineći ga apsolutno neodoljivim.

Uverite se zbog čega su baš ovi proizvodi izbor svetskih trendsetera kao savršena kombinacija karakteristika koje predstavljaju odgovor kako na zahteve roditelja, tako i na potrebe bebe.

Video: Orbit Baby

Orbit Baby kolica za veličanstvenu vožnju vaše bebe

Vašoj bebi će vožnja u sjajnim Orbit Baby kolicima biti veoma udobna, a vi ćete imati iznenađujući broj mogućnosti pri njihovom korišćenju. Karakteristike samih proizvoda ujedno su i najbolja preporuka:

  • Funkcinalnost – Zahvaljujući 3D rotaciji i SmartHub posebnoj tehnologiji za jednostavno montiranje, jednim potezom možete da promenite položaj ležaljke i bebu možete okrenuti za 360 stepeni – prema sebi, od sebe, postaviti je u ležeći ili sedeći položaj.
  • Udobnost i bezbednost – Prijatni materijali i dupli Quadshock patentirani sistem na prednjim točkovima koji apsorbuje udarce, omogućavaju da vaša beba uživa u mirnoj i udobnoj vožnji, bez obzira da li se krećete po asfaltu ili terenu sa neravninama.
  • Dizajn – Izrađena od aluminijuma koji se koristi u avio-industriji, Orbit Baby kolica su veoma lagana, a ako se tome doda i komfor koji pružaju, dobićete savršena kolica u čijem korišćenju ćete podjednako uživati i vi i vaše dete.

Zanimljivo je da su kod ovih kolica za bebe zadnji točkovi neravni, što omogućava upravljanje bez napora. Svi gumeni delovi napravljeni su od laganog materijala. Sedišta su urađena od vrhunskog tekstila, jastuk od memorijske pene, a kopče i trake su maksimalno izdržljive.

Da bi vašoj bebi bilo udobno u kolicima, proizvođači su vodili računa i o protoku vazduha. Orbit Baby ima ventilacioni sistem perforirane školjke sedišta i odvajajućeg materijala za regulaciju temperature. Suncobran koji pokriva kolica je vodoodbojni i ima UPF 50+.

Orbit Baby kolica za bebe su pogodna za pakovanje u gepek automobila jer imaju kompaktni 3D preklop. Ponesite ih na letovanje, vikend putovanje ili izlet i obezbedite svojoj bebi vrhunsku udobnost, gde god da ste.

Otac moderno odeven prolazi pored parkiranih kola i vodi dete u šetnju Orbit baby kolicima crne boje u planinskim predelima
Foto: Orbit Baby

Kreirajte kolica za bebu po vašoj želji uz jedinstvene Orbit Baby delove za kolica

Ono po čemu se ovaj brend izdvaja od drugih je mogućnost da sami „napravite” kolica po svojoj meri i meri vaše bebe. Odabirom pojedinačnih delova možete da sastavite kolica za vašu bebu kakva vi želite.

Kombinujte Orbit Baby delove kolica koja vam najviše odgovaraju i odaberite boju kako biste uživali u izgledu i funkcionalnosti koja vam je potrebna. U ponudi su:

  • Kolevka za bebe – Izrađena od tkanine sa Oeko-Tex sertifikatom, veoma je udobna i potpuno kompatibilna sa Orbit Baby kolicima. Bočne ručke i lagani okvir omogućuju lako prenošenje i postavljanje, tako da je pogodna za putovanja i boravak u hotelima. Omogućava nežno ljuljuškanje bebe, a poseduje i suncobran sa UV zaštitom.
  • Korpa za kolica – Udobna i izrađena od mekanog materijala koji „diše”, pogodna je za sva godišnja doba. Korpa može da se rotira za 360 stepeni i ima tri položaja sedenja i pet tačaka vezivanja.
  • Ram za kolica – Napravljen od laganog, ali čvrstog aluminijuma. Zahvaljujući SmartHub tehnologiji jednostavno ćete montirati korpu ili kolevku. Quadshock sistem na prednjim točkovima garantuje glatku vožnju.

Izaberite neki od sjajnih aksesoara za Orbit Baby kolica za bebe

Pored delova za kolica, ovaj brend je obezbedio i posebne aksesoare. Ako imate još jedno dete, pomoću aksesoara imate mogućnost da i drugog mališana s lakoćom prevezete. Takođe, nećete morati jednom rukom da gurate kolica, a drugom da nosite sve one stvari neophodne za bebu. Ni izenadna kiša ili sneg vas neće sprečiti da prošetate vašu bebu.

Izbor aksesoara ovog brenda je odličan. Bićete spremni za sva iznenađenja, a pri tom vam to neće teško pasti jer ćete imati sve na jednom mestu. Najbitnije je da su potpuno kompatibilni sa Orbit Baby kolicima. Nećete se mučiti prilkom montiranja, sve je jednostavno i na „klik”.

U slučaju da u samom početku nemate ideju šta vam je sve još potrebno pored kolica za bebe, nakon što pogledate ponudu Orbit Baby aksesoara, dobićete ideju. Predstavljamo vam samo neke iz sjajne ponude ovog brenda:

Adapter za postavljanje auto-sedišta na ram G5 Orbit Baby kolica

Postavite neki od kompatibilnih modela auto-sedišta na ram za kolica i ne morate da premeštate dete ili nosite kompletna kolica sa sobom.

SideKick daska za kolica

Odličan dodatak za prevoz drugog deteta na istim kolicima. Izgleda kao skejt, a ručke omogućavaju bočno držanje tokom vožnje.

Tri sestre izašle su u šetnju prirodom. Jedna gura kolica u kojoj je najmlađa beba, dok se druga vozi na fleksibilnoj dasci za kolica
Foto: Orbit Baby• Muf za kolicaOva topla zaštita za zimski period izrađena je od organskog pamuka otpornog na vodu i lako se pričvršćuje za ram kolica. Ima mogućnost prilagođavanja dužine u skladu sa rastom deteta i pogodna je za decu do četiri godine.• Putna torba za pakovanje kolica

Zahvaljujući njoj moći ćete da spakujete ram kolica, sedišta i dodatni pribor, te će vam sve biti na jednom mestu. Dva ugrađena točka omogućavaju lako manevrisanje, a ojačanje na uglovima zaštitiće kolica od eventualnih oštećenja. Pogodna je i za putovanje avionom.

• Zimski set za kolica

Luksuzan i praktičan, može da se koristi za G2, G3 i G5 modele kolica. Izrađen je od posebnih toplih materijala koji pružaju toplotu u ekstremnim zimskim uslovima. U kompletu dolaze i moderne rukavice za odrasle.

• Zaštite za kolica

Posebne navlake namenjene zaštiti vašeg mališana od insekata, kiše, vetra i ostalih faktora koji vam mogu pokvariti šetnju. Izrađene su od kvalitetnih materijala i omogućavaju vam da u svakom trenutku imate jasan pogled na bebu.

Orbit Baby ima zaista sjajnu ponudu aksesoara za kolica. Savršeno dopunite kolica za vašu bebu i obezbedite sebi i bebi udobnu, bezbednu i bezbrižnu šetnju.

Uz Orbit Baby kolica i opremu birate udobnost, atraktivnost i bezbednost u jednom

Mnoge holivudske zvezde – Natali Portman, Kim Kardašijan, Bijonse, Džesika Alba, Džastin Timberlejk, Hajdi Klum, Hale Beri, poklonile su svoje poverenje ovom izvanrednom brendu i odlučile se za Orbit Baby kolica za bebe.

Sjajna vest je da su Orbit Baby proizvodi dostupni i u Srbiji. Pojedine modele možete pogledati u Tehnomanija radnji u tržnom centru Galerija, a kompletnu ponudu pronađite na Tehnomanija online prodavnici.

Odlučite se za kompletna kolica ili odaberite savršenu kombinaciju delova za kolica i aksesoara koji će se savršeno uklopiti u vaša očekivanja i stil života. Za udobno i bezbrižno uživanje sa vašom bebom, gde god da ste.



Ostavite komentar