5 razloga zašto morate imati Philips sokovnik za hladno ceđenje HR1887/80

  8

Predstavljamo vam Philips sokovnik za hladno ceđenje HR1887/80 koji će vam omogućiti lako i jednostavno pripremanje zdravih napitaka svaki dan.

Puna čaša vitamina je ono što nam je neophodno tokom napornog i iscrpljujućeg radnog dana. Kako bi sok sačuvao sve najbolje i najzdravije namirnice, potrebno je da imamo dobar sokovnik.

Iako je tempo života takav da nam se čini da nemamo dovoljno vremena da posvetimo pažnju zdravoj ishrani, savremeni uređaji su nam danas od velike pomoći.

Philips sokovnik HR1887/80

Hladno ceđenje sokova za više vitamina i hranljivih sastojaka

Sokovnici su postali veoma popularni poslednjih godina. Jedan od razloga za to je sigurno povećana svest o zdravoj ishrani, kao i njenoj važnosti.

Oni su sjajno rešenje kada želimo da spremimo osvežavajuće napitke koji su zdraviji od sokova koji se mogu kupiti.

Posebno se ističu sokovnici za hladno i sporo ceđenje koji, zahvaljujući svojoj tehnologiji rada, omogućavaju zadržavanje hranljivih materija iz voća i povrća. Ona se zasniva na pritiskanju namirnica što doprinosi očuvanju njihovih hranljivih vlakana. To je izuzetno važno ako želite zdrave i hranljive napitke.

Šta se sve može praviti u Philips sokovniku za hladno ceđenje?

Philips sokovnik omogućava pripremu standardnih ceđenih sokova od citrusa kao i sezonskog voća. Ipak, njegova prvenstvena namena je ceđenje tvrdog voća i povrća, kao i lisnatog povrća.

Sok možete praviti i od rukole, brokolija ili od čiste cvekle. Ukoliko do sada niste imali priliku, nikako nemojte propustite da tokom leta isprobate i osvežavajući sok od lubenice.

Philips sokovnik

Ovaj sokovnik vam može pomoći i u pripremi zdravih namirnica kao što su ulje orašastih plodova ili namaza od lešnika.

Sa Philips sokovnikom do zdravog napitka za samo 1 minut

Mada je nekima ceđenje voća asocijacija na dugotrajan proces, od pripreme sastojaka do mukotrpnog pranja samog uređaja i svih njegovih delova, to ne mora da bude tako.

Philips sokovnik za hladno ceđenje HR1887/80 nudi mnoštvo pogodnosti koje će proceduru pripreme zdravih napitaka maksimalno olakšati.

1. Nema gubljenja vremena na seckanje sa velikim XL otvorom za punjenje

Zahvaljujući širokom otvoru od 70 mm možete zaboraviti na sve ono vreme koje ste trošili na seckanje voća i povrća. Potrebno je samo dobro oprati sve sastojke i ubaciti ih u otvor Philips sokovnika u njihovoj punoj veličini.

Philips sokovnik HR1887 u beloj boji

Vaš napitak će biti mnogo brže spreman, a količina utrošenog vremena za pripremu manja.

Ono što vam ostaje je da uživate u zdravim napicima i boljoj ishrani svaki dan.

2. Jednostavno i lako čišćenje uz QuickClean tehnologiju

Sigurni smo da je način održavanja uređaja sigurno jedan od važnijih razloga pri kupovini i izboru novih uređaja.

Ono što ovaj sokovnik nudi jeste maksimalno jednostavno održavanje, njegovo lagano sklapanje i rasklapanje. Svi odvojivi delovi se mogu bezbedno oprati u mašini za sudove, što znatno olakšava njegovo čišćenje i održavanje nakon pravljenja soka.

3. Radna površina ostaje čista jer nema kapanja

Sistem za zaustavljanje kapanja je savršen način da vaša kuhinja uvek bude čista.

Nije retka pojava od određeni uređaji nemaju sisteme koji onemogućavaju kapanje i prljanje kuhinjskih površina nakon upotrebe.

Kod Philips sokovnika za hladno ceđenje to nije slučaj. Svojim jedinstvenim dizajnom i ugrađenim sistemom za zaustavljanje kapanja obezbediće vam uvek urednu i čistu radnu površinu.

Sokovnik Philips

4. Pripremajte sokove od svih voćki koje obožavate

Često se dešava da pojedini sokovnici imaju određena ograničenja, pa nije lako uskladiti sve ono što nam je potrebno i što želimo od njih. To se najčešće odnosi na tvrdoću sastojaka koji se koriste.

Philips sokovnik HR1887/80 vam pruža mogućnost da osetite sve omiljene ukuse, pa čak i ako je u pitanju nar. On će osloboditi sve što je hranljivo i dobro iz voća i povrća sa ekstrakcijom do 80%.

Tehnologija sporog ceđenja koju ovaj sokovnik poseduje je odlična i za lisnato povrće, koje će sigurno obogatiti vitaminima sok koji pravite.

5. Inspirativni recepti za sokove uz sjajnu aplikaciju Healthy Drinks

Da bi vaš ugođaj bio potpun, Philips je razmišljao o svemu.

Besplatna aplikacija Healthy Drinks poseduje mnoštvo recepata koji će vam olakšati sve one trenutke kada nemate ideju šta biste novo mogli da smućkate. Veliki je izbor različitih sokova, od napitaka za detoksikaciju do vitaminskih bombi i sokova za miran san.

Pored samih recepta tu su i informacije o načinu pripreme i energetskoj vrednosti svakog napitka. Čak i oni koji strogo vode računa o količini unetih kalorija mogu unapred isplanirati koji od sokova se najviše uklapa u njihovu dnevnu rutinu i obroke.

Recepti za ceđene sokove koje Philips preporučuje

Uz aplikaciju Healthy Drinks imaćete priliku da isprobate fenomenalne recepte svaki dan. Uz svaki od napitaka koji odaberete možete pročitati i korisne informacije o njegovim benefitima i vrednostima za organizam i telo.

Izdvajamo samo jedan od recepata iz ove male Philipsove zbirke.

Jutarnja energija

  • 500 g šargarepe
  • 160 g jabuka
  • 180 g krastavca
  • 1 parče limete
  • 25 g đumbira

Način pripreme: Započnite ceđenjem šargarepe, a zatim u sokovnik dodajte jabuke. Nakon toga, iseckajte krastavac i dodajte limetu i đumbir.

Sipajte i prepustite se osvežavajućem jutarnjem ukusu.

Zdrave navike za celu porodicu uz Philips sokovnik za hladno ceđenje

U jeku je sezona raznovrsnog voća i povrća, pa je idealno vreme da nabavite i pravi sokovnik koji će vam omogućiti svakodnevni unos zdravih i nutritivni bogatih sastojaka.

Žena pije sok iz Philips sokovnika

Bilo da planirate svoj napitak da kozumirate istog trenutka ili da ga ponesete na posao, u školu, na fakultet, ovaj sokovnik je savršeno rešenje da svoj dan obogatite porcijom neophodnih vitamina.

Uživajte u zdravim navikama i vitaminskim napicima svaki dan.



  1. Suncica Prstojevic


    Zelela bih ovaj sokovnik ali me interesuje njegova cena

  2. Borko Mitrović


    Poštovani,
    Želim da kupim sokovnik koji prvenstveno cedi svežu cveklu, šargarepu, kupus. Da li mozete da nam preporucite takav sokovnik? Zanima nas i koja je garancija za sokovnik?
    S postovanjem,
    Borko Mitrović.

    • Tehnomanija


      Pozdrav Borko, hvala Vam na interesovanju.

      Celokupnu ponudu sokovnika za hladno ceđenje, njihove karakteristike, kao i cene možete pogledati klikom na link.

      Kupovinom uređaja, uz dokaz o kupovini (fiskalni račun ili ugovor o prodaji na daljinu), ostvarujete 2 godine zakonske saobraznosti.

      Za sve dodatne informacije i pomoć pri kupovinu, na raspolaganju Vam je naš Call Centar na broju 011/3 713 713.

      Srdačan pozdrav! ?


  3. Poštovani,
    Želim da kupim sokovnik koji prvenstveno cedi svežu cveklu, šargarepu, kupus. Da li ovaj model to moze ?
    S postovanjem,
    Vesna M

    • Tehnomanija


      Pozdrav Vesna,

      Ovaj sokovinik je upravo tome i namenjan. Možete ga poručiti putem naše internet prodavnice na ovom linku odnosno pozivom call centra na 011 3 713 713.

  4. Zvonimir Veselinovic


    Postovani
    Zelim sokovnik za hladno cedjenje Pogledao sam karakteristike hr1887/80
    Da li je model HR 1888/70 takodje sa tehnologijom hladnog cedjenja, ili je to nesto drugo

    • Tehnomanija


      Dobar dan, Zvonimire. Hvala Vam na postavljenom pitanju. Odgovor je potvrdan – prema podacima na zvaničnom sajtu, radi se o sokovniku sa tehnologijom hladnog ceđenja.

Ostavite komentar