Kvalitet kao garancija – Iskoristite 100 dana probe na Philips i Bosch uređaje

  5

Imali ste neprijatnih iskustava sa novim uređajima? Niste bili zadovoljni nekim od kupljenih aparata, a određene karakteristike nisu ispunile vaša očekivanja? Zaboravite na to jer sada nema razloga da brinete i mnogo razmišljate.

Verujući u kvalitet svojih proizvoda Philips i Bosch su svojim kupcima omogućili jedinstveno iskustvo i sigurnost za kupovinu odabranih proizvoda.

Ne propustite 100 dana probe i uverite se u kvalitet Bosch i Philips uređaja. Pročitajte o čemu se radi.

Koje uređaje možete kupiti sa pogodnošću od 100 dana probe?

Svako od nas želi da u svom domu ima moderne uređaje koji će nam činiti sitna zadovoljstva, ali i koji će nam pomoći u svakodnevnim kućnim obavezama.

Takođe, mnoge žene vole da među svojim uređajima za negu i lepotu poseduju i neke od profesionalnijih aparata koji će im uštedeti dragoceno vreme.

Zato su Philips i Bosch mislili na sve, a na raspolaganju su:

  • Aparati za espresso
  • IPL aparati za epilaciju
  • Parne stanice i
  • Mašine za sudove

Ukoliko tražite neke od njih, vreme za kupovinu je savršeno.

Philips aparati za espresso, za vaše omiljene napitke od svežih zrna kafe

Želite da u svom domu imate potpuni ugođaj kao da se nalazite u najdražem kafeu ili restoranu?

Okupite prijatelje i uživajte u druženju i različitim ukusima sjajnih kafa. Uz Philips espresso aparate možete birati od klasičnog espressa do laganijih aroma kao što je caffe latte.

Zašto Philips aparati za kafu?

Zato što imate priliku da osetite ukus prave kafe. Keramički mlin omogućava da napravite neki od napitaka od sveže mlevenih zrna, sa očuvanom aromom, da ugođaj bude potpun.

Devojka u kuhinji pored Philips aparata za espresso u ruci drži šoljicu sveže pripremljene kafe

Uz sistem za mleko LatteGo, svojoj kafi možete dodati i kremasti sloj mlečne pene. Birajte jačinu i aromu napitaka, kao i količinu kafe i mleka jednostavnim odabirom postavki na ekranu osetljivom na dodir.

Napomenućemo još i da je čišćenje uređaja veoma jednostavno i da vam neće oduzeti mnogo vremena.

Uz Philips Lumea Prestige efikasno uklanjanje neželjenih dlačica bez odlaska u salon

Sigurni smo da nema žene koja ne poželi da se zauvek otarasi neželjenih dlaka. Možda tehnologija nije toliko daleko otišla, ali definitvno napredak i u ovom segmentu jeste primetan.

Sjajni modeli Philips IPL Lumea aparata će učiniti da zaboravite na dlake do čak šest meseci. Dizajnirani su i osmišljeni u saradnji sa dermatolozima, kako bi se obezbedili bezbedni tretmani čak i na osetljivim područjima.

Sa Philips Lumeom do nežne i glatke kože u par poteza

Nekada su IPL tretmani bili dostupni samo u salonima uz obavezno zakazivanje i visoke cene.

Danas, zahvaljujući inovativnom uređaju kao što je Philips Lumea, vaš omiljeni tretman možete obaviti u ugodnosti svoga doma. Što je najvažnije, u ono vreme kada vama najviše odgovara.

Devojka na sofi, u svom domu, radi tretman epilacije sa Philips IPL aparatom

Lako i jednostavno se koristi, a ceo tretman se završava veoma brzo. Različite postavke za različite nijanse kože, kao i specijalno dizajnirani nastavci za različite delove tela, pružaju mogućnost uspešnog i efikasnog tretiranja različitih područja.

Philips Parna stanica – Savršeno ispeglan veš brže nego ikad

Ako ste među onima kojima se na samu pomisao o peglanju u glavi stvaraju slike gomile veša i procedura koja traje satima, pitamo se da li ste isprobali parnu stanicu? Ukoliko niste, prilika za to je idealna.

Oni koji su već osetili sve čari lakoće peglanja sa parnom stanicom rekli bi da je to potpuno drugačiji uređaj u odnosu na klasičnu peglu. Da, možda čudno zvuči, ali su rezultati neuporedivi.

Zašto je peglanje lakše uz parne stanice Philips?

Parna stanica pruža vrhunske rezultate peglanja bez posebnog truda i napora, besprekorno klizi po različitim tkaninama, a snažna para efikasno uklanja neravnine.

Žena u dnevnoj sobi lagano pegla sa parnom stanicom i ćaska sa suprugom i sinom

Nema zamornog razvrstavanja veša, čekanja da se postigne određena temperatura, kao ni njenog podešavanja. Sjajna tehnologija Optimal TEMP omogućava da istom temperaturom peglate sve vrste tkanina 100% sigurno i jednostavno.

Sa parnom stanicom zaboravite na sve one grube nabore i brigu o osetljivim materijalima. Sa njom će se čak i delikatni delovi košulja i haljina sa lakoćom ispraviti. Budite spremni za novi radni dan.

Čisti sudovi za tren uz Bosch mašine za sudove

Nema razloga da brinete i gubite sate i sate svog vremena perući ručno sve tanjire, šerpe i ostali pribor nakon obilnih obroka. Bosch nudi veliki izbor sjajnih sudomašina koje vas mogu rešiti ove svakodnevne obaveze.

Koje su sve prednosti korišćenja Bosch mašina za sudove?

Mašinsko pranje sudova ne samo da štedi vreme, već smanjuje i potrošnju vode, električne energije.
Bosch sudomašine poseduju brojne programe koji omogućavaju efikasno pranje različitog posuđa. Od intenzivnog pranja prljavijeg posuđa, do nežnijih programa za čaše, opremljene su programima za sve potrebe. Različite temperature i intenziteti određenih programa obezbeđuju postizanje maksimalnih higijenskih rezultata.

Čak i ukoliko nemate dovoljno mesta u svojoj kuhinji, Bosch u svojoj ponudi ima i male mašine za sudove koje će se idealno uklopiti u manje prostore.

Kako funkcioniše 100 dana probe u Tehnomaniji?

Bez obzira na to za koji se od odabranih uređaja odlučite, svaki kupac ima pravo da vrati kupljeni uređaj u roku od 100 dana. Ukoliko niste zadovoljni ili uređaji ne ispunjavaju vaša očekivanja, omogućen je povrat novca u roku od 100 dana u odnosu na datum na fiskalnom računu.

Važno je napomenuti da se fizička oštećenja ne uvažavaju. Vraćanje proizvoda se vrši uz fiskalni račun i originalnu ambalažu u prodajnim objektima Tehnomanije.

Ove posebne pogodnosti su obezbeđene za kupovinu označenih proizvoda tokom promotivnog perioda.

Trajanje promotivnog perioda:

Philips: 07.05.2020. – 07.06.2020.
Bosch: Od 27.04.2020. – 31.08.2020.

100 dana probe, pogodnost koja se ne propušta

Opremite svoj dom inovativnim uređajima koji će vaš svaki dan učiniti lepšim, a svakodnevne obaveze lakšim. Tehnomanija vam, zajedno sa Philipsom i Boschom, pruža mogućnost da budete potpuno sigurni i ne sumnjate u svoj izbor.

Iskoristite sjajnu priliku za bezbrižnu kupovinu i tokom 100 dana probe se uverite u kvalitet uređaja koji ste odabrali.




  1. Zašto se ne odnosi i na pegle

    • Tehnomanija


      Zdravo Lidija, aktuelna ponuda koja uključuje 100 dana testiranja se odnosi samo na nevedene uređaje. Nadamo se da ćete u narednom periodu pronaći nešto za sebe.


  2. Vrlo interesantno i dobar odabir aparata,razmisljala sam da kupim aparat za epilaciju i ovo je dobra prilika da se kupi i isproba


  3. Dali i mikseri imaju 100 dana probnog rada

    • Tehnomanija


      Zdravo Slavice, nažalost, u ovom trenutku ne postoji mogućnost kupovine miksera sa 100 dana probnog rada.

Ostavite komentar