Praktični i korisni pokloni za Mladence: Top 8 predloga

  0

Ukoliko si i ti među onima koji se pitaju šta kupiti za Mladence i koji bi to darovi mogli da upotpune i ulepšaju zajednički život tvojih voljenih, na pravom si mestu.

Poreklo ovog praznika se vezuje za stare običaje i posvećen je četrdesetorici mladih vojnika koji su, uprkos zabranama, 320. godine stradali prihvatajući hrišćanstvo.

Kao podsećanje na ovaj dan, Mladence proslavljaju mladi bračni parovi u prvoj godini braka. Toga dana oni dobijaju poklone od svojih najbližih koji im na taj način pomažu na početku njihovog zajedničkog života.

Kada su Mladenci?

Kao i svake godine, Mladenci se proslavljaju 22. marta.

Svi oni koji su se venčali u periodu od prethodnih Mladenaca do ovoga dana obeležavaju ovaj praznik i od svojih bližnjih dobijaju poklone. Na ovaj dan Mladenci primaju goste, uglavnom porodicu, kumove i najbliže prijatelje koji tradicionalno daruju novopečene supružnike poklonima koji će im koristiti u budućem životu i upotpuniti njihov dom.

Različiti mali kućni aparati upakovani kao pokloni sa velikim mašnama

 

Domaćice toga dana ustaju rano i pripremaju trpezu i posebne slatke kolače, mladenčiće, koji predstavljaju simbol slatkog života.

Šta pokloniti za Mladence?

Verovatno je svima poznata praksa da se za ovaj praznik mladencima poklanjaju različiti aparati za domaćinstvo. Iako to nije pravilo, smatra se da mali kući aparati kao i slični uređaji, dodaci za kuhinju i kuću jesu ono što mladom bračnom paru najviše znači na početku, u periodu kada oni opremaju svoj dom.

Tako su neki od kućnih uređaja sjajni pokloni za Mladence i predstavljaju odličan način da novi dom vaših dragih upotpunite odličnim dodacima za domaćinstvo.

Zato je Tehnomanija pripremila fenomenalne predloge za sve one koji planiraju da svoje mladence iznenade darovima za ovaj dan – očekuju te odlični pokloni za Mladnce kojima ćeš na pravi način upotpuniti ovaj praznik.

1. Čarolija ukusa počinje uz super kvalitetno posuđe

Sitni kuhinjski dodaci, kao što su šerpe, lonci, tiganji i slična prateća oprema su uvek odlični predlozi poklona za ovaj praznik. Ne samo da će obogatiti novu kuhinju mladenaca, već će im i olakšati pripremu hrane u novom i modernijem posuđu.

Odličan dizajn i praktična upotreba čak i na šporetima sa indukcijskom pločom su ono što karakteriše Texel šerpe različitih veličina, kao i druge modele. Neke od njih imaju providne poklopce, pa se pripremanje hrane možete pratiti u svakom trenutku. Pogodne su za spremanje najrazličitijih jela i namirnica.

Jedna od značajnijih karakteristika određenih modela šerpi je i Stone line premaz koji omogućava da se hrana ne lepi, pa su ovakve šerpe od velike pomoći u svakoj kuhinji. Ukoliko još napraviš set, odabereš šerpe različitih veličina, ovo može biti sjajan poklon za ovu priliku.

 

Devojkaza zelenom keceljom na bele tufne u kuhinji isprobava ručak koji se krčka na šporetu

Još jedan sjajan predlog su i tiganji, posebno oni sa nelepljivom podlogom koja je poznata po svojoj dugotrajnosti.

Iako danas imamo različite tiganje za različite namene, nema sumnje da jedan ovakav univerzalni kuhinjski dodatak može poslužiti i za palačinke, meso, jaja, kao i pripremu svega ostalog.

2. Mini pekare, za krckavi sveži hleb u svakom trenutku

Savršeno rešenje za svaki dom, mini pekare će se idealno uklopiti u želje i potrebe svake savrenem porodice. Nude zdraviju i uvek dostupnu opciju za svež hleb i brzu pripremu u skadu sa različitim potrebama i ukusima.

Zanimljivo je što neki od modela ovih uređaja mogu da pruže i dodatne funkcionalnosti, poput pripreme domaćeg jogurta, džema i slično. Ono što je odlično jeste da ovi uređaji često imaju i tajmer zahvaljujući kome će svi specijaliti biti spremni u vreme koje se odabere.

Mini pekare predstavljaju nezaobilazni uređaj u kuhinjama svih onih koji vole da uvek imaju svež hleb i da isprobavaju različite nove recepte, zdrave verzije hleba i peciva koji se spremaju na efikasan način uz uštedu vremena.

3. Ugodna buđenja uz omiljene aparate za kafu

Retki su oni koji početak dana mogu da zamisle bez omiljenog crnog napitka. Da bi svako jutro počelo na pravi način, potrebno je samo malo vremena za uživanje u aromi i ukusu koji bude.

Moderan Philips aparat za espresso nudi mogućnost da se samo jednim dodirom na ekran može napraviti i više napitka istovremeno. Brojna podešavanja omogućavaju pravljenje kafe po sopstvenij želji, pa je samo pitanje ukusa da li se odlučiti za slabiji ili jači espreso, kapućino ili nešto drugo.

Dve bele šoljice u koje se upravo cedi sveža espresso kafa

 

Za sve one koji preferiraju Nes kafu, Linea mutilica za kafu sa postoljem je savršen poklon. Ono što je čini izuzetnom je to da ona može imati i širu upotrebu.

Pogodna je za pravljenje koktela, toplih i hladnih napitaka, različitih soseva i hrane za bebe.

4. Moćni sokovnici za zdravo dobro jutro

Zdrava ishrana je poslednjih godina ono o čemu se mnogo priča. Zato je dobar sokovnik idealni dodatak u svakoj kuhinji, naročito kada su u pitanju kuhinje mladih bračnih parova koji vode računa o ishrani.

Neki od sjajnih uređaja iz ove grupe proizvoda su Bosch VitaJuice sokovnici u više boja. Oni su brzi, laki za upotrebu i jednostavni za održavanje.

Devojka stavlja sastojke u sokovnik i pravi sok

 

Kružni otvor za punjenje je takve veličine da se voće čak ne mora ni seći. Može da stane i cela jabuka. Izuzetna funkcionalnost i bezbednost su glavne prednosti, a kada dođe red na pranje, ni tu nema nikakvih komplikacija. Svi delovi se mogu oprati u mašini za sudove.

5. Nenadmašni multipraktik – Jednostavno, uređaj za sve

Ako pričamo o kuhinjskim aparatima bez kojih je jedna nova i moderna kuhinja nezamisliva, to su multipraktici.

Nema posla u kuhinji gde Bosch multipraktik MUM 54251 neće biti idealno rešenje. Uz njega se lako mesi, secka, gnječi, reže, renda i radi mnogo toga još.

Sjajan je za sve one koji imaju dovoljno prostora u kuhinji ne žele mnoštvo različitih aparata na sve strane. Multipraktik je tu da napravi sok, umesi testo, fil, umuti šlag, narenda ili nasecka različite sastojke. Bukvalno sve. Zato predstavlja jedan od savršenih poklona za Mladence.

6. Savršeni usisivači za lako, brzo i efikasno usisavanje

Kada je reč o čišćenju doma, svi vole brza ali i efikasna rešenja.

Bežični usisivači omogućavaju čišćenje na svim nivoima. Zahvaljujući brojnim dodacima, čisti sve tipove prljavštine, od poda do plafona, pa se može koristiti čak i za čišćenje automobila. Sjajno je što uz svoje dodatke ovakvi modeli mogu da dopru i do teško dostupnih mesta, pa su zgodno rešenje za usisavanje uglova i sličnih mesta do kojih se teže može prići.

Žena usisava stan sa štapnim usisivačem

Ukoliko želiš još efikasnije rešenje za dom svoj mladenaca, tu su i sjajni robot usisivači koji su savršeni pogodak za svaki dom. Zahvaljujući senzorima koje poseduju oni zaobilaze prepreke i intuitivno pronalazi najefikasniji put do čišćenja svakog ugla u prostoru različitih struktura.

7. Sjajne pegle za savršeno ispeglan veš bez nabora

Iako peglanje ume da bude naporan posao, to ne mora uvek da bude tako. Moderni i efikasni uređaji će učiniti da ovaj proces kraće traje, a efekti budu nežne i precizno ispravljene tkanine različitih materijala.

Sa efikasnim i savremenim peglama i parnim stanicama se pegla lakše i brže. Određeni modeli nude jednostavne postavke bez podešavanja temperature, pružaju sigurno peglanje bez progorevanja, a grejna ploče od pouzdanih materijala omogućavaju nenadmašne performanse klizanja po tkanini.

Na dasci za peglanje su pegla, ispeglan i spakovan veš, kao i jedna košulja koju tek treba opeglati

Mogu biti savršeno rešenje za sve materijale i tkanine, od teksasa do svile.

Bez obzira na to da li ćeš se opredeliti za peglu ili parnu stanicu iz naše ponude i ako želiš da kompletiraš svoj poklon, odličan dodatak može biti i neka daska za peglanje koja predstavlja nezamenljiv dodatak uz svaku od njih.

Vertikalne pegle, pratkičan i efikasan način održavanja tekstila

Ukoliko su mladenci kojima biraš poklon za ovaj praznik ljubitelji modernih uređaja, vertikalne pegle na paru mogu biti super poklon.

Odlične su jer omogućavaju jednostavno peglanje i osvežavanje različitih odevnih komada, ali i raznovsnog kućnog tekstila, poput zavesa, draperija, posteljine i sve to na jednostavan i brz način.

8. Mali kućni aparati za svaku kuhinju – Pokloni za Mladence koji su uvek korisni

Kuhinje mogu da budu više ili manje opremljene, neko voli više jednostavnih aparata, neko multifunkcionalne uređaje. Ali ako izdvajamo ono bez čega jedna kuhinja ne može, to su sledeći uređaji:

  • Klasični i ručni mikseri – od kojih su ručni posebno udobni i zgodni jer se prilagođava dlanovima, a njihov efikasan rad će biti od pomoći u mućenju filova, šlagova i ostalih nadeva.
  • Blenderi – savršeni za seckanje i blendanje čak i tvrdog voća, povrća, a neki i leda. Efikasna sečiva od nerđajućeg čelika garantuju odlične rezultate sečenja i usitnjavanja namirnica.
  • Tosteri – Sjajan dodatak svakoj kuhinji, olakšavaju pipremanje omiljenih toplih sendviča, kao i hrskavog tosta svaki dan. Uz ove male kuhinjske asistente svaki doručak će biti još ukusniji.

Napravljen sendvič se greje u polu-zatvorenom tosteru

 

  • Aparati za kuvanje na pari – omogućavaju brzu, jednostavnu i zdavu pripremu hrane. Neki modeli se sastoje od više odvojenih posuda koje obezbeđuju da ne dođe do mešanja mirisa različitih namirnica. Dovoljno je napuniti vodu, staviti sastojke, podesiti tajmer i kuvanje može da počne.

Kada se pogledala sve prethodno, neki od ovih odličnih većih ili manjih uređaja sa naše liste mogu biti i savršen poklon za venčanje ili poklon za svadbu, te među navedenim preporukama možeš pronaći inspiraciju za sve ove prilike.

Neke od super ideja poklona za ovaj praznik mogu da budu i mikrotalasna, kvaliteni grilovi i roštilji, prečišćivači vazduha, ali i brojni drugi uređaji za koje smatraš da bi im značili ili znaš da im treba, što je još bolje.

Sjajan izbor poklona za Mladence koje možeš pronaći u Tehnomaniji

Ukoliko želiš da obraduješ svoje najbliže praktičnim i korisnim aparatima za domaćinstvo, predlažemo ti da pogledaš sve predloge fenomenalnih poklona za Mladence u Tehnomaniji.

I dodatno, da bi sve izgledalo onako kako misliš da je najbolje za ovu priliku, pomoći će ti ukrasni papiri ili kutije za poklon u koju ćeš smestiti svoje iznenađenje.

Verujemo da svaka nova porodica ima za cilj da sebi i svom potomstvu obezbedi zdrav, udoban i srećan život. Daruj svoje mladence kvalitetnim i proverenim uređajima i učestvuj u građenju zajedničke sreće i uspeha svojih voljenih.



Ostavite komentar