Haier veš mašina i Side by side frižider – Vrhunski uređaji svetskog brenda predstavljeni u Tehnomaniji

  2

Bez obzira na to da li tražite mašinu za veš ili frižider za svoj dom, verujemo da vam je veoma važno da novi uređaji poseduju sve ono što će vam olakšati obavljanje određenih kućnih obaveza, uštedeti vaše vreme i obezbediti vam komfor, efikasnost i lakoću njihovog korišćenja. Više nema razloga da se premišljate i pitate koji od uređaja bi mogao da vam ponudi najbolji odnos cene i kvaliteta, a ujedno i moderne i praktične funkcionalnosti – donosimo vam odlične predloge.

Ne propustite da upoznate Haier mašinu za veš i Haier frižider i otkrijete sve prednosti ovih sjajnih uređaja, kao i brenda koji je među vodećim u svetu kada je u pitanju bela tehnika.

Haier donosi inovativne i veoma kvalitetne uređaje koji dugo traju

Ova kompanija iza sebe ima skoro četiri decenije iskustva u proizvodnji bele tehnike. Za to vreme uspela je da se izdvoji kvalitetom uređaja koji sadrže najnovije inovacije u pogledu tehnologije i koji su dizajnirani tako da ih učine praktičnim, efikasnim i jednostavnim za upotrebu.

Haier Grupa ima istraživačke i razvojne centre na pet kontinenata sveta, čija je jedina misija kreiranje rešenja koja će kupcima vratiti, tj. uštedeti, dragoceno vreme. Ako dodamo da se 4% prometa koji ostvare reinvestira samo u inovacije, onda je jasno da su njihovi proizvodi za korak ispred vremena.

Garancija koju Haier daje najbolje svedoči o kvalitetu

Ipak, ono što Haier uređaje najviše izdvaja od drugih je garancija kvaliteta. O tome možda najbolje govori dužina garancije koju ova kompanija daje na motore svojih uređaja i koja iznosi čak 15 godina.

Bilo da kupujete Haier veš mašinu ili frižider, za uređaje koje odaberete važi produžena garancija od 7 godina na sam aparat i 15 godina na Direct motion motor kod veš mašina, odnosno na inverter kompresor frižidera. Potrebno je samo da se registrujete na Haier sajtu u roku od 30 dana od kupovine, čime ostvarujete pravo na ove posebne pogodnosti.

Haier side by side frižider nudi savršen dizajn i vrhunske karakteristike

Upravo zato, preporuka je da se opredelite za uređaje brenda Haier. Dvokrilni frižider, na primer, pored modernog dizajna, ima i performanse koje ovaj uređaj svrstava u vrlo praktične i popularne.

Na Haier Side by side frižideru sive boje sa digitalnim displejom otvorena su jedna vrata iz kojih se krije mnoštvo svežih namirnica – grožđe, jaja, mleko, sokovi u flasama i limenkama
Foto: Haier

 

U produžetku upoznajte najvažnije karakteristike ovog sjajnog side by side frižidera:

  • Total No Frost tehnologija – sprečava stvaranje naslage leda, tako da nema otapanja i skidanja leda sa unutrašnjih zidova.
  • Odvojene zone za čuvanje povrća i voća (Humidity zone), mesa i sireva (Dry zone) – mirisi se neće mešati, a namirnice će uvek biti sveže, spremne za pripremanje različitih specijaliteta.
  • Zona sa mogućnošću podešavanja temperature od -20 do +5 °C – omogućava prilagođavanje temperature određenoj vrsti namirnica, tako da one budu što duže sveže.
  • Antibakterijski tretman vazduha – sprečava razvoj bakterija unutar frižidera.
  • Digitalni displej – omogućava lako podešavanje temperature u frižideru bez otvaranja vrata.
  • Switch zona – u slučaju da vam je potrebno još prostora za hlađenje ili zamrzavanje, jednostavnim odabirom temperature između -18 °C i +5 °C ovu zonu, prema potrebi, možete pretvoriti u frižider ili u zamrzivač.

To su samo neki od kvaliteta ovog prostranog i inovativnog Haier side by side frižidera. Verujemo da će njegov kapacitet biti dovoljan za sve namirnice i da će njegove moderne funkcionalnosti odgovoriti na sve potrebe vaše porodice.

Veš mašina brenda Haier podiže pranje veša na viši nivo

Kada je reč o kvalitetu, za frižiderima ne zaostaju ni mašine za pranje veša ovog brenda, a mi vam predstavljamo jednu od njih.

Ono što najpre treba istaći jeste nizak nivo buke i neverovatno tihi rad zahvaljujući Direct Motion motoru, što je i glavna prednost Haier veš mašine HW100-B14979S.

Čak i pri 1400 obrtaja centrifuge možete zaboraviti na neprijatnu buku, jer vam ova mašina neće smetati dok radi, što je, verujemo, izuzetno značajno svakome od nas.

U kupatili između sivih komoda sa fiokama nalaze se dve Haier veš mašine u koje pojedinačno može da stane do 10 kilograma veša. Iznad polica nalaze se složeni peškiri, odeća i deterdženti
Foto: Haier

 

Zanimljivo je da se kod nje, prilikom pranja, u bubanj ispušta određena količina pare i na taj način se smanjuje gužvanje veša, a istovremeno i pospešuje skidanje fleka. Osim toga, Haier mašina za pranje veša ima vrlo korisne funkcije, koje u ovo moderno doba postaju neophodne:

  • Antibakterijski tretman – zahvaljujući ovoj tehnologiji, najosetljiviji delovi uređaja manje su podložni pojavi bakterija i buđi.
  • Veliki bubanj za 10 kg veša sa LED osvetljenjem – ne samo da obezbeđuje pranje velike količine veša, već vam pruža preglednost u svakom trenutku, pa nema šanse da vam nakon pranja zaostane neki komad odeće koji niste videli.
  • Funkcija osvežavanja odeće za samo 20 minuta – uklanja prašinu i to bez deterdženta. Za samo 20 minuta optimalna količina pare omogućiće da se sve uporne fleke lakše skinu i da odeća bude sa manje nabora.
  • Digitalni senzori koji prilagođavaju potrošnju vode i energije količini veša u bubnju – manju količinu veša moći ćete da operete bez utroška dodatne energije, vode i vremena. Ispupčenja jastučastog oblika sprečavaju oštećenja prilikom pranja.
  • Funkcija prilagođavanja trajanja programa – pomoću I-time funkcije možete skratiti ili produžiti vreme pranja.
Muškarac u elegantnom odelu rukom podešava rad Haier mašine za veš korišćenjem digitalnom displeja
Foto: Haier

 

Haier veš mašine imaju još jednu veoma bitnu karakteristiku. Osluškujući zahteve potrošača proizvođači su dodali još jednu funkciju, Smart Dual Spray, koja omogućava samočišćenje veš mašine i koja se aktivira posle svakog pranja kako bi mašina bila dodatno očišćena.

Moderan izgled, inovativnost i kvalitet su glavni aduti Haier uređaja

Ukoliko želite da svoj dom opremite modernim i kvalitetnim uređajima koji će svojim performansama doprineti kvalitetu vašeg života, onda je preporuka da se opredelite za Haier uređaje. Da je to pravi izbor govori kvalitet, kao i višegodišnja garancija što posebno ističe ovaj brend. Ne smemo zaboraviti ni visoku klasu energetske efikasnosti ovih uređaja, koji su kreirani tako da racionalno troše energiju i doprinose uštedi.

Zato, ne propustite da svom domu obezbedite vrhunske uređaje izuzetne pouzdanosti i kvaliteta, a sebi olakšate brojne svakodnevne obaveze. Izaberite neki od Haier frižidera i veš mašina koje možete pronaći samo u Tehnomaniji i prepustite se magiji inovacija i funkcionalnosti koje možete prilagoditi vašim potrebama.



  1. Eva Djelbabin


    Gde se mogu videti a i kupiti ovi aparati. Hvala.

    • Tehnomanija


      Dobar dan, Eva. Hvala Vam na interesovanju za proizvode brenda koji smo predstavili u ovom postu. Na ovom linku se nalazi ponuda proizvoda brenda “Haier”. Klikom na željeni artikal otvoriće se stranica na kojoj je opis uređaja, a takođe i “kartica” “pronađite u radnji”. Klikom na karticu, izlistaće se radnje u kojima željeni proizvod možete pronaći.

Ostavite komentar