Šta pokloniti za Mladence? - Mnoštvo fenomenalnih predloga

Pronađite najbolje poklone za Mladence

  0

Praznik Mladenci, koji proslavlja crkva, je posvećen četrdesetorici mladih vojnika koji su, uprkos zabranama, 320. godine stradali prihvatajući hrišćanstvo.

Kao podsećanje na ovaj dan Mladence proslavljaju mladi bračni parovi u prvoj godini braka. Toga dana oni dobijaju poklone od svojih najbližih koji im na taj način pomažu na početku njihovog zajedničkog života.

Domaćice toga dana ustaju rano i pripremaju trpezu i posebne slatke kolače, mladenčiće, koji predstavljaju simbol slatkog života.

Kada su Mladenci?

Kao i svake godine, Mladenci se proslavljaju 22. marta.
Svi oni koji su se venčali u periodu od prethodnih Mladenaca do ovoga dana obeležavaju ovaj dan i od svojih bližnjih dobijaju poklone.

Različiti mali kućni aparati upakovani kao pokloni sa velikim mašnama

Koliko je mladenaca sklopilo brak u prethodnim godinama?

Podaci Republičkog zavoda za statistiku govore u prilog pozitivnoj statistici. Ukupan broj zaključenih brakova u 2018. godini je 36 321, čime se beleži blagi porast u odnosu na prethodnu godinu. Ako se pogleda i više godina unazad, od 2012. godine, samo 2016. godine je zabeležen manji pad broja skolpljenih brakova.

Kako podaci za 2019. godinu još uvek nisu dostupni, nadamo se produžetku pozitivne statistike, velikom broju novih bračnih parova i dece koji će svojom radošću i srećom ulepšati naše živote.

Šta pokloniti za Mladence?

Verovatno je svima poznata praksa da se za ovaj praznik mladencima poklanjaju različiti aparati za domaćinstvo. Iako to nije pravilo, smatra se da mali kući aparati kao i slični dodaci za kuhinju i kuću jesu ono što mladom bračnom paru najviše znači na početku, u periodu kada oni opremaju svoj dom.

Zato je Tehnomanija pripremila fenomenalne predloge za sve one koji planiraju da svoje mladence iznenade poklonima.

Čarolija ukusa počinje u super kvalitetnom posuđu

Sitni kuhinjski dodaci, kao što su šerpe, tiganji i slična prateća oprema su uvek odlični predlozi poklona za ovaj praznik. Ne samo da će obogatiti kuhinju mladenaca, već će i olakšati pripremu hrane u novom i modernijem posuđu.

Odličan dizajn i praktična upotreba čak i na šporetima sa indukcijskom pločom su ono što karakteriše Texell šerpe različitih veličina. Imaju providne poklopce, pa se pripremanje hrane možete pratiti u svakom trenutku. Pogodne su za spremanje najrazličitijih jela i namirnica.

Petoslojni Stone line premaz omogućava da se hrana ne lepi, pa su ovakve šerpe od velike pomoći u svakoj kuhinji.

 

Devojkaza zelenom keceljom na bele tufne u kuhinji isprobava ručak koji se krčka na šporetu

Još jedan sjajan predlog je i Tefal tiganj sa Power Glide nelepljivom podlogom koja je poznata po svojoj dugotrajnosti.

Iako danas imamo različite tiganje za različite namene, nema sumnje da jedan ovakav univerzalni kuhinjski dodatak može poslužiti i za palačinke, meso, jaja, kao i pripremu svega ostalog.

Sjajne pegle za savršeno ispeglan veš bez nabora

Iako peglanje ume da bude naporan posao, to ne mora uvek da bude tako. Moderni i efikasni uređaji će učiniti da ovaj proces kraće traje, a efekti budu nežne i precizno ispravljene tkanine različitih materijala.

Sa Philips PerfectCare peglom se pegla lakše i brže bez podešavanja temperature. Sa njom nema progorevanja, a grejna ploča SteamGlide Plus omogućava nenadmašne performanse klizanja po tkanini.

Savršeno je rešenje za sve materijale i tkanine, od teksasa do svile.

Na dasci za peglanje su pegla, ispeglan i spakovan veš, kao i jedna košulja koju tek treba opeglati

Bez obzira na to da li ćete izabrati ovu ili neku drugu peglu iz naše ponude, Texell Daska za peglanje sa pamučnom navlakom je nezamenljiv dodatak uz svaku od njih.

Ugodna buđenja uz omiljene aparate za kafu

Retki su oni koji početak dana mogu da zamisle bez omiljenog crnog napitka. Da bi svako jutro počelo na pravi način, potrebno je samo malo vremena za uživanje u aromi i ukusu koji bude.

Moderan Philips aparat za espresso nudi da se samo jednim dodirom na ekran može napraviti i više napitka istovremeno. Brojna podešavanja omogućavaju pravljenje kafe po sopstvenij želji, pa je samo pitanje ukusa da li se odlučiti za slabiji ili jači espreso, kapućino ili nešto drugo.

Dve bele šoljice u koje se upravo cedi sveža espresso kafa

 

Za sve one koji preferiraju Nes kafu Linea mutilica za kafu sa postoljem je savršen poklon. Ono što je čini izuzetnom je to da ona može imati i širu upotrebu.

Pogodna je za pravljenje koktela, toplih i hladnih napitaka, različitih sosova i hrane za bebe.

Moćni sokovnici za zdravo dobro jutro

Zdrava ishrana je poslednjih godina ono o čemu se mnogo priča. Zato je dobar sokovnik idealni dodatak u svakoj kuhinji, naročito kada su u pitanju kuhinje mladih bračnih parova koji vode računa o ishrani.

Neki od sjajnih uređaja iz ove grupe proizvoda su Bosch VitaJuice sokovnici u više boja. Oni su brzi, laki za upotrebu i jednostavni za održavanje.

Devojka stavlja sastojke u sokovnik i pravi sok

 

Kružni otvor za punjenje je takve veličine da se voće čak ne mora ni seći. Može da stane i cela jabuka. Izuzetna funkcionalnost i bezbednost su glavne prednosti, a kada dođe red na pranje, ni tu nema nikakvih komplikacija. Svi delovi se mogu oprati u mašini za sudove.

Nenadmašni multipraktik – Jednostavno, uređaj za sve

Ako pričamo o kuhinjskim aparatima bez kojih je jedna nova i moderna kuhinja nezamisliva, to su multipraktici.

Nema posla u kuhinji gde Bosch multipraktik MUM 54251 neće biti idealno rešenje. Uz njega se lako mesi, secka, gnječi, reže, renda i radi mnogo toga još.

Sjajan je za sve one koji imaju dovoljno prostora u kuhinji ne žele mnoštvo različitih aparata na sve strane. Multipraktik je tu da napravi sok, umesi testo, fil, umuti šlag, narenda ili nasecka različite sastojke. Bukvalno sve.

Savršeni usisivači za lako, brzo i efikasno usisavanje

Kada je reč o čišćenju doma, svi vole brza ali i efikasna rešenja.

Bosch bežični usisivač omogućava čišćenje na svim nivoima. Zahvaljujući brojnim dodacima, čisti sve tipove prljavštine, od poda do plafona, pa se može koristiti čak i za čišćenje automobila.

 

Žena usisava stan sa štapnim usisivačem

Sa njim će i izlazni vazduh biti čist jer ima higijenski filter i filter sa umetkom sa membranom Pure Air.

Mali kućni aparati za svaku kuhinju

Kuhinje mogu da budu više ili manje opremljene, neko voli više jednostavnih aparata, neko multifunkcionalne uređaje. Ali ako izdvajamo ono bez čega jedna kuhinja ne može, to su sledeći uređaji:

  • Bosch ručni mikser je posebno udoban jer se prilagođava dlanovima, a njegov tih i efikasan rad će biti od pomoću u mućenju filova, šlagova i ostalih nadeva.
  • Uz Vox blender se može blendovati čak i tvrdo voće, povrće i led. Univerzalno sečivo od nerđajućeg čelika garantuje odlične rezultate sečenja i usitnjavanja namirnica.
  • Toster Ariete će olakšati pipremanje omiljenih toplih sendviča, kao i hrskavog tosta svaki dan. Neka svaki doručak bude nezaboravan uz ovaj jednostavan i pouzdan uređaj sa nelepljivim pločama.

Napravljen sendvič se greje u polu-zatvorenom tosteru

 

  • Braun aparat za kuvanje na pari omogućava brzu, jednostavnu i zdavu pripremu hrane, a dve odvojene posude obezbeđuju da ne dođe do mešanja mirisa različitih namirnica. Dovoljno je napuniti vodu, staviti sastojke, podesiti tajmer i kuvanje može da počne.

 

Ukoliko želite da obradujete svoje najbliže praktičnim i korisnim aparatima za domaćinstvo, predlažemo da pogledate sve predloge fenomenalnih poklona za Mladence u Tehnomaniji.

Verujemo da svaka nova porodica ima za cilj da sebi i svom potomstvu obezbedi zdrav, udoban i srećan život. Darujte svoje mladence kvalitetnim i proverenim uređajima i učestvujte u građenju zajedničke sreće i uspeha.Ostavite komentar