Recenzija – LG Mašina za pranje i sušenje veša Twin Wash

  0

LG Mašina za pranje i sušenje veša Twin Wash je nov uređaj na tržištu i nešto potpuno drugačije od standardnih veš mašina na koje smo navikli. Ono što ste do sada mislili da mašina za veš ne može da postigne, ovaj uređaj demantuje.

Twin Wash mašina za pranje veša u dva odvojena bubnja

 

LG twin wash

 

Da li je moguće imati dve veš mašine u jednoj? Uz LG mašinu za pranje to postaje moguće! Glavna prednost je istovremeno pranje dve vrste veša, ne čekajući da se nagomila.

Sada imate mogućnost, da manju količinu veša do 2kg operete odmah u donjoj zasebnoj mašini, bez čekanja da prestane mašina sa većim delom za pranje veša. U glavnoj mašini možete da operete sve grube stvari kao što je ćebe, gruba tkanina ili farmerke, dok u donjoj mašini možete oprati osetljiv veš koji zahteva pažljivo rukovanje, kao što su peškiri, mekana odeća ili sav beli veš bez strepnje da li će promeniti svoj prvobitni oblik.

Allergy Care uz koju briga o alergijama nestaje

 

Na svetskom tržistu poslednjih godina možemo videti sve više eko-odeće, jer su potrašači postali svesni da je „zdrava odeća“ izuzetno važna. Oslobodite se svih alargena koji napadaju vašu odeću uz pomoć funkcije TrueSteam-a, koju ova mašina za pranje i sušenje poseduje. Takođe, ova funkcija pruža mogućnost da odeća ostane mekana, čuva boju vaših stvari, kao i da svi nabori i neprijatni mirisi  prilikom pranja potpuno nestanu.

Tiho pranje

 

Ono što muči veliki broj korisnika veš mašina je bučnost koju ona proizvodi. Što je veći broj obrtaja centrifuge, to je veća i buka. Međutim, prednosti LG Twin Wash mašine za pranje i sušenje veša je što proizvodi manje vibracije i time stvara manje buke prilikom rada. Pored toga, motori ove mašine troše manje energije, tako da ona troši manje električne stuje nego što troši prosečna mašina za pranje veša.

„Add Item“ za naknadno ubacivanje zaboravljenog veša

 

LG masina za pranje i susenje vesa

 

Još jedna funcija uz koju ćete zavoleti pranje veša je upravo ova. Zaboravili ste neki odevni predmet da ubacite na početaku procesa pranja veša? To više ne predstavlja problem ovoj mašini.  Koji god program da ste izabrali, vrata ovog uređaja otvaraju se u roku od tri sekunde i možete dodati u proces pranja dodati sve, od obične majice do posteljine. Pritiskom na to dugme u svakom trenutku možete zaboravljne stvari nakdano dodati u proces pranja čime sav željeni veš ostaje opran već u prvoj rundi.  

Uz SmartThinQ pratite ceo proces pranja vaših stvari

 

LG masina za susenje vesa

 

Ono po čemu se ovaj uređaj razlikuje od standardnih veš mašina je mogućnost smart povezivanja, što pruža veliku praktičnost svim korisnicima. Uz funkciju SmartThinQ od sada je moguće pratiti status pranja veša putem telefona, gde dobijate obaveštenje. LG veš mašine opremljene su NFC sistemom što ih čini izuzetno pogodnim za programiranje različitih ciklusa pranja jednostavnim prislanjanjem vašeg telefona na uređaj.

Auto program pranje i sušenje veša

 

Prostor kao i sam proces širenja veša vas muče? Zaboravite na to, jer se pojavila poptuno nova LG mašina za pranje i sušenje koja obavlja sve za vas. Više vam nisu potrebna dva uređaja, jer ova mašina uz pomoć vrhunske tehnologije omogućava da sve stvari savršeno operete, a odmah potom i osušite bez dodatne kupovine mašine sa sušenje veša.

“Baby Care” softverski dodatak za pranje dečije odeće

 

Kombinovana mašina marke LG pogodna je za pranje dečije odeće. “Baby Care” softverski dodatak, koji ova veš mašina poseduje specijalno je dizajniran zbog jakih praškova za pranje veša i njihove preterane doze koji dovode do problema, kako odraslih koji imaju osetljivu kožu tako i kod dece, a naročito beba. Ovaj softverski dodatak će odmah preporučiti pranje na  95˘C, kako bi uništio sve štetne bakterije koje su na odeći, a mogu da izazovu iritaciju na koži. Baby Care program koristi i jedno ispiranje više u odnosu na standardne programe pranja, kako bi se osiguralo bolje ispiranje.

Smart Diagnosis™ za brzo rešavanje problema vaše mašine

 

Pored mnogih pogodnisti koje ovaj uređaj nudi svojim potrošačima, izdvajamo i funkciju Smart Diagnosis. Ne samo da daje dijagnozu ukoliko imate problem sa vašom veš mašinom, nego i pruža veliki broj korisnih infomacija koje vam pomažu da lakše koristite i održavate veš mašinu.

Kupovinom LG Mašina Twin Wash nećete pogrešiti, jer nudi veliki raspon funkcija koje vam olakšavaju pranje i sušenje veše. Ako do sada niste voleli ovaj deo kućnog posla, uz LG Twin Wash mašinu je vreme da zavolite!



Ostavite komentar