Uz interaktivnu mapu prošetajte Tehnomanija radnjom u Beo Shopping centru

  0

Da li ste znali da sada možete posetiti jednu od najvećih Tehnomanija radnji, a da ne izlazite iz kuće? Možda nije blizu ili vam trenutni planovi ne dozvoljavaju da prošetate i pogledate šta smo vam sve pripremili na adresi Vojislava Ilića 141 u Beogradu? Ne brinite, svakako možete istražiti sve što vas zanima.

Predstavljamo vam praktičnu i informativnu interaktivnu mapu uz koju ćete prošetati kroz celu radnju pomerajući samo svoje prste. Zgodno, zar ne?

Šta vas očekuje u virtualnoj šetnji kroz Tehnomaniju u Beo Shopping centru?

Širok asortiman i moderno opremljen prostor krasi mnoge naše maloprodajne objekte širom Srbije. Radnja u Beo shopping centru ne samo da nije izuzetak, već je savršen primer koji će estetikom i funkcionalnošću svog enterijera učiniti vašu kupovinu zanimljivijom i prijatnijom.

Otišli smo korak dalje i učinili ovaj prostor dostupnim svim korisnicima, bez obzira na udaljenost i na radno vreme pa nema razloga da ne uživate u virtualnoj šetnji i istražite svaki kutak ove radnje.Klima uređaji i ostala bela tehnika izložena u prodajnom prostoru Tehnomanija radnje

Putem interaktivne mape upoznaćete se sa prostorom, kompletnim asortimanom i rasporedom izloženih uređaja. Imaćete utisak kao da šetate kroz samu radnju i slobodno razgledate, skrećete i vraćate se u vama najzanimljivije delove. Idite levo, desno, pravo ili se vraćajte nazad, baš kao što biste radili da zaista šetate kroz prodavnicu, samo bez ostalih posetilaca koji vam zaklanjaju vidik.

Zahvaljujući interaktivnoj mapi, imaćete celu Tehnomanija radnju u Beo shopping centru na svom dlanu.

Na koji način funkcioniše 3D interaktivna mapa?

Kako biste na zanimljiv način doživeli ovu radnju kroz virtualnu šetnju, potrebni su vam samo internet konekcija, miš i/ili tastatura.

Jednostavnim pomeranjem i pokretanjem točkića na mišu ili kretanjem pomoću strelica na tastaturi upoznajte kompletan asortiman u radnji i pronađite sve ono što vas zanima. Svesni činjenice da vam prilikom virtualnog istraživanja naši ljubazni prodavci nisu na raspolaganju, uneli smo kratke opise kako bismo vam približili uređaje koji vas očekuju.

Pozicioniranjem vašeg kursora na neku od tačaka koje se nalaze duž cele radnje prikazaće vam se kratak tekst koji u par rečenica opisuje uređaje postavljene u delu u kom se nalazite. Izloženi su modeli različitih kategorija, tako da možete pronaći veliki izbor bele tehnike, televizora, IT opreme, računara, malih kućnih aparata: fenova, miksera, pegli, aparata za kafu i svega ostalog što će upotpuniti vaš dom ili predstavljati savršen poklon za vama drage ljude.

Miševi, slušalice i ostala IT dodatna oprema izložena u prodajnom prostoru

Klikom na linkovani deo teksta odlazite pravo na naš sajt do dela koji vas zanima, za više informacija. Na ovaj način možete direktno izabrati svoj novi televizor, veš mašinu, računar ili omiljene slušalice.

U Tehnomaniji u Beo shopping centru, na raspolaganju vam je i Click & Collect usluga pomoću koje možete kupiti željene artikle online, a preuzeti ih u radnji, bez čekanja i bez zadržavanja.

Pet razloga da uživate u virtualnoj šetnji kroz Tehnomaniju u Beo shopping centru

Da li vam je poznat onaj poseban osećaj kada svratite u omiljenu prodavnicu, a sve vam je na dohvat ruke, odnosno znate tačno gde se šta nalazi? Nekada je, osim prijatnog osećaja, ovo veoma olakšavajuća okolnost. Posebno kad žurite ili vam strpljenje nije na najvišem nivou.

Detaljno se upoznajte sa jednom od radnji omiljenog prodavca tehnike i prilikom posete osećajte se kao kod svoje kuće ili jednostavno obavite svoju kupovinu prilikom virtualne šetnje.

Razloga da istražite našu 3D interaktivnu mapu ne nedostaje, a mi vam predstavljamo samo neke od njih:

  • Ušteda vremana – Ukoliko se pripremate da posetite Tehnomaniju u Beo shopping centru i tamo obavite svoju kupovinu, ali ste u priličnoj žurbi, uštedite vreme i upoznajte se sa rasporedom kako biste izbegli zadržavanje i otišli pravo do dela sa uređajima koji vas zanimaju.
  • Pomoć pri online kupovini – Iskombinujte prednosti online kupovine i kupovine u radnji. Razgledajte kompletan asortiman, a klik na svaki od opisa odvešće vas na stranicu sa konkretnim proizvodima gde možete detaljnije istražiti modele, odabrati svoj novi uređaj i poručiti ga online ili ga kupiti prilikom posete radnji.
  • Uz Click & Collect obavite kompletnu kupovinu – Ukoliko ste tokom virtualne šetnje pronašli pravi uređaj za sebe i želite da kupovinu završite online, a ne želite da čekate isporuku ili jednostavno ne znate u koje vreme ćete biti kod kuće, svratite u radnju u Beo shopping centru i preuzmite svoj uređaj.
  • Upotpunite svoju kupovinu novim iskustvom – Uživaćete istražujući prostor i asortiman jedne od najvećih Tehnomanija radnji na miru i svojim tempom. Možda otkrijete zanimljive uređaje za koje niste znali da ih imamo u asortimanu.
  • Fleksibilnost prilagođena vama – Započnite svoju šetnju, pauzirajte i nastavite kad god vam odgovara. Uživaćete u osećaju ekskluzivnosti i slobode jer ćete imati utisak da je radnja otvorena samo zbog vas i to kad god vi poželite.

Iskoristite sve prednosti novih tehnologija i uživajte u pogodnostima na čijem razvoju svakodnevno radimo. Trudimo se da svakim novim projektom unapređujemo svoje usluge i omogućimo vam nova iskustva koja će doprineti da vaša kupovina bude lakša, zanimljivija i brža jer izuzetno cenimo vaše vreme i vaše poverenje.



Ostavite komentar