Pokloni za 8. mart koji će je oduševiti

  0

Iako je 8. mart na neki način postao sinonim za cveće i slatkiše, dobro je da drage dame povremeno iznenadiš i nekim praktičnim poklonima. Neki od njih mogu biti različiti uređaji koji će svaki njen dan učiniti lepšim i boljim, a neke od njenih navika i obaveza činiti lakšim.

Ako si među onima koji su ovih dana u potrazi za posebnim iznenađenjima za svoju voljenu ženu, pitaš se šta pokloniti za 8. mart, na pravom si mestu.

U produžetku saznaj nešto više o ovom prazniku posvećenom ženama, a takođe, bilo da su ti potrebni pokloni za osmi mart za majku, sestru, partnerku, baku ili neku drugu važnu žensku osobu, pogledaj naše super predloge i hajde da izaberemo nešto zajedno.

Poreklo praznika 8. mart – Kako je Dan žena postao praznik međunarodnog značaja

Ukoliko se pitaš zašto je u pitanju baš ovaj datum, zanimljivo je spomenuti nešto o poreklu ovog praznika i načinu proslavljanja.

Poznato je da se Međunarodni dan žena obeležava već dugo unazad, više od jednog veka, i to kao poseban dan posvećen ženama.

Njegovo poreklo se vezuje za radnički pokret 1908. godine, kada je 15.000 žena izašlo na ulice Njujorka sa zahtevom za kraće radno vreme, bolju platu i pravo glasa. Godinu dana nakon ovog događaja je Socijalistička partija Amerike proglasila prvi Nacionalni dan žena.

Otac i sin iza leđa drže poklone za 8. mart za mamu i ćerku koje stoje ispred njih, sa osmesima

Ipak, ideju da se ovaj dan ustanovi na međunarodnom nivou dala je Klara Cetkin, koja je svoj predlog iznela u Kopenhagenu, 1910. godine, na Međunarodnoj konferenciji žena.

Interesantan podatak je i da je konferenciji prisustvovalo 100 žena iz 17 zemalja sveta i ovaj predlog je jednoglasno prihvaćen. Kao posledica ovog događaja je da je Dan žena na međunarodnom nivou prvi put obeležen 1911. godine, u Austriji, Danskoj, Nemačkoj i Švajcarskoj.

Koji pokloni za 8. mart te čekaju u našoj ponudi?

Znajući da sve pripadnice lepšeg pola dosta svog vremena posvećuju lepoti, Tehnomanija je pripremila veliki izbor odličnih uređaja iz domena nege i lepote. Pored očekivane ponude koja uključuje uvek savršena rešenja za svaku ženu, trudimo se da pomeramo granice i spremimo poseban asortiman koji će biti za pamćenje.

Zato te pored sjajnog izbora uređaja za lepotu i negu čeka i odarana ponuda telefona, laptopova i fitnes opreme koja će poklon za osmi mart zaista učiniti posebnim.

Ne zaboravi da izbor poklona može zavisiti od njenih interesovanja, želja, onoga što voli, te predlažemo da obratiš pažnju na detalje kako bi odabir bio pun pogodak.

1. Philips Lumea za poklon – Za glatku i nežnu kožu bez dlačica

Philips je omogućio da svaka dama može uživati u vrhunskom tretmanu otklanjanja neželjenih dlačica u udobnosti svoga doma. Philips Lumea predstavlja kompletno rešenje koje je spremno za rad odmah nakon raspakivanja.

Njena velika prednost je što se može koristiti bežično, što je zgodnije i lakše za upotrebu jer nema ometanja, zapetljavanja kabla i gubljenja vremena oko traženja utičnice na odgovarajućem mestu.

Pogodna je za tretiranje i teško dostupnih mesta. Posebni nastavci za telo, lice, pazuh i bikini zonu dizajnirani su tako da učinkovito i lepo pokrivaju područja za koja su namenjeni.

 

Devojka u opuštenoj atmosferi svoga doma koristi Philips Lumea uređaj za skidanje dlačica

Tu je i SmartSkin senzor koji detektuje nijansu kože i ukazuje na postavku svetla koja najviše odgovara oblasti koja se tretira. Rezultati koji govore u prilog Philips Lumei pokazuju značajno smanjenje dlačica za samo 3 do 4 tretmana na dve nedelje primene.

Važno je znati i da je Philips Lumea klinički testiran uređaj i razvijen u saradnji sa dermatolozima.

2. Philips DryCare Prestige fen čuva prirodnu vlažnost kose

Sa Philips DryCare Prestige fenom nema brige od oštećenja kose. ThermoProtect obezbeđuje savršenu temperaturu pri sušenju i sprečava pregrevanje kose.

Devojka suši kosu fenom Philips Dry Care

MoistureProtect inteligentni senzor neprekidno vodi računa o temperaturi sušenja. Takođe, prilagođava je potrebama kose da bi se sprečio gubitak vlažnosti.

Zašto je važno zadržavanje vlažnosti kose? Zato što to znači da će ona biti mekša, sjajnija, zdravija.

Čak i ako je u žurbi, kombinacija svih performansi ovog fena omogućavaju da sušenje i oblikovanje kose bude brže, lakše i nežnije.

Jonska nega uklanja statičko naelektrisanje, regeneriše vlasi kose, čini je lepšom i negovanom. Odličan dizajn i atraktivna boja jesu ono što ovaj uređaj čini još primamljivijim.

3. Fen za kosu Remington Keratin Protect – Da frizura uvek bude na mestu

Lepršava i zdrava kosa je uvek u trendu. Redovno sušenje i stilizovanje može dovesti do njenog oštećenja. Takva kosa gubi na kvalitetu, postaje suva, teška za održavanje i oblikovanje. Ipak, visoka temperatura dovodi do njenog lomljenja i ispucalih krajeva.

Zato je Keratin Protect fen za kosu osmišljen tako da je zaštiti od štetne toplote. Sada je moguće postići rezultate kao iz frizerskog salona uz tri puta veću zaštitu od štetnog vrućeg vazduha iz fena.

Remington fen za kosu stoji na noćnom stočiću

 

Keratin i bademovo ulje, koji se nalaze u prstenu Keratin Protect fena za kosu, se lagano otpuštaju i nanose na kosu tokom oblikovanja. Na taj način kosa nakon sušenja izgleda jaka, zdrava i elastična.

Bilo da želi glatku kosu ili lokne prirodnog izgleda, tu su nastavci koji omogućavaju da odabere ono najbolje za nju.

4. Philips MoistureProtect uvijač za kosu – Glamurozni uvojci za upola manje vremena

Uređaj za automatsko uvijanje kose MoistureProtect je idealan za sve pripadnice lepšeg pola koje vole sjajne i negovane uvojke, te tako predstavlja i savršen poklon za Dan žena.

Omogućava čak 27 opcija oblikovanja kose, za sve vrste uvijanja koje dame mogu poželeti. Od mekih talasa, pa do lepršavih uvojaka, Philips MoistureProtect uvijač garantuje da će svaki rezultat biti glamurozan, te predstavlja sjajan poklon za 8. mart.

Keratin je jedan od sastojaka kose koji je čini snažnom, zdravom i lepom. Upravo zato je keramička cev za uvijanje obogaćena keratinom za glatko klizanje i preciznost pri uvijanju. Svaka vlas se ravnomerno uvija pri kontrolisanoj temperaturi, pružajući savršene rezultate svaki put.

Svetlo smeđa devojka Philips uvijačem oblikuje svoju ravnu kosu

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji otvorenog dizajna, glatke cevi i inteligentnog senzora, moguće je lako napraviti uvojke bez brige o zaglavljivanju kose.

Bezbedan i inovativan dizajn u potpunosti izoluje toplotu od šaka i prstiju. Zakrivljeni i ženstveni dizajn komore za uvijanje omogućava lako uvijanje i u blizini korena kose.

5. Figaro za kosu Remington Keratin Protect – Lokne kakve je oduvek želela

Keratin Protect figaro omogućava isprobavanje različitih stilova i kreiranje snažnih, elastičnih lokni zdravog izgleda. Od čvrstih lokni do opuštene, talasaste kose, moguće je prigrlagoditi njihov volumen, teksturu i oblik.

Postavka PRO+Keratin Protect uređaja za uvijanje kose znači da se kosa može oblikovati i pri nižoj temperaturi od 185°C, a pritom dobiti savršeno definisane, dugotrajne lokne. Odličan je za najdelikatniji tip kose.

Keramička cev Keratin Protect figara je obložena uljem badema i keratinom, čime doprinosi lakšem stilizovanju i čuva prirodni sjaj kose. Sa čak pet temperaturnih podešavanja omogućava oblikovanje različitih tipova kose i eksperimentisanje sa različitim stilovima.

Figaro za kosu Remington Keratin Protect stoji položen na stolu

Uz lokne formirane od lica prema spolja imaće čuperke iz 70-ih. Ako uvije pramenovi prema licu, dobiće retro talasastu kosu, dok sa različitim loknama može postići rock’n’roll frizuru sa izraženom teksturom i volumenom. Opuštene lokne za nedeljno prepodne? Može i to.

Sa Keratin Protect figarom ona će imati različitu frizuru svaki dan.

Neka svaki dan bude kao 8. mart

Ne zaboravi da Osmi mart nije jedini dan u godini kada treba da obraduješ svoje voljene dame. I iako će neka od njih možda reći drugačije, svaka žena voli iznenađenja i pažnju.

Pogledaj sve sjajne predloge poklona u Tehnomaniji koji te, posebno za ovu priliku, čekaju po specijalnim pogodnostima – odaberi ono što misliš da je najbolje za tvoju voljenu žensku osobu i neka ti neka od naših ideja za poklon posluži kao inspiracija za tvoj odabir.

Neka sve mame, sestre, bake, devojke, supruge, drugarice i koleginice znaju da neko misli na njih. Poklanjaj im svoju pažnju i ljubav svaki dan, ne samo za osmi mart, posveti im vreme, ali i obraduj ih nekim zanimljivim poklonom koji će im ulepšati dan. Međunarodni Dan žena je sigurno jedan od datuma kada to ne smeš da propustiš.



Ostavite komentar