Trenirajte iz udobnosti vašeg doma sa FitWay opremom za vežbanje

  0

U današnje moderno vreme brzo živimo, ali se sve manje krećemo. Uprkos našoj velikoj želji da budemo što aktivniji, uvek se ispreči neko „ali”. Uglavnom je to hronični nedostatak vremena. Zbog toga se odričemo mnogo toga, ali po pravilu, iz planova prvo izbacimo fizičku aktivnost. Odričemo se šetnje, vežbanja i odlaska u teretanu.

Ipak, ne mora da bude tako. Uz kvalitetnu FitWay opremu za fitnes možete napraviti pravu malu kućnu teretanu.

Zašto baš FitWay?

Odgovor na ovo pitanje je jednostavan – zato što opremu za fitnes ovog brenda izdvaja kvalitet koji nudi, ali ne samo to. Namenjena sportistima, ljudima koji rekreativno, ali i onima koji redovno vežbaju, kao i svima koji brinu o svom zdravlju, FitWay se izdvaja jer ima idealan spoj cene i kvaliteta.

Ova oprema za fitnes prošla je najstrože kontrole. Proizvedena u skladu sa najnovijim trendovima i tehnologijom, ona garantuje izdržljivost, pouzdanost i jednostavnost pri upotrebi. Konstrusiana je ne samo za fitnes i kućne teretane već i za teretane na otvorenom, u parku. Mi ćemo se ovoga puta skoncentrisati na sprave koje se koriste u kućnim uslovima.

Zbog čega se sve više ljudi odlučuje za kućnu teretanu?

Kretanje i fizička aktivnost preduslov su dobrog zdravlja. Mnogi, međutim, nemaju vremena da idu u teretanu, ali se ipak ne odriču vežbanja. Treniranje kod kuće jedna je od alternativa.

Ako napravite svoju kućnu teretanu, uštedećete sebi vreme. Nećete morati da gubite vreme na odlazak i povratak iz teretane, čak i ako vam je ona u neposrednoj blizini. Uštedećete novac jer nećete morati da plaćate članarinu, niti grupni ili individualni trening. Benefit vežbanja „u sopstvenoj režiji” je i to što možete da trenirate u vreme kada vama odgovora. Vreme za trening isplaniraćete u skladu sa vašim obavezama.

Iako treninzi u teretani imaju prednosti, a kućna atmosfera nije najbolja motivacija za vežbanje, uz vašu želju i kvalitetnu opremu kakva je FitWay, možete postići zavidne rezultate.

Naravno, trening treba prilagoditi svojim mogućnostima. Ako ste bez kondicije, počnite sa lakšim vežbama. Kada se osetite spremnim, krenite na ozbiljnije vežbanje, ali se prvo opremite neophodnim rekvizitima.

FitWay sobni bicikl JS2001

Za početak obezbedite sobni bicikl. Iako vožnja u sobi nije kao u prirodi, ovo je veoma koristan rekvizit. Njegova prednost je to što ga možete koristiti kad god imate slobodno vreme. Možete gledati televiziju i voziti bicikl, možete sa porodicom planirati obaveze i voziti bicikl, čak možete i raditi dok vozite bicikl. Povećajte kondiciju sa FitWay sobnim biciklom JS2001 i sve druge vežbe biće vam lakše.

FitWay sobni bicikl JS2001 crvene boje
Foto: Tehnomanija

Ovaj visokokvalitetni uređaj ima komforno i meko sedište, najnovije je mehaničke strukture i ima odličan ugao držanja ruku, što sprečava krivljenje kičme. Dizajniran za brz i traumatski trening omogućiće vam da za kratko vreme potrošite što više kalorija. Takođe, pruža vam mogućnost da uradite trening snage i trening izdržljivosti, kao i anaerobnu vrstu treninga.

Nabrojaćemo još neke karakteristike FitWay sobnog bicikla JS2001 kako biste se uverili u kvalitet i odlične specifikacije ovog, za treniranje u kući, vrlo bitnog rekvizita:

  • Vazdušne lopatice – automatski povećavaju otpor tokom upotrebe, tako da vam „zadaju” sve teže „prepreke” i troše sve više kalorija
  • LCD ekran – veoma precizan i pregledan ekran koji nudi mnogo opcija za praćenje različitih parametara tokom treninga
  • Programi – poseduje sjajnu ponudu programa, od onih najlakših treninga sa najmanjim otporom, do treninga koji se potpuno prilagođavaju vašim željama
  • Postavka cilja – postoji mogućnost da ubeležite udaljenost cilja i onda dobijete ciljanu vrednost potrošnje kalorija
  • Ugrađene poruke – sjajne za sve one koji nemaju dovoljno motivacija za trening, da ih dodatno podstaknu i daju vetar u leđa da nastave sa treniranjem
  • Senzori na rukohvatima – omogućavaju merenje masti tela i merenje pulsa

Uz ovaj bicikl i u kućnim uslovima lako se stiče kondicija – zato i ne čudi što je među ljubiteljima treniranja kod kuće ovaj model jedan od najtraženijih.

Traka za trčanje FitWay A6S

Da biste postigli još bolje rezultate preporuka je da svoju kućnu teretanu upotpunite i trakom za trčanje.

Za preporuku je traka A6S brenda FitWay. Vrlo jednostavna za upotrebu, rasklapa se bukvalno jednim klikom. Programirana za težinu vežbača do 110 kilograma, idelana je za vežbanje cele porodice. Pragovi su najmodernije vrste, a federi omogućavaju da se parket u sobi u kojoj je držite ne haba i ne ošteti.

Crno-siva traka za trčanje FitWay A6S
Foto: Tehnomanija

Osim toga, ona je tako tiha da zvuk koji proizvodi neće probuditi ni dete koje spava. I ostale karakteristike ove FitWay trake za trčanje su odlične:

  • Multifunkcionalni LCD ekran sa brojnim opcijama – pomoću njega možete regulisati nagib trake, a registrovaće vaše vreme provedeno u trčanju, puls, utrošene kalorije, pređenu udaljenost
  • Širok spektar programa – gazni deo trake koji je napravljen od materijala sa izuzetnom elastičnošću i izdržljivošću omogućava AIR STEP, vazdušni prirodni osećaj pri trčanju, kao i mnogo različitih programa za raznovrsne vrste trčanja
  • Brzina – maksimalna predviđena brzina je do 12 km/h
  • Mesto za odlaganje – peškir, telefon i flašice mogu vam biti uvek pri ruci jer imaju svoje posebno mesto

Ostanite u formi sa FitWay trakom za trčanje A6S i uživajte u sjajnim treninzima uz neki od odličnih programa.

FitWay traka za hodanje P100

Vaš kućni trening biće kompletan ako ga završite na traci za hodanje. Tako ćete postići još bolje rezultate.

FitWay Mini-traka za hodanje P100 kompaktnog dizajna je unisex proizvod, dizajniran upravo za vežbanje kod kuće. Veoma je praktična jer, za razliku od uobičajenih traka za trčanje, zauzima 90 odsto manje prostora u stanu. Dimenzije su joj 130 x 45 cm, a maksimalna nosivost 100 kg.

Traka ovog brenda je visokog kvaliteta, jake aluminijumske strukture koja značajno poboljšava trajnost i stabilnost rekvizita. Ima sposobnost da smanji uticaj pokreta na zglobove i koleno i tako spreči eventualne povrede. Ovu FitWay traku za hodanje odlikuju i sledeće karakteristike:

  • Brzina – programirana za brzinu od 1-16 km/h, možete je prilagođavati vašim potrebama
  • Senzor – meri vaš položaj i tempo kojim hodate, povećava ga ako registruje da ste zaostali i smanjuje ako ste predaleko
  • LCD ekran – na kome se očitavaju svi parametri vezani za vas dok vežbate
FitWay traka za hodanje P100 sive boje
Foto: Tehnomanija

Ovo je više nego dovoljno da se opredelite za traku za hodanje brenda FitWay. Sigurno nećete pogrešiti ako ona bude vaš izvor.

Koji deo doma odvojiti za kućnu teretanu?

Još jedna veoma bitna stavka u vezi sa kućnom teretanom je na kom mestu u svom domu da je postavite. Ako ne živite u kući koja ima podrum koji bi bio pogodan za ovu namenu, onda je najbolje da deo radne, dnevne ili čak i spavaće sobe pretvorite u deo za vežbanje.

Najbolje bi bilo kada biste imali slobodnih 10 kvadrata, ali ako to nemate, ni to nije problem. Rekvizite smestite u prostoriju u kojoj provodite najviše vremena, ali u malo izolovanom kutku, jer ćete se tako lakše fokusirati na vežbanje.

Prostor treba da bude svetao i sa mogućnošću provetravanja. Kada pronađete idealan kutak za svoju kućnu teretanu, ostaje vam samo još da smestite opremu i počnete da vežbate.

Sada je pravo vreme da nabavite opremu za fitnes

Ne oklevajte, sa treniranjem treba da počnete odmah jer je za vežbanje uvek idealno vreme. Što pre se odlučite, pre ćete postići željene rezultate.

Ukoliko u nekom trenutku osetite potrebu da proširite asortiman vežbi i nabavite još dodatne opreme, sve to možete pronaći u okviru brenda FitWay. Tu su elastične gume, roleri za trbušnjake, daske za trbušnjake, razne vrste tegova, bučice i mnogo toga još od fitnes opreme za kućnu teretanu. Celokupnu ponudu FitWay opreme možete naći u Tehnomaniji i pogledati sve od rekvizita ovog brenda.

Nadamo se da ćete se uz ovaj vodič i savete lako opredeliti za odgovarajuće rekvizite uz koje će vežbanje i treninzi biti efektniji i bolji. Ne zaboravite, fizička aktivnost je preduslov dobrog zdravlja.



Ostavite komentar