Smanjite alergijske reakcije na prašinu i polen uz dobar usisivač

  0

Da li ste čuli za HEPA filtraciju, jednu od karakteristika koje proizvođači vole da ističu kada promovišu svoje najbolje modele usisivača?

U pitanju je specijalni filter koji osobama sklonim alergijskim reakcijama na prašinu ili polen može dosta olakšati život.

Prošlo je vreme kada smo od usisivača samo tražili da skupljaju mrve sa poda. Ne gleda se više ni da li je usisivač jak dovoljno da podigne tepih sa poda, već koji nivo čistoće ostavlja za sobom. I dok neki potrošači preferiraju parne čistače, drugi robote, a treći mogućnost suvog ili mokrog usisavanja, činjenica je da kvalitetan usisivač može u velikoj meri poboljšati kvalitet života. A ključ je u dobroj filtraciji!

Ukoliko imate bebu, malo dete, kućnog ljubimca ili ukućane sklone alergijama, preporučujemo vam da razmotrite usisivače sa HEPA filterima. Zašto?

• Zadržavaju prašinu unutar usisivača, čime se sprečava zagađenje vazduha i onaj specifični miris u prostoriji nakon usisavanja. Modeli poput Beko VCO 6325 FD kao i VCC 6480 T imaju HEPA13, filter više klase koji zadržava 99,95% prašine u usisivaču.

• Eliminišu polen, prašinu, buđ, dim i bakterije iz vazduha, pa je vaš dom idealan i za najmlađe članove i za one koji pate od alergija

• Filteri su perivi i samim tim isplativi i dugotrajni

Zato, ne odustajte od svojih visokih higijenskih standarda, otvaranja prozora na proleće ili uzimanja kućnog ljubimca! Pronađite usisivač koji omogućava mnogo više od običnog čišćenja.

 



Ostavite komentar