Upoznajte Tecno, novi brend pametnih telefona u Tehnomaniji

  0

Ako volite novitete u svetu tehnike i telefonije, uživate u istraživanju novih funkcionalnosti i performansi, na pravom ste mestu.

Predstavljamo vam Tecno telefone, brend koji je tek stigao na naše tržište, a koji je u Aziji već naišao na dobre reakcije kao sjajan spoj odličnih performansi i pristupačne cene.

Saznajte kakvi su Tecno telefoni, šta sve donose i zašto da baš neki od njih bude vaš izbor. Upoznaćemo vas sa njihovim najinteresantnijim karakteristikama sa kojima mogu parirati brojnim poznatim brendovima.

Da li je Tecno kineski brend?

Možda je ovo jedno od prvih pitanja koje se postavlja kada su u pitanju noviteti iz ove oblasti i mnogo je onih koji žele da znaju baš to.

Tecno Mobile je prvi brend mobilnih telefona kompanije Transsion Holdings, osnovan 2006. godine u Hong Kongu. Ova kompanija se bavi visokim tehnologijama, što uključuje istraživanje, razvoj, proizvodnju, prodaju i servisiranje mobilnih komunikacionih proizvoda.

Kao brend, Tecno je posvećen transformaciji najsavremenijih tehnologija u lokalizovane proizvode vodeći se misijom „Misli globalno, deluj lokalno”. Upravo zato su Tecno pametni telefoni kreirani tako da budu pristupačni, ali i kvalitetni, te su i postali poznati po tome što vam mogu pružiti najbolje iskustvo korišćenja za novac koji ste uložili u njih.

Jesu li Tecno telefoni pouzdani?

Kao savršeni primer sjajnog odnosa cene i kvaliteta, predstavljaju sjajnu varijantu za sve one koji vole da isprobavaju šta donose novi brendovi i da testiraju njihove mogućnosti.

Bilo da je u pitanju fotografisanje, igranje igrica ili svakodnevna upotreba vezana za komunikaciju, Tecno nudi odličan kvalitet povezan sa sjajnim karakteristikama i funkcionalnostima za različite ukuse. Ima više različitih serija, te u okviru njih svako može pronaći model koji će odgovarati njegovim potrebama.

Neke od njihovih zajedničkih karakteristika su:

  • Ekrani velikih dijagonala za bolji pregled različitih sadržaja
  • Odlične višestruke kamere za slike i snimke super kvaliteta
  • Veliki kapacitet interne memorije, kao i RAM-a, za brz rad i dovoljno prostora za čuvanje različitih sadržaja
  • Snažne i izdržljive baterije koje mogu da podnesu i veća opterećenja
  • Trendi dizajn i atraktivne boje koje su jedinstveni pečat ovog brenda

Iako se pojedinačne karakteristike razlikuju od serije do serije, prethodno navedene i uopštene osobine jesu zaštitni znak Tecno telefona, zbog čega su oni i naišli na tako pozitivne reakcije.

U produžetku vam predstavljamo nekoliko modela koji pripadaju različitim serijama.

Tecno Spark 8P – Sjajne performanse koje će vas osvojiti

Zanimljiv i originalni dizajn je ono što prvo vidite kada ugledate Tecno Spark 8P telefon. Njegova upečatljiva boja, tanko telo i linearna tekstura zadnjeg dela daju osećaj moćnog uređaja, a u kombinaciji sa njegovim karakteristikama predstavlja zaista sjajno rešenje za sve ljubitelje dobrih telefona.

Za više detalja na slikama i snimcima tu je trostruka kamera od 50 MP uz koju će beleženje svih trenutaka za pamćenje biti pravo uživanje. Ultrajasni režim donosi kvalitetnije slike bilo da fotke pravite na izletu, druženju sa prijateljima ili nekom drugom mestu.

Baterija od 5000 mAh omogućava da imate dovoljno energije za sve što radite na svom telefonu – surfovanje internetom, slikanje, snimanje, gledanje različitih video-klipova. Uz njegov Octa Core procesor ubrzava se vaša veza sa svetom, omogućava se brže učitavanje aplikacija, tok animacija čini glatkim i mnogo toga još.

Kombinacija estetike i sjajne tehnologije, čiji deo je i otključavanje otiskom prsta, ga čini idealnim telefonom za sve fanove snažnih i trendi uređaja koje će svakim danom sve više obožavati.

Tecno Camon 18, kao stvoren za fenomenalne fotografije i snimke

Ako volite da kreirate super video-snimke i da u ovom formatu čuvate drage uspomene od zaborava, Tecno Camon 18 je pravo rešenje za vas. Uz njegovu ultrajasnu i oštru trostruku kameru (48 MP + 2 MP + 2 MP), specijalne efekte, profesionalne filtere, glatki prelaz između prednje i zadnje kamere, kreirajte video-sadržaje kao profesionalci.

Sa RAM-om od 6 GB i kapacitetom od 128 GB interne memorije ovaj telefon pruža sasvim dovoljno prostora za čuvanje fotografija, video-klipova, instaliranje svih aplikacija koje volite, kao i brzinu rada koju želite. Tu su i snažna baterija od 5000 mAh koja omogućava dugotrajno korišćenje i izdržljivost i Dual SIM slot za dve kartice ukoliko vam je to potrebno.

Zanimljiv i upečatljiv dizajn Tecno Camon 18 telefona, sigurno će se dopasti svima onima koji vole jedinstvenost.

Tecno Pova 2 sa moćnom baterijom od čak 7000 mAh

Pređite na viši nivo i osetite snagu sjajnih performansi koje donosi Tecno Pova 2. Ekstra veliki ekran od 6,9 inča pruža vam širi i moćniji pogled kad igrate omiljenu igricu, ali i za sve ostalo. 1080P FHD rezolucija vam pruža odličan kvalitet slike, a brzina osvežavanja od 180 Hz obezbeđuje brži odziv ekrana, što je sjajno za igrice.

Sa ET Game enginom koji je dizajniran posebno za snažne i dinamične performanse, možete uživati u naprednom iskustvu igranja u odnosu na prosečno – motor otključava grafiku sa visokom brzinom osvežavanja i prilagođavanje dinamičke kontrole.

Uz sjajnu kameru od 52 MP (48 MP + 2 MP + 2 MP) i super noćni režim, samo jedan klik čini noćne scene jasnijim i boje dinamičnijim. Tu je i inteligentni algoritam sa više kadrova, te će svi vaši noćni snimci biti prelepi.

Kao i prethodni modeli i Tecno Pova 2 ima Dual SIM slot koji omogućava korišćenje dve kartice, što će biti odlično rešenje ukoliko ste do sada imali dva telefona, privatni i poslovni. Uz Dual SIM biće udobnije jer vam sve može biti na jednom mestu.

Koji Tecno telefon je vaš favorit?

Predstavili smo samo nekoliko predstavnika ovog brenda koje možete pronaći u našoj ponudi – Ukoliko želite da se upoznate i sa drugim modelima, obavezno pogledajte celokupnu ponudu Tecno telefona u Tehnomaniji.

Istražite sve funkcionalnosti i detaljne karakteristike i pronađite model koji će biti idealan za vas. Uz savršen odnos cene i kvaliteta uživaćete u modernom i trendi dizajnu i sjajnim performansama svaki dan.

Otkrijte Tecno svet i prepustite se ćaskanju, četovanju, omiljenim igrama i kreiranju super fotografija i video-klipova.



Ostavite komentar