Bosch usisivači za udobno, brzo i efikasno usisavanje

  0

Ako ste među onima koji uživaju u tome da im životni prostor uvek bude besprekorno čist i uredan, sigurno vam je potreban neki od Bosch usisivača.

Svi znamo koliko smo u današnje vreme pretrpani obavezama i konstantno u minusu sa vremenom. Kućni poslovi zahtevaju još dodatne energije, pa zašto ih onda ne bismo olakšali koliko god je to moguće. Zato su nam neophodni uređaji koji će nam u tome maksimalno pomoći i koji će biti naša Veza za čist dom.

Ukoliko mislite da usisavanje uvek mora da bude težak i naporan posao, pokušaćemo da promenimo vaše mišljenje.

Zašto morate imati neki od Bosch usisivača?

Zato što mogu da odgovore i na najteže zadatke. Efikasni su, izdržljivi, moćni, a neki od njih i izrazito tihi. Moderna tehnologija sa brojnim mogućnostima i funkcionalnostima olakšaće vam svakodnevni život prepun obaveza.

Ne samo da će doprineti čistoći vašeg prostora već će i sam proces čišćenja i održavanja higijene učiniti jednostavnijim i lakšim.

Bosch usisivač crno bele boje nalazi se u dnevnoj sobi. Devojka odmara na kauču

 

Ono što je najvažnije, raznovrsnost tipova usisivača pruža vam mogućnost da odaberete baš ono što vam treba.

Koje vrste usisivača ima Bosch?

Iako neki od brendova imaju samo određene vrste uređaja za usisavanje, Bosch u svojoj ponudi nudi više. Kako njihova paleta proizvoda pokriva sve ono što vam može biti potrebno pri održavanju kuće, verujemo da vam neće biti teško da odaberete pravi uređaj za svoj dom.

U zavisnosti od namene i vaših potreba, na raspolaganju su:

  1. Usisivači bez kabla
  2. Usisivači sa posudom
  3. Usisivači sa kesom
  4. Usisivači za mokro i suvo usisavanje
  5. Ručni usisivači

Svaka od ovih vrsta ima svoje specifičnosti i karakteristike. Razlikuju ih ne samo njihove posebne funkcionalnosti, oprema, već i snaga usisivača koja se razlikuje od modela do modela.

Usisivači bez kabla – Uvek pri ruci, uvek na usluzi

Stižu neplanirani gosti. Imate manje od sat vremena da dovedete u red dnevnu sobu. Zamislite da u tom trenutku morate da izvlačite usisivač, razmotavate kabl, a gde je još i usisavanje.

U ovakvim situacijama su usisivači bez kabla neprikosnoveni. Savršeni su za brzinska sređivanje prostora, skupljanje prljavštine ili prosutih namirnica i smeća sa određenih mesta. Pogodni za različite vrste podova i površina. Predstavljaju najbolje rešenje za:

  • brzo,
  • lako i fleksibilno i
  • periodično usisavanje.

Uz Bosch akumulatorske usisivače imate sve što vam je potrebno na dohvat ruke. Kako je dodatni pribor integrisan u telo usisivača, možete u bilo kom trenutku kombinovati različite nastavke.

Devojka usisava mrvice sa parketa i stola Bosch akumulatorskim usisivačem

Pored toga, neki od modela sadrže i ručni usisivač koji se lako može odvojiti i koristiti nezavisno. Veoma su praktični za čišćenje manjih površina i teško dostupnih mesta, kao što su prostor ispod nameštaja, fioke i slično.

Šta karakteriše premium modele Bosch štapnih usisivača?

Premium modeli imaju i jednu specijalnu pogodnost. Poseduju zamenjivu bateriju pa pružaju mogućnost produženog rada, što je veoma zgodno u određenim situacijama. Dok je jedna baterija u usisivaču koji koristite, druga se puni, pa je vaš štapni usisivač uvek spreman za akciju.

Njegova konstrukcija i dizajn omogućavaju čišćenje na svim nivoima, od poda do plafona, pa čak i u automobilu.

Usisivači sa posudom – Lagani, moćni, a neverovatno tihi

Da li vam je poznato da postoje usisivači koji su izuzetno efikasni pri usisavanju, ali i podjednako tihi? Baš takvi su neki od modela Bosch usisivača sa posudom. Oni poseduju inovativne SilenceSound ili SensorBagless sisteme koji, pored efikasnosti, omogućavaju posebnu izolovanost i smanjenje buke.

Najvažnije prednosti usisivača sa posudom

Za ovakve usisivače velike površine za čišćenje ne predstavljaju problem. Možete ih koristiti svakodnevno, a oni će vam obezbediti izvanredan učinak pri svakom usisavanju.

Izdvojićemo neke od njihovih najznačajnijih prednosti.

  • Prašina i prljavština se zadržavaju u plastičnoj posudi, pa ne morate brinuti o rasipanju.
  • Nema dodatnih troškova oko kupovine i zamene kesa.
  • Manja potrošnja električne enegrije zahvaljujući savremenim motorima koji su za to predviđeni.

Bosch usisivač crne boje sa posudom

Održavanje usisivača sa posudom je veoma jednostavno jer se posuda za prašinu lako prazni. U samo par poteza je možete odvojiti od usisivača i prljavština je spremna za izbacivanje.

Sa druge strane, to nije neophodno raditi nakon svakog usisavanja jer veća zapremina posude omogućava bezbedno usisavanje više puta. Ipak, ovde je važno naglasiti da to najviše zavisi od površine prostora koji se usisava, kao i od njegove zaprljanosti.

Usisivači sa kesom – Savršeni rezultati usisavanja i higijensko čišćenje

Ako ste među onima koji smatraju da su svi usisivači sa kesom isti, otkrićemo vam da ipak ima izuzetaka. Bosch usisivači sa kesom rade pouzdano, čiste temeljno i efikasno, ali i štede energiju.

Odlični su za velike porodice, česta usisavanja jer imaju kese velikog kapaciteta. Bilo da želite uređaj koji je posebno tih, efikasan kada je u pitanju skupljanje dlaka kućnih ljubimaca, ili možda kompaktan i fleksibilan sa velikim radijusom rada, kod Boscha možete pronaći sve što vam treba.

Neki od modela poseduju i dodatne karakteristike, kao što su:

  • AirFresh kesa za prašinu koja neutrališe neprijatne mirise,
  • radijus rada i do 12 m,
  • higijenski filter koji je moguće oprati po potrebi, a koji omogućava čist izduvni vazduh,
  • UltraAllergy filter koji je veoma značajan ukoliko u porodici imate članove koji su skloni alergijama.

Mlada devojka usisava tepih Bosch usisivačem sa kesom

Kako Bosch PowerProtect kesa za prašinu poboljšava performanse vašeg usisivača?

Ova specijalna i originalna kesa omogućava visoku moć usisavanja, čak i kada su u pitanju usisivači male snage. Njen dodatni kvalitet jeste i to što omogućava jednaku efikasnost usisavanja i kada je kesa puna.

Za Bosch kesu za usisivač je karakteristično i to što filtrira 99,9% sitnih čestica prašine, čime doprinosi postizanju maksimalne higijene. Ima i praktičnu higijensku bravicu koja obezbeđuje jednostavno i čisto odlaganje.

Zahvaljujući tome što dobro štiti motor, njegov duži radni vek je nešto što se podrazumeva.

Zaboravite na sve neprijatnosti i usisavanje koje traje satima. Odlične performanse Bosch usisivača sa kesom pružiće udobnost i komfor za čitavu vašu porodicu.

Usisivači za mokro i suvo usisavanje – Kompletno i praktično rešenje za čitavu kuću

Nema veće sreće za kupca od one kada u okviru jednog uređaja ima beskonačno mnogo mogućnosti koje mogu biti od velikog značaja u svakodnevnom životu. Bosch je sa ovom vrstom usisivača uspeo da objedini dve veoma zastupljene potrebe kada je usisavanje, tj. čišćenje u pitanju.

Sa ovakvim modelom usisivača nema ograničenja pri usisavanju. Bez obzira na to kakve su površine, da li treba skupiti prašinu ili tečnost, Bosch usisivači za mokro i suvo usisavanje vam pomažu u svakoj od ovih situacija.

Koje su prednosti usisivača za mokro i suvo čišćenje?

  • Pored prašine, može da usisava i tečnost
  • Omogućava pranje tepiha i tapaciranog nameštaja

Kako su Bosch usisivači osmišljeni tako da maksimalno olakšaju i pojednostave proces usisavanja, to opravdava i ovaj tip uređaja. Nema prljavštine koju ovakav usisivač ne može da ukloni.

Ručni usisivač – Vaš mali asistent u kuhinji, a i šire

Vrednost i praktičnost ovog mini-uređaja ne možemo nikako zapostaviti. Da, možda se sa njim ne može očistiti čitava kuća, ali je zato njegov značaj utoliko veći za male površine i mesta gde četke velikih usisivača ne mogu da priđu.

Mlada devojka drzi u ruci Bosch ručni usisivač i usisava mrvice sa stola

Bosch ručni usisivač omogućava periodična i brza čišćenja. Malih je dimenzija, zgodan za držanje u ruci, a idealan je i kao usisivač za auto. Skupljanje mrva, radne površine u kuhinji i teško dostupna mesta su samo neke od njegovih mogućnosti.

Bez obzira da li imate veliki usisivač, ovaj mali uređaj nikad ne može biti višak.

Koje su dodatne pogodnosti odabranih Bosch usisivača?

Kako smo uvek obazrivi kada biramo i kupujemo nove uređaje, isto se dešava i kod odabira usisivača. Zato ćemo istaći dve izvanredne pogodnosti koje određene Bosch usisivače mogu izdvojiti od ostlih u ponudi. To su:

  1. 100 dana probe – Period tokom koga imate sasvim dovoljno vremena da isprobate uređaj koji ste kupili i uverite se da li ste zadovljni njegovim radom.
  2. 10 godina garancije na motor – Sjajna mogućnost da se bezbrižno upustite u kupovinu i nešto skupljih modela jer Bosch garantuje kvalitet i trajnost.

Važno je napomenuti da se prethodno navedene pogodnosti odnose na određene modele usisivača koje možete pronaći u našoj ponudi.

Bosch usisivači – Odani prijatelji vašeg doma i porodice

Ne zaboravite da će kvalitetan usisivač sigurno napraviti razliku u čistoći vašeg prostora, kao i čistini samog vazduha u prostoriji.

Zato je Bosch svoje usisivače osmislio tako da mogu da odgovore na ovakve zahteve i zadovolje različite ukuse. Od jednostavnih, standardnijih modela, pa sve do premium uređaja, sa kesom, bez kese, usisivača za mrve, usisivača na baterije – ponuđeno je mnoštvo mogućnosti, a vaše je da pronađete pravi za sebe.

Ne dozvolite da vam jedno usisavanje pokvari dan. Izaberite neki od sjajnih Bosch usisivača u Tehnomaniji i neka vaš dom zablista u punom sjaju.



Ostavite komentar