Gorenje: Siguran kvalitet i kupovina već 70 godina

  0

Već 70 godina unazad Gorenje aparati za domaćinstvo su tu svakog dana kako bi sve u vašem domaćinstvu funkcionisalo onako kako treba. Postali su deo tradicije mnogih porodica jer poslove u kući čine jednostavnijim, a život prijatnijim i manje komplikovanim.

Stara fotografija na kojoj se vidi Gorenje kamion i radnik

Tradicija duga čak sedam decenija je i vreme tokom koga su se svi ovi uređaji usavršavali i modernizovali. Ali ono što je zajedničko sve ovo vreme je kvalitet koji traje.

Siguran kvalitet za sigurnu kupovinu Gorenje aparata za domaćinstvo

Opremanje doma i kupovina novih uređaja ume da bude velika investicija. Naročito kada se radi o kompletnom obnavljanju bele tehnike.

Glavni zahtevi pri izboru novih aparata su da oni dobro služe i dugo traju. Zato je važno gde ih kupujemo i kome poklanjamo svoje poverenje.
Iz tog razloga je kompanija Gorenje svojim kupcima omogućila dodatnu sigurnost i garanciju za svoje uređaje ukoliko dođe do neispravnosti u prvih šest meseci.

Siguran kvalitet za sigurnu kupovinu – Gorenje vraća 50% vrednosti aparata uz popravku u slučaju neispravnosti. Kako bi se ova mogućnost ostvarila, potrebno je registrovati aparat u roku od 30 dana nakon kupovine. Sve detalje saznajte na gorenje.rs.

Koji uređaji se mogu kupiti tokom ove jedinstvene pogodnosti?

Možete opremiti čitavu kuhinju i kupatilo uređajima bele tehnike na siguran način i uz dodatne pogodnosti garancije.

Gorenje nudi fantastične velike kućne aparate iz sledećih kategorija:

  • Mašine za pranje i sušenje veša
  • Ugradni i samostalni frižideri
  • Zamrzivači
  • Ugradne rerne
  • Ugradne ploče
  • Ugradni setovi za kuvanje
  • Šporeti
  • Mašine za sudove

Svetla i prostrana kuhinja sa svim uređajima

Bez obzira da li kupujete više uređaja ili samo jedan, dodatna sigurnost koju Gorenje garantuje omogućava vam bezbrižnu kupovinu i siguran kvalitet uređaja.

Zašto izabrati Gorenje uređaje za domaćinstvo?

Kad se biraju novi uređaji za dom, prva pomisao je, pored cene, i brend koji stoji iza određenih aparata. Danas je mogućnost izbora definitivno ogromna, ali ima mnogo razloga koji će nam olakšati kupovinu kod Gorenja. Evo nekih od njih:

  • Širok asortiman – Veliki izbor modela uređaja iz svih prethodno navedenih kategorija pružaju mogućnost da nađete upravo ono za čim tragate. Gorenje aparati ne samo da će pojednostaviti vaš život već će ga učiniti udobnijim i lepšim.
  • Odličan kvalitet – Dugotrajnost, efikasnost i ekonomičnost su osnovne karakteristike Gorenje uređaja. Pored kvaliteta, tu su i moderan i inovativan dizajn, kao i pristupačne cene.
  • Višestruki benefiti – Gorenje uređaji pomažu da živite zdravo. Omogućavaju efikasnu i odgovornu upotrebu električne energije i vode i imaju odlične rezultate pranja veša, posuđa, kuvanja i hlađenja.

Kuhinja sa velikim frižiderom, stolom i stolicama

 

  • Bezbrižna upotreba – I u slučajevima kada dođe do neispravnosti uređaja svim korisnicima je na raspolaganju usluga kontakt centra. Ovde se može prijaviti sve što je potrebno, kao i podneti zahtev za servisiranje.
  • Pouzdana podrška – Registrujte svoj novi uređaj na Gorenje portalu kako biste na najlakši način obezbedili sebi bezbrižnu upotrebu i dodatne pogodnosti.

Uz Gorenje, kvalitet i garancija na prvom mestu

Ukoliko kupujete velike kućne aparate, ne propustite priliku da razmotrite sve izvanredne pogodnosti koje nudi kompanija Gorenje tokom perioda koji traje od 1. marta do 31. maja 2020. godine.

U vreme kada je moguće birati između brojnih brendova, raznoraznih uređaja i cena, dobro je imati dodatnu sigurnost i garanciju na uređaje u godinama koje slede.

Ulepšajte i obogatite svoj dom sjajnim uređajima iz Gorenje asortimana i obezbedite sebi ugodne i bezbrižne momente tokom njihovog korišćenja. Gorenje je uz vas.



Ostavite komentar