Uz Philips LatteGo aparat za espresso savršena šoljica kafe na dohvat ruke

  4

Ukoliko ste među onima koji početak svog dana ne mogu da zamisle bez šoljice dobre kafe, Philips LatteGo aparat za espresso je idealno rešenje za vas. Zaboravite na sve obaveze koje vas čekaju i za samo par trenutaka prepustite se užitku u omiljenom ukusu i aromi za pamćenje.

Sve to u udobnosti vašeg doma, bez gubljenja vremena na zakuvavanje ili mućenje kafe. Lakše nego ikada pre uživajte u nekoliko najlepših ukusa omiljenih napitaka od kafe i uz ovaj sjajan espresso aparat napravite svoju malu kafeteriju kod kuće.

Probajte Philips LatteGo u Kafeteriji, kupite ga u Tehnomaniji sa popustom

Kako biste imali mogućnost da isprobate sve čarobne ukuse kafa iz Philips aparata, pružamo vam mogućnost degustacije vaših najdražih ukusa u određenim Kafeterija lokalima. Ali i više od toga.

Svi kupci Kafeterija kafa koji se odluče za kupovinu Philips uređaja imaće mogućnost da kupe LatteGo aparat za espresso po sniženoj ceni. Uz vaučer koji dobijate u Kafeteriji ostvarujete pravo na 10% popusta koji možete iskoristiti samo u Tehnomaniji.

Pored toga, uz kupljeni aparat za espresso na poklon dobijate i Kafeterija kafu u zrnu Brazil Black Diamond i to 4 pakovanja po 250 g. Njenu izuzetnu aromu karakterišu specifična slatkoća i čokoladna nota – ništa lepše za sve ljubitelje dobrog espressa.

Devojka dodirom prsta bira kafu na Philips LatteGo aparatu za espresso u Kafeteriji

Zašto da izaberete aparat za espresso Philips LatteGo?

Šta je danas važnije od toga da možete brzo i lako pripremiti svoju omiljenu šoljicu najdražeg napitka? Krećete na posao ili ste se upravo vratili, dolaze vam prijatelji – bilo koja od ovih situacija da je u pitanju, sa Philips LatteGo aparatom za espresso ćete pripremiti kafu brže nego ikada pre.

Neke od njegovih glavnih karakteristika su:

  • Veoma brza priprema različitih kafa uz dodatna podešavanja za kafu po vašem ukusu
  • Izuzetno praktičan LatteGo sistem za penu koji se pere u samo jednom potezu
  • Keramički mlin koji sveža zrna kafe melje sitnije ili krupnije, onako kako vi želite
  • Intuitivan interfejs za najlakše moguće korišćenje i
  • AquaClean filter za čistu vodu bez kamenca

Šta još poželeti sem da okupite porodicu i prijatelje i uz sjajan izbor aromatičnih napitaka po svačijoj želji uživate u šoljici omiljene kafe, druženju i partiji dobrog razgovora.

3 najlepša napitaka od sveže kafe u zrnu

Klasičan espresso, kafa ili možda kapućino? Philips LatteGo je potpuno automatski aparat za kafu i pripremiće vam baš onaj napitak koji vi odaberete.

U prvom planu aparat za espresso LatteGo sa napravljenim različitim vrstama kafe na pultu, a u pozadini se zamućeno vide dečko i devojka koji drže u ruci šoljice sa kafama i ćaskaju

Bez ikakvih napora i uz jednostavne postavke, potrebno je samo da izaberete ukus koji želite i za par trenutaka vas čeka pripremljena šoljica omiljenog napitka od sveže samlevenih zrna kafe. Za tili čas ćete uživati u punoći arome, mirisu koji osvaja i zove na akciju.

Ako obožavate penu, tu je sjajni LatteGo sistem koji će vašoj kafi dodati svilenkasto-glatki sloj mlečne pene. Njena kremasta i meka tekstura će odabrani napitak učiniti neodoljivim, a vaš užitak u odabranoj kafi savršenim.

Do šoljice ukusnog espressa na jedan klik

Uz Philips LatteGo možete imati samo vašu „personalizovanu” kafu, jer dodatna podešavanja vam pružaju mogućnost da, na primer, espresso ima onu jačinu koju vi odaberete.

Bilo da želite jaču ili slabiju, dužu ili kraću kafu, My Coffee Choice vam omogućava da napravite napitak prema vašoj želji. Podesite količinu kafe, njenu jačinu i uživajte u ukusu koju volite. Ukoliko želite, sva ta podešavanja možete sačuvati i svaki sledeći put samo jednim dodirom dobiti kafu koju najviše volite.

Ženska ruka koja drži posudu sa kafom u zrnu i sipa je u aparat za espresso Philips LatteGo

Zanimljivo je da imate mogućnost da podesite i finoću mlevenja kafe. Keramički mlin poseduje čak 12 nivoa mlevenja, pa u zavisnosti od toga kakvu aromu želite da dobijete, zrna kafe mogu biti samlevena od ultrafinog praha do grubih i krupnijih komadića, sve po vašem ukusu.

LatteGo se jednostavno čisti, za manje od minut

Verujemo da pri izboru aparata za kafu, vodite računa o svim detaljima. Znamo koliko je značajno da izabrani uređaji pružaju ne samo užitak i lakoću pripreme, već i jednostavno održavanje. Kada su kafe-aparati u pitanju, to posebno važi za modele koji podrazumevaju korišćenje mleka.

Sa specijalno dizajniranim LatteGo sistemom za mlečnu penu nema brige oko čišćenja jer se može oprati za svega 15 sekundi. Nema skrivenih delova niti cevi koji će iskomplikovati proces održavanja, već vam pruža maksimalni komfor pri korišćenju. Pored samog LatteGo sistema i održavanje kompletnog aparata je veoma jednostavno, a pojedini delovi se mogu prati i u mašini za sudove što dodatno pojednostavljuje ovaj proces.

Ruka koja drži LatteGo posudu za mleko koja se lako i brzo pere

Osim toga, uz filter Philips AquaClean vaš aparat za espresso će koristiti uvek čistu i prečišćenu vodu za pripremanje izabranih napitaka. Možete biti mirni jer nećete imati obavezu čišćenja kamenca iz aparata svakog trenutka. Kada bude vreme za zamenu filtera, vaš aparat će vas o tome obavestiti. Fenomenalno, zar ne?

Gde sve možete da probate kako funkcioniše Philips aparat za espresso?

LatteGo aparat vas čeka u Kafeterijama u Beogradu, na nekoliko lokacija:

  • Kralja Petra
  • Beograd na vodi
  • TC Galerija
  • Fontana, Novi Beograd
  • Banovo brdo

Ne propustite jedinstvenu priliku da se uverite u neodoljive ukuse aromatičnih kafa iz Philips aparata i ostvarite uštedu ukoliko se odlučite da LatteGo EP2231 postane deo vaše porodice.

Ono što je najbolje jeste što jednom kupovinom dobijate sve što vam je potrebno: sjajan aparat za neodoljivi espresso kod kuće, odličan popust i Kafeterija kafu u zrnu u čijim će ukusima uživati svi pravi ljubitelji dobre kafe.

Najlepša jutra uz Philips LatteGo aromu koja osvaja

Bilo da volite jači espresso, lagani kapućino ili možda neki drugi od napitaka, aparat za espresso LatteGo će vam pružiti potpuni ugođaj u ukusima i aromi koje samo možete poželeti.

Više nema potrebe da ujutru žurite do obližnjeg kafea po dozu vaše omiljene kafe jer sada omiljeni ukus možete imati u svom domu. Priuštite sebi par minuta predaha ili najbolji početak dana budeći se uz šoljicu omiljenog napitka koji će biti pripremljen brzo i baš onako kako vi želite.

Uz Philips LatteGo zakoračite u novi dan spremni za nove izazove jer uz šoljicu dobre kafe sve je lakše.




  1. Dobar dan,interesuje me njegova cena(philips aparati za kafu).


  2. Gde u Nisu mogu da probam, ostvarim popust i kupim aparat ako mi se kafa svidi?

    • Tehnomanija


      Zdravo Miloše, aparat za espresso Philips LatteGo je za sada moguće isprobati u Kafeterijama u Beogradu i to na nekoliko lokacija koje su navedene u tekstu. Ukoliko bude bilo promena, sa zadovoljstvom ćemo vas obavestiti, a informacije će se naći i u tekstu.

Ostavite komentar