Pripremite se za dobar film uz omiljene grickalice iz vaše kuhinje

  0

Hladne jesenje večeri kao stvorene su za ušuškavanje ispod toplog ćebenceta, uz ukusne grickalice i omiljeni film ili seriju. Ništa posle napornog dana ne zna tako da opusti kao odabrano društvo i izlet u filmsku priču koja je iz nečije mašte pronašla svoj put do ekrana i ima moć da zaokupi pažnju, pokrene emocije i natera na razmišljanje. Ili možda da nas samo nasmeje i opusti nakon užurbane svakodnevnice.

Pritajite se u toplini svoga doma i ukradite koji sat samo za sebe ili okupite porodicu i prijatelje i neka veče ispuni smeh i uživanje u deljenju zajedničkih trenutaka.
Šestočlana porodica leži na udobnom belom tepihu na kome su jastuci, jedu kokice i uživaju u zajedničkom gledanju televizije

Dobar triler, Diznijev crtać, horor film ili omiljena serija, potpuno je svejedno. Ipak, šta ćete tom prilikom grickati, to već nikako nije svejedno. U doba previše obrađene hrane, gde sve, a posebno grickalice, dolazi sa ogromnom količinom soli, napravljeno da traje što duže, svežina kao da je pojam koji se polako gubi. Na sreću, alternativa uvek postoji i rešenja su na dohvat ruke.

Predstavljamo vam uređaje iz našeg asortimana koji će vas inspirisati da uživate u ukusnim, domaćim zalogajima koji se tope ustima, a čija priprema je brza i jednostavna.

Aparat za kokice za uživanje bez griže savesti

Uz filmske večeri tradicionalno idu kokice. Jedan od najboljih načina da ih pripremite kod kuće je pomoću aparata za kokice.

Način pripreme kokica u ovim sjajnim uređajima je veoma jednostavan i pre svega zdrav. Samo ubacite potrebnu količinu kukuruza kokičara u posudu, podesite aparat i sačekajte da vašu kuhinju ispuni miris svežih kokica.

Ariete aparat za kokice retro dizajna u crvenoj boji iz kog izlaze kokice u staklenu činiju

Svojim malim dimezijama i interesantnim dizajnom, aparati za kokice predstavljaju idealan i originalan poklon koji će se savršeno uklopiti u svaki prostor.
Obradujte sebe ili drage ljude ovim šarmantnim saveznikom za hladne večeri kada se nikome ne izlazili iz kuće. Čak ni po kokice.

Kokice kao idealan izbor za grickanje uz film

Malo je poznato da su kokice zapravo jedna od najzdravijih grickalica bogata vlaknima koja sadrži veoma malo kalorija. Ono što kokice uglavnom stavlja na loš glas jesu velike količine soli i ostalih sastojaka koji se dodaju tokom ili neposredno nakon pripreme. Činjenica je da su kokice, bez dodataka, zdrava grickalica koja ne goji.

Bez dodavanja ulja, putera ili soli, navikite članove svoje porodice na zdravije alternative grickanja. Naravno, ništa vas ne sprečava da nakon pripreme začinite svoje kokice omiljenim začinima. Dodavanje malo soli, belog luka u prahu i karija, daće vašim kokicama jedinstvenu orijentalnu notu. Ukoliko ste ljubitelj pikantnih ukusa, prstohvat sitno mlevene čili paprike je sve što vam je potrebno. Kombinacije su neogranične, pustite mašti na volju i igrajte se ukusima. Pomešajte kokice sa malo kikiriki putera i priuštite sebi malu pauzu dok deca gledaju omiljeni crtać uz ukusnu i hranljivu užinu.

Dečak i devojčica leže na tepihu, nose 3D naočare i nasmejano gledaju TV, ispred njih je činija sa kokicama

Uz aparat za palačinke skratite pripremu omiljene poslastice

Obožavate palačinke, ali vas sama pomisao na vreme provedeno pored šporeta demotiviše i na korak ste da odustanete od poslastice u kojoj uživa cela porodica? Da li se i u vašem domu tradicionalno pojedu palačinke pre nego što završite sa pečenjem?

Ne mora da bude tako, budite praktični i olakšajte sebi uz aparat za palačinke. Velika ploča koja se ne lepi, ravnomerno zagreva i savršeno peče palačinke, uštedeće vam vreme i pružiti bogat ukus koji se ne zaboravlja.

 

Slasne slatke palačinke sa pistaćima, u pozadini je crveni Ariete aparat za palačinke

 

Aparat za palačinke savršen je jer dobijate palačinke velikih dimenzija, dok sami kontrolišete svežinu i kvalitet sastojaka. Zamislite samo pripremu palačinki za veće društvo uz pekač za palačinke. Nikad lakše! Biće vam potrebno mnogo manje vremena i truda, a palačinke će biti vrhunskog kvaliteta.

Ariete crveni aparat za palačinke na kom se peče palačinka, pored je tanjir sa suhomesnatim proizvodima i povrćem

 

Pretvorite palačinke u kompletan obrok tako što ćete ih napuniti sirom i svojim omiljenim slanim đakonijama. Za kratko vreme možete napraviti fenomenalnu večeru za celu porodicu.
Uživajte u vremenu koje ćete, umesto za šporetom, provesti sa njima uz dobar film ili seriju.

Aparati za galete i aparati za vafle za slatke i slane grickalice po vašoj meri

Koji god da oblik i ukus preferirate, aparati za vafle ili aparati za galete su pravi izbor koji će doneti nove mirise u vašu kuhinju.

Da li ste i vi sladokusac kome se otvori apetit od same pomisli na miris opojne vanile koji se širi kroz vaš dom? Ima li šta lepše od lenjog nedeljnog jutra uz Diznijeve ctraće i mirisne vafle koji će vam zasladiti dan?

Ukusni, meki vafli preliveni čokoladom i šećerom u prahu na tanjiru sa nanom i svežim jagodama

 

Pripremite jednostavnu poslasticu koja vam neće oduzeti mnogo vremena, a ukus mekih i toplih vafla, osvojiće vas na prvu. Napravite svoj recept i upotrebite omiljene sastojke kako biste pronašli idealnu kombinaciju. Uključite svoje ukućane i neka pečenje vafla postane tradicija u kojoj uživate zajedno. Uz jedan od fantastičnih aparata za vafle oživite ukus detinjstva koji se topi u ustima.

 

Crveni Ariete aparat za vafle pored šolje mleka i vafla prelivenih čokoladnim kremom i listićima badema

 

Ukoliko ste pak ljubitelj tanje i hrskavije teksture, ispecite sveže i ukusne grickalice pomoću aparata za galete. Idelano kada vam se prijede nešto slano, a opet ne želite da pokleknete pred nezdravim opcijama. Dodajte semenke, sezonsko povrće i napravite zalihe za društvo ili samo za sebe. Naravno, ograničenja nema, pa možete u ovim aparatima spremiti i ukusne slatke verzije. Ispecite dovoljno i zavalite se ispred TV-a.

Omiljeno piće, ukusna i hranljiva užina su sve što vam je potrebno da se opustite i uživate u omiljenom sadržaju.



Ostavite komentar