Pronađi savršeni poklon za 8. mart u Tehnomaniji

5 sjajnih predloga poklona za 8. mart

  0

Iako je 8. mart na neki način postao sinonim za cveće i slatkiše, nije loše drage dame povremeno iznenaditi i nekim praktičnim poklonom.

Ako ste među onima koji su ovih dana u potrazi za poklonima za svoje voljene, na pravom ste mestu. Znajući da sve pripadnice lepšeg pola dosta svog vremena posvećuju lepoti, Tehnomanija je pripremila nekoliko odličnih predloga iz domena nege i lepote.

Hajde da izaberemo nešto zajedno.

1. Philips Lumea – Za glatku i nežnu kožu bez dlačica

Philips je omogućio da svaka dama može uživati u vrhunskom tretmanu otklanjanja neželjenih dlačica u udobnosti svoga doma. Philips Lumea predstavlja kompletno rešenje koje je spremno za rad odmah nakon raspakivanja.

Njegova velika prednost je što se može koristiti bežično, pa nema ometanja i problema sa kablom. Pogodan je za tretiranje i teško dostupnih mesta. Posebni nastavci za telo, lice, pazuh i bikini zonu dizajnirani su tako da učinkovito i lepo pokrivaju područja za koja su namenjeni.

 

Devojka u opuštenoj atmosferi svoga doma koristi Philips Lumea uređaj za skidanje dlačica

Tu je i SmartSkin senzor koji detektuje nijansu kože i ukazuje na postavku svetla koja najviše odgovara oblasti koja se tretira. Rezultati koji govore u prilog Philips Lumei pokazuju značajno smanjenje dlačica za samo 3 do 4 tretmana na dve nedelje primene.

Važno je znati i da je Philips Lumea klinički testiran uređaj i razvijen u saradnji sa dermatolozima.

2. Philips DryCare Prestige fen čuva prirodnu vlažnost kose

Sa Philips DryCare Prestige fenom nema brige od oštećenja kose. ThermoProtect obezbeđuje savršenu temperaturu pri sušenju i sprečava pregrevanje kose.

Devojka suši kosu fenom Philips Dry Care
MoistureProtect inteligentni senzor neprekidno vodi računa o temperaturi sušenja. Takođe, prilagođava je potrebama kose da bi se sprečio gubitak vlažnosti.

Zašto je važno zadržavanje vlažnosti kose? Zato što to znači da će ona biti mekša, sjajnija, zdravija.

Čak i ako je u žurbi, kombinacija svih performansi ovog fena omogućavaju da sušenje i oblikovanje kose bude brže, lakše i nežnije.

Jonska nega uklanja statičko naelektrisanje, regeneriše vlasi kose, čini je lepšom i negovanom. Odličan dizajn i atraktivna boja jesu ono što ovaj uređaj čini još primamljivijim.

3. Fen za kosu Remington Keratin Protect – Da frizura uvek bude na mestu

Lepršava i zdrava kosa je uvek u trendu. Redovno sušenje i stilizovanje može dovesti do njenog oštećenja. Takva kosa gubi na kvalitetu, postaje suva, teška za održavanje i oblikovanje. Visoka temperatura dovodi do njenog lomljenja i ispucalih krajeva.

Zato je Keratin Protect fen za kosu osmišljen tako da je zaštiti od štetne toplote. Sada je moguće postići rezultate kao iz frizerskog salona uz tri puta veću zaštitu od štetnog vrućeg vazduha iz fena.

Remington fen za kosu stoji na noćnom stočiću

 

Keratin i bademovo ulje, koji se nalaze u prstenu Keratin Protect fena za kosu, se lagano otpuštaju i nanose na kosu tokom oblikovanja. Na taj način kosa nakon sušenja izgleda jaka, zdrava i elastična.

Bilo da želi glatku kosu ili lokne prirodnog izgleda, tu su nastavci koji omogućavaju da odabere ono najbolje za nju.

4. Philips MoistureProtect uvijač za kosu – Glamurozni uvojci za upola manje vremena

Uređaj za automatsko uvijanje kose MoistureProtect je idealan za sve pripadnice lepšeg pola koje vole sjajne i negovane uvojke.

Omogućava čak 27 opcija oblikovanja kose, za sve vrste uvijanja koje dame mogu poželeti. Od mekih talasa, pa do lepršavih uvojaka, Philips MoistureProtect uvijač garantuje da će svaki rezultat biti glamurozan.

Keratin je jedan od sastojaka kose koji je čini snažnom, zdravom i lepom. Upravo zato je keramička cev za uvijanje obogaćena keratinom za glatko klizanje i preciznost pri uvijanju. Svaka vlas se ravnomerno uvija pri kontrolisanoj temperaturi, pružajući savršene rezultate svaki put.

Svetlo smeđa devojka Philips uvijačem oblikuje svoju ravnu kosu

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji otvorenog dizajna, glatke cevi i inteligentnog senzora, moguće je lako napraviti uvojke bez brige o zaglavljivanju kose.

Bezbedan i inovativan dizajn u potpunosti izoluje toplotu od šaka i prstiju. Zakrivljeni i ženstveni dizajn komore za uvijanje omogućava lako uvijanje i u blizini korena kose.

5. Figaro za kosu Remington Keratin Protect – Lokne kakve je oduvek želela

Keratin Protect figaro omogućava isprobavanje različitih stilova i kreiranje snažnih, elastičnih lokni zdravog izgleda. Od čvrstih lokni do opuštene, talasaste kose, moguće je prigrlagoditi njihov volumen, teksturu i oblik.

Postavka PRO+Keratin Protect uređaja za uvijanje kose znači da se kosa može oblikovati i pri nižoj temperaturi od 185°C, a pritom dobiti savršeno definisane, dugotrajne lokne. Odličan je za najdelikatniji tip kose.

Keramička cev Keratin Protect figara je obložena uljem badema i keratinom, čime doprinosi lakšem stilizovanju i čuva prirodni sjaj kose. Sa čak pet temperaturnih podešavanja omogućava oblikovanje različitih tipova kose i eksperimentisanje sa različitim stilovima.

Figaro za kosu Remington Keratin Protect stoji položen na stolu

Uz lokne formirane od lica prema spolja imaće čuperke iz 70-ih. Ako uvije pramenovi prema licu, dobiće retro talasastu kosu, dok sa različitim loknama može postići rock’n’roll frizuru sa izraženom teksturom i volumenom. Opuštene lokne za nedeljno prepodne? Može i to.

Sa Keratin Protect figarom ona će imati različitu frizuru svaki dan.

Neka svaki dan bude kao 8. mart

Ne zaboravite da Osmi mart nije jedini dan u godini kada treba da obradujete svoje voljene dame. I iako će neka od njih možda reći drugačije, sve žene vole iznenađenja i pažnju.

Pogledajte i sve ostale poklone u Tehnomaniji koje možete naći po sniženim cenama sve do 8. marta 2020. godine.

Neka sve mame, sestre, bake, devojke, supruge, drugarice i koleginice znaju da neko misli na njih. Poklanjajte im svoju pažnju svaki dan, posvetite im vreme i ljubav, a ponekad ih obradujte i nekim zanimljivim poklonom.

Međunarodni Dan žena je sigurno jedan od datuma kada to ne smete propustiti.Ostavite komentar