Otkrijte zašto su Bosch usisivači savršeno rešenje za svaku situaciju

  0

U potrazi ste za idealnim saveznikom koji će vam usisavanje učiniti lakšim, bržim i efikasnijim?

Na pravom ste mestu jer je Bosch vaša veza za čist dom.

Koji god da vam je najveći izazov kod održavanja čistoće vaših podova, oslonite se na Bosch usisivače i njihovu inovativnu tehnologiju koja pomera granice kada je definicija čistog u pitanju. Saznajte koje sve mogućnosti pružaju i odaberite pravi model koji će se savršeno prilagoditi vašem domu, potrebama i stilu života.

Pronađite Bosch usisivač koji će vam olakšati svakodnevne obaveze

Iako izborom Bosch uređaja teško da možete da pogrešite, uvažavanjem vaših specifičnih potreba pronaći ćete savršen usisivač baš za vas koji će učiniti da se pitate kako ste do sada mogli bez njega.

Otkrijte najbolji način da uklonite prašinu, dlake kućnih ljubimaca i ostale nečistoće i očistite svaki kutak svoga doma baš onako kako vama odgovara. Bilo da vam je kod usisavanja naporno savijanje, smeta vam prašina ili vam je najveći problem kada se prospe tečnost po podu, Bosch ima rešenje za svaku situaciju. I svako od njih je više nego efikasno.

Otkrijte specijalne funkcionalnosti i uz posebne pogodnosti u periodu od 23. septembra do 10. novembra pronađite idealan model Bosch usisivača koji će postati vaša veza za čist dom.

Jer besprekorni rezultati bez kompromisa su nešto na šta biste definitivno mogli da se naviknete.

Bosch usisivači sa vrhunskom filtracijom za veći osećaj svežine i olakšanje simptoma alergije

Kada uključite usisivač u nameri da pokupite prašinu, mrvice i ostalu nečistoću, može vam se dogoditi da vas iznenadi neprijatan miris kao posledica nakupljene prašine u njemu. Ali ne i sa Bosch usisivačima koji imaju fantastičan nivo filtracije. Zahvaljujući visoko efikasnim HEPA filterima koji prečišćavaju vazduh koji izlazi iz usisivača, on zapravo može biti čistiji od vazduha koji se nalazi u samom prostoru. Impresivno, zar ne?

Ova sjajna funkcionalnost će napraviti značajnu razliku ukoliko patite od alergija ili ste izrazito osetljivi na neprijatne mirise, a posebno prilikom usisavanja kada želite da vam kuća bude osvežena i čista.

Bosch ProHygenic usisivači, namenjeni upravo osobama koje pate od alergija ili žele vrhunske performanse kada je sprečavanje vraćanja prašine u vazduh u pitanju, dolaze sa kesom ili kao akumulatorski modeli. Naravno, i ostale funkcije su na vrhunskom nivou pa ćete temeljno ukloniti prašinu, mrvice i ostale nepoželjne čestice za koji god model da se odlučite.

Muškarac usisava ProHygenic usisivacem koji filtrira vazduh koji izlazi iz usisivaca

Ukoliko su alergije ono što vam najviše smeta, možete odabrati neki od ProHygenic usisivača sa zamenljivom kesom koja služi kao dodatni filter i zadržava neprijatne mirise. Ukoliko su vam prioritet lako održavanje, jednostavna upotreba i usisavanje bez savijanja, ProHygenic akumulatorski usisivač je ono što vam je potrebno.

Koji god model da odaberete svežina je zagarantovana, za lep osećaj i potpuno uživanje u čistom domu.

Savršeni modeli Bosch usisivača ukoliko imate malu decu ili kućne ljubimce

Ako je vaš dom i zabavno igralište za malu decu ili kućne ljubimce, razumemo da je njegovo održavanje dodatno zahtevno. Ali morate priznati da je i zabavno jer kako biste inače znali koliko je koja vrsta soka lepljiva ili za koji to komad nameštaja najbolje prianjaju dlake vašeg ljubimca.

Inovativni načini koje vaši najmlađi pronalaze da ukrase vaš dom mogu zaista biti izazov za čišćenje dostojan profesionalca, a Bosch mu je i te kako dorastao.

Specijalno dizajnirani za vlasnike kućnih ljubimaca, ProAnimal usisivači opremljeni su posebnom valjkastom četkom odličnom za skupljanje dlaka kućnih ljubimaca, a neki i dodatnim nastavcima. Četka poseduje i dugme za otpuštanje dlaka, a takođe je periva tako da je održavanje jednostavno, a temeljno. Ovo će vam višestruko olakšati postizanje zadovoljavajućeg nivoa higijene, posebno ukoliko su mala deca i ljubimci u tandemu.

Devojcica i pas se grle, u pozadini je crveni Bosch ProAnimal usisivač sa kesom

Za sve one sitne pukotine, procepe u nameštaju ili uglove u kojima se uvek nađe po koja mrvica smokija, keksa ili nečega često neprepoznatljivog nakon obrade prstićima, Bosch ima rešenje. Uz neki od modela sa posebnim nastavcima doskočićete i najnepristupačnijem kutku. One uporne mrvice u ćoškovima i na rubovima patosa koje uvek upadnu u oči kada završite sa sređivanjem ili vas iznenade kada se najmanje nadate, više nemaju šanse.

Bosch usisivači obezbediće vašim najdražima bezbedan i čist prostor za igranje, a vi ćete uživati u igri i maženju jer znate da ćete sve počistiti za tren.

Tvrdi podovi, tepisi i meke prostirke – odaberite snažne performanse za besprekorne rezultate na različitim vrstama podova

Ukoliko želite da budete sigurni da na vašem podu nije ostala nijedna mrvica, vrhunske performanse Bosch ProPower modela će se za to postarati.

Sjajna četka koja vrhunski čisti sve vrste podova i izvlači i najsitnije mrvice, dlake i niti iz dubine tepiha olakšaće vam posao i učiniti da sve usisate u jednom potezu.

Odlučite se za model sa kesom, posudom ili za štapni usisivač od kojih neki omogućavaju vrhunsku preglednost zahvaljujući ugrađenom LED osvetljenju na samoj četki. Čak ni najmanje čestice prašine ili mrvice nemaju šansu.

Idealan su izbor ako u prostoru imate različite vrste podova. Usisajte sve u jednom potezu i uživajte u besprekorno čistim podovima za svega nekoliko trenutaka.

Čovek usisava tepih i laminat štapnim usisivačem

Prosuta tečnost ili tapacirani nameštaj – Bosch ima rešenje za sve

Bilo da želite da samo usisate ili da sa poda ekspresno pokupite tečnost, pa čak i da očistite nameštaj, sve to možete sa samo jednim uređajem. Bosch usisivači za mokro i suvo usisavanje su sjajna stvar uz koju će održavanje vašeg doma besprekornim biti jednostavnije nego ikada.

Poseduju snažan motor, specijalne nastavke za mokro usisavanje, kao i rezervoar za vodu velikog kapaciteta tako da ga ne morate dopunjavati svaki put kada poželite da primenite mokro usisavanje. Takođe imaju i HEPA filtraciju za prečišćen izduvni vazduh, kao i veoma efikasnu četku za usisavanje podova, a posebno tepiha.

Nezgode sa prosipanjem više ne zahtevaju poseban tretman, ovi sjajni modeli pokupićete prosutu tečnost za tren, a plus će detaljno očistiti tepihe, tapacirani nameštaj ili vaš dušek. Šta više možete poželeti od usisivača?

Odaberite pravi Bosch usisivač u skladu sa vašim potrebama i uživajte u posebnim pogodnostima

Prepustite se moćnim Bosch performansama i iznenadite se koliko vaši podovi zapravo mogu biti čisti, uz minimalno truda.

Možete odabrati neki od modela koji imaju neverovatnu garanciju od 10 godina na motor, za maksimalne performanse kojima se veruje. A da sve bude još bolje, pojedini modeli dolaze sa jedinstvenom prilikom da ih isprobate u toku 100 dana kako biste se uverili da je vaš nov usisivač pun pogodak.

Sada kada poznajete glavne karakteristike ovih uređaja, kako biste se lakše odlučili između modela sa kesom, posudom ili akumulatorskih, više o prednostima svakog od njih možete saznati u našem tekstu koji objašnjava vrste Bosch usisivača i zbog čega su oni sinonim za udobno, brzo i efikasno usisavanje.



Ostavite komentar