Predstavljena je nova iPhone 12 serija koja oduzima dah

  0

Svet je sa nestrpljenjem iščekivao nove iPhone modele kao poslednje u nizu inovacija kojima Apple redovno zadivljuje i pomera granice moderne tehnologije.
Na dugo očekivanom događaju, 13. oktobra, Apple je predstavio: iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, HomePod mini i Wireless punjač.

Kada novi iPhone 12 stiže u Tehnomaniju?

Upravo sada! Ne propustite fantastičnu priliku i do 05.11. poručite svoj iPhone 12 ili iPhone 12 Pro u okviru pretprodaje.

U prodaji na svetskom tržištu naći će se prvo iPhone 12/12 Pro, a nakon njih, u toku novembra i iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Max.
Iako je datum kada ovi uređaji stižu u Srbiju još uvek tajna, u Tehnomaniji imaćete mogućnost da među prvima obezbedite sebi poslednju reč tehnike na tržištu mobilnih telefona. Pratite nas jer uskoro vas očekuju nove informacije.

Šta iPhone 12 seriju podiže na viši nivo?

Svojim elegantnim dizajnom, vrhunskom izradom i sjajnim performansama, iPhone 12 serija predstavlja sinonim za ekskluzivnost i ultimativno korisničko iskustvo.

Telefoni iz iPhone 12 serije u pet boja složeni jedan pored drugog na beloj pozadini

Fantastičan displej i kamera koja proširuje vidike

Sva četiri modela karakteriše Super Retina XDE OLED displej, za vrhunsku preglednost, i Dolby Vision sistem koji daje video snimcima novu dimenziju.
Kamera je svakako jedan od najvećih aduta, posebno kod iPhone 12 Pro/Pro Max modela. Uz specijalni Night mode, uživanje u savršeno zabeleženim uspomenama je zagarantovano, bez obzira na nivo spoljašnjeg osvetljenja.

Operativni sistem iOS 14 – sigurnost je na prvom mestu

Najbezbedniji i najpersonalizovaniji operativni sistem za mobilne telefone, prema Apple-u, nalazi se u najnovijim verzijama iPhone-a. Karakteristike i dizajn iOS 14 usmereni su na maksimalnu prilagođenost korisniku i zaštitu njegove privatnosti.

Visok nivo otpornosti za bezbrižno korišćenje

Pravi iskorak u zaštiti od oštećenja predstavlja Ceramic Shield sa nano-keramičkim kristalima implementiran sa prednje strane svakog novog modela, čineći ih znatno otpornijim na oštećenja. iPhone 12 modeli otporni su na vodu, tako da mogu izdržati do 30 minuta na dubini od 6 m. Takođe su otporni na prašinu i prskanje, tako da nema bojazni čak iako se po njima prospe kafa ili sok.

Boja i kapacitet memorije – prilagođeno potrebama korisnika

iPhone 12/12 mini u prodaji će biti dostupni u pet boja, sa kapacitetima memorije od 64 GB, 128 GB i 256 GB.
Korisnici koji se odluče za iPhone 12 Pro/Pro Max moći će da izaberu između četiri dostupne boje i memorijskog kapaciteta od 128 GB, 256 GB i 512 GB.

MagSafe – jedinstvena Apple tehnologija za brže punjenje

Svaki od iPhone 12 modela koristi Apple-ovu MagSafe tehnologiju koja obezbeđuje savršeno prijanjanje bežičnog punjača, što omogućava brže i sigurnije bežično punjenje.
MagSafe tehnologija je takođe primenjena i na asortiman futrola i interesantnih dodataka koje je Apple plasirao za nove iPhone 12 seriju.

iPhone 12 modeli bez punjača i slušalica u pakovanju

Da je Apple svakako jedan od vodećih brendova kada su inovacije u pitanju, dokazuje i odvažan izbor da se nova iPhone 12 serija nađe u prodaji bez punjača i slušalica. Ipak, iPhone 12 nisu prvi Apple proizvodi koji u svojim kutijama nemaju slušalice i punjač. Iako možda deluje neobično, Apple ima dobar razlog zbog kog se odlučio na ovaj nesvakidašnji potez.
Kao deo svoje korporativne politike, Apple ima cilj da smanji svoj negativan uticaj na životnu sredinu, kao i emisiju ugljen-dioksida. Do 2030. godine, Apple planira da sve svoje aktivnosti sprovodi upotrebom potpuno obnovljivih izvora energije. Impresivno, zar ne?
Pakovanje samo telefona, bez punjača i slušalica, omogućava upotrebu manjih kutija koje se mogu prenositi u većim količinama čime se smanjuje emisija ugljen-dioksida prilikom transporta.
Izgleda da visoka tehnologija nije jedina oblast u kojoj pomeraju granice.
Za Tehnomaniju granice ne postoje, donosimo inovacije sa svetskog tržišta pravo do vas. Pratite nas i saznajte sve informacije.



Ostavite komentar