Proslavite Tehnomanijin 23. rođendan sa nama i uživajte u neodoljivim popustima

  0

Tradicionalno, Tehnomanija svoj rođendan obeležava tako što poklanja fantastične popuste i priliku za odličnu kupovinu.

Tako vas i ove godine, kada proslavljamo 23 godine uspešnog poslovanja, čeka mesec dana sjajnih sniženja i ponuda u kojoj ćete pronaći za svakoga po nešto.

Ne propustite priliku da posebno odabrane uređaje kupite po super cenama. Saznajte šta vas sve čeka u periodu rođendanskih popusta koji traju od 07.03. do 03.04. i uživajte u kupovini!

Specijalno odabrani uređaji na rođendanskom super popustu

Naš rođendanski asortiman donosi široku ponudu koja će zadovoljiti avanturiste, ljubitelje tehnike, gedžeta, ali i sve one kojima je potrebna bebi oprema, bela tehnika ili nešto od kućnih aparata.

Bilo da ste pasionirani gejmer, volite dobar mobilni telefon ili uređaje vrhunskog kvaliteta, prepustite se istraživanju raznovrsne ponude koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Čekaju vas praktični kućni aparati, moćni računari, mobilni telefoni, kao i dodatna oprema i komponente za potpuno uživanje u odličnim performansama.

Za sve one koji bez fizičke aktivnosti ne mogu da zamisle dan, spremili smo izvrsnu ponudu fitnes opreme, kao i bicikala i trotineta, za uživanje u prirodi. A tu su i smart satovi i ostali zanimljivi gedžeti koji će vas dodatno motivisati na aktivnost.

Nismo zaboravili ni na najmlađe, pa tako izdvajamo vrhunsku bebi opremu i sjajne igračake koje će oduševiti svakog mališana. Ipak su oni ti koji svako rođendansko slavlje čine posebnim.

Slavimo zajedno, uređaji bele tehnike

Slavimo zajedno uz sjajnu ponudu bele tehnike

Za praktične i korisne momente u vašoj organizaciji, pronađite uređaje odličnih brendova za inovativnost i maksimalnu prilagodljivost vašim potrebama u svim onim aspektima koji su deo vaše svakodnevnice.

Pronađite neke od najboljih mašina za veš, frižidera i ostalih uređaja koji su sastavni deo svakog doma, a opet mogu doneti veliku razliku čineći vaše obaveze lakšim i jednostavnijim, ukoliko napravite pravi izbor.

Kako bismo vam to olakšali, pripremili smo specijalnu ponudu vrhunskih brendova. Pratite koji su uređaji poznatih brendova na popustu tokom rođendanskog meseca i odaberite odlične aparate koji će vaš dom učiniti efikasnijim i funkcionalnijim.

Neka vaš dom zablista uz posebnu ponudu usisivača

Za potpuno uživanje u čistoći vašeg doma, donosimo sjajnu ponudu usisivača i modele koji će vas oduševiti.

Slavio rođendan uz sjajnu ponudu usisivača

Odaberite usisivač sa kesom, posudom, sa vodenim filterom ili štapni koji će se savršeno prilagoditi vašim navikama i pružiti vam vrhunsku efikasnost za uživanje u besprekorno čistim podovima.

Ukoliko imate malu decu, kućne ljubimce ili ste vi ili neko od članova porodice alergični na prašinu, pravi usisivač ukloniće sve nečistoće i omogućiti vam bezbrižan odmor, vežbanje ili prostor za igru za vaše mališane.

Ne propustite Tehnomanija rođendan i proslavimo zajedno uz neodoljive popuste

Prepustite se sjajnoj energiji, vrtoglavim popustima i rođendanskom slavlju koje vam donosi super uštede. Istražite ponudu kreiranu samo za ovu priliku i pronađite uređaje koji će vama i vašoj porodici ulepšati svaki dan.

Čekamo vas na Tehnomanija online prodavnici ili u vašoj omiljenoj radnji da nam uveličate slavlje i učinite ga zaista posebnim.

Za još puno godina uživanja u kupovini!



Ostavite komentar