Tehnomanija slavi 22. rođendan i poklanja brojna iznenađenja

  12

Kao i svake godine, naš rođendan je i sjajna prilika da obeležimo još jednu u nizu godina uspešnog poslovanja i pozovemo vas da nam se pridružite u našem slavlju. U to ime smo vam pripremili i pregršt specijalnih iznenađenja i poklona baš za ovu priliku.

Neka naša rođendanska proslava postane i vaš povod za slavlje.

Mesec dana specijalnih popusta, online i u radnjama

Iako su sve godine za nama donele brojne promene, mnogo traganja i osluškivanja različitih potreba i zahteva koje donose savremene tehnologije i vreme u kome živimo, naš cilj je uvek bio isti – da budemo uz vas i pružimo vam maksimalni komfor u izboru proizvoda, ali i usluga koje vam pružamo.

Zato i ove godine imate mogućnost da čitavih mesec dana, u periodu od 5. aprila do 2. maja, uživate u neodoljivoj rođendanskoj ponudi i sjajnim cenama, ali i budete deo igre u kojoj svi dobijaju.

Ne propustite specijalno rođendansko nagrađivanje o kome vam u produžetku otkrivamo sve važne detalje.

Osvojte i vi neki od sjajnih poklona u Tehnomaniji

Prijava za rođendansko nagrađivanje je već počela i traje sve do 2. maja. U ovom periodu ćete imati priliku da osvojite neki od 22 poklona ili neki od čak 22.000 promo kodova sa popustima.

Da biste učestvovali u nagrađivanju, potrebno je da se prijavite za rođendansku kampanju i ostavite svoje podatke, kao što su broj telefona i e-mail adresa, putem koje će vam i stići informacije o osvojenoj nagradi.

Tehnomanija rođendan, baloni, svećice - Slavimo nova iskustva

Pored onih koji će osvojiti poklon proizvode, svi oni koji budu osvojili promo kodove sa popustom imaju mogućnost da odaberu da li će ih iskoristiti za online kupovinu ili za kupovinu u radnjama. Za bilo koju od mogućnosti da se odlučite, zahvaljujući osvojenom promo kodu, možete veoma jednostavno obaviti svoju kupovinu sa popustom koji ste osvojili.

Ono što je važno napomenuti jeste da je 15.05.2021. krajnji rok do kada se mogu iskoriste osvojeni promo kodovi.

Kakve vas još pogodnosti čekaju povodom rođendana Tehnomanije?

Pored specijalnog nagrađivanja, potrudili smo se da vam pripremimo i posebne cene i mnoštvo atraktivnih ponuda samo za ovu priliku.

Ukoliko želite svoj dom da opremite novim uređajima kojima ćete ulepšati svoj životni prostor i učiniti ga praktičnijim, udobnijim i komfornijim, na raspolaganju su vam sjajni popusti na brojne kategorije proizvoda, među kojima su:

  • Bela tehnika
  • Televizori i audio uređaji
  • Mali kućni aparati
  • Uređaji za negu i lepotu
  • IT oprema

Pored navedenog, ne smemo zaboraviti ni raznovrsnu dodatnu opremu, telefone, smart satove, igračke za decu i mnogo toga još.

Kao što ste do sada i navikli, očekuje vas raznovrstan izbor najrazličitijih uređaja i brendova, među kojima ćete moći da pronađete sve što vam treba za vaše domaćinstvo.

Slavite sa nama naša zajednička nova iskustva

Iza nas je 22 godine iskustva, a pred svima nama još mnogo prilika za istraživanje i inovacije. Na tom putu, znamo da je tehnologija vaš i naš saveznik, saputnik i sigurni oslonac. Zato je 22. rođendan odličan povod da vam se zahvalimo na poverenju koje nam nesebično pružate i obradujemo vas brojnim novitetima.

Budite deo našeg rođendanskog slavlja i uživajte u zanimljivim poklonima i iznenađenjima u narednim nedeljama.




  1. Tehnomanija je super . Ima kupovinu za svaciji dzep.


  2. Super ste.

  3. Luka Jovanovic


    Kupio sam kod vas delove za racunar izuzetno sam zadovoljan


  4. Postovani, kad stize obavestenje na mejlu o osvojenoj nagradi povodom 22 rodjenda tehnomanije. Hvala unapred

    • Tehnomanija


      Poštovana,

      Obaveštenje o osvojenoj nagradi odnosno kuponu stiže u realnom vremenu. Ukoliko niste dobili e-mail pri registraciji savetujemo Vam da proverite odeljak “promocije” u vašem mail klijentu, odnosno da proverite još jednom ispravnost unetih podataka i probate ponovo.

      Srećno! 🙂

  5. Milica Zivkovic


    Nisam dobils nikakvo obabestenje o poklonu a registrovala dam se.Super ste

    • Tehnomanija


      Zdravo Milice, hvala na komentaru.

      Obaveštenje o osvojenoj nagradi/promo kodu Vam je poslato putem mejla i najčešće stigne u odeljku “Promocije”, pa molimo da proverite sva polja.
      Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć, tu smo za Vas i putem chat-a na sajtu, našeg call centra na broj 011 3713713 i putem mejl prodaja@tehnomanija.rs.

      Srdačan pozdrav!

  6. Svetlana Milicevic


    Kupujem kod Vas i prezadovoljna sam. Sve najbolje i dugo da trajete . Veliki pozdrav

    • Tehnomanija


      Zdravo Svetlana,

      Hvala na lepim željama! Zadovoljstvo je naše.

      Srdačno Vas pozdravljamo! 🙂

Ostavite komentar