Orbit Baby kolica i oprema za bebe – Savršen balans elegancije, udobnosti i funkcionalnosti

  0

Donosimo sjajne vesti za sve roditelje beba i male dece.

Od sada u Tehnomaniji možete pronaći i Orbit Baby – vrhunska kolica i opremu za bebe, pored ostalih kućnih aparata koji su vam potrebni kako biste svoj dom prilagodili i organizovali u skladu sa obavezama koje imate kao roditelji.

Otkrijte ovaj sjajan brend koji će uneti novu perspektivu u čari roditeljstva i uz koji ćete uživati u svom stilu života zajedno sa svojom bebom.

Šta je to što Orbit Baby čini posebnim?

Nastao kao rezultat težnje da se stvori prilagodljiv sistem koji će u obzir uzeti kako stil života roditelja, tako i potrebe bebe, Orbit Baby će vam savršeno odgovarati ukoliko želite da imate rešenje za svaku situaciju na dohvat ruke.

Sjajne mogućnosti kombinacije različitih delova kolica i opreme, kako biste napravili svoj idealan spoj koji će savršeno oslikavati vaš stil, samo su razlog više da istražite sve što Orbit Baby ima da ponudi.

Ono što ovaj brend čini jedinstvenim jesu karakteristike koje ne ostavljaju prostora za kompromis kada su udobnost i funkcionalnost u pitanju:

  • SmartHub™ baza – Budite uvek spremni za pokret uz patentiranu tehnologiju lakog uklapanja sedišta ili nosiljki za bebu na ram kolica.
  • 360 stepeni rotacija – Pružite svojoj bebi pogled na svet iz svih uglova. Bilo da vaše dete voli da gleda u vas za vreme šetnje ili da otkriva nove perspektive, jednim pokretom ga okrenite u željenom pravcu.
  • Vrhunski materijali – Od okvira Orbit Baby kolica izrađenih od aluminijuma koji se zbog svojih performansi i lakoće koristi u avio industriji, preko vrhunskih tkanina savršenog dizajna, svi materijali korišćeni u izradi pružaju maksimalnu udobnost i bezbednost.
  • Quadshock™ sistem na točkovima – Bez obzira koliko je truckava vožnja i kakve ste nove terene rešili da osvojite, točkovi koji apsorbuju udarce pružiće vašoj bebi udobnu vožnju i miran san u pokretu.

Orbit Baby donosi savršeno prilagođavanje životnom stilu roditelja uz vrhunsku udobnost za bebu

Činjenica da je vaša porodica postala bogatija za jednog ili možda više članova, ne znači da ne možete da nastavite da uživate u putovanjima i svakodnevnim avanturama.

Otac sedi na klupici nakon duže šetnje sa bebom koja se nalazi u Orbit baby kolicima

Uz sjajne dodatke koji omogućavaju savršen pogled na vašu bebu istovremeno je štiteći od hladnoće, kiše, vrućine ili insekata, ništa vam neće pokvariti planove. Dostupan je i savršeno praktičan i bezbedan dodatak za kolica za starijeg brata ili sestru, za zabavnu porodičnu vožnju.

Uživajte u šetnjama i putovanjima sa svojom bebom i umesto na tehničke stvari, skoncentrišite se na ono što je zaista važno.

Istražite sjajne proizvode i uz Orbit Baby kolica i opremu za bebe otkrijte svet novih mogućnosti.



Ostavite komentar