Tehnomanija poklanja CLICK bluetooth zvučnike studentima na takmičenju Case Study Show

  0

Studenti koji postignu najbolje rezultate na takmičenju Case Study Show na Fakultetu organizacionih nauka, dobiće na poklon CLICK bluetooth zvučnike koje je obezbedila Tehnomanija. Osim toga, svi sučesnici takmičenja imaće mogućnost da sa 20% popusta kupe bilo koji proizvod iz CLICK asortimana u Tehnomaniji.

Case Study Show je projekat edukativnog i takmičarskog karaktera koji rganizuje studenstka organizacija ESTIEM LG Beograd pod pokroviteljstvom FON-a. Ovogodišnje takmičenje je dvanaesto po redu, i održava se od 3. do 10. marta.

Studija slučaja je analiza poslovne situacije bazirane na poslovanju stvarne ili izmišljene organizacije. Cilj analize studije slučaja je da se student koji analizira slučaj stavi u položaj menadžera ili poslovnog savetnika koji bi trebalo da reši neki poslovni problem.

Studije slučaja zadaju kompanije učesnice i studenti ih rešavaju, a cilj takmičenja je povezivanje studenata sa predstavnicima kompanija, kao i mogućnost prakse u kompanijama za najbolje takmičare. Projekat traje šest dana i okuplja studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Case Study Show je prilika za sticanje brojnih korisnih veština, kao što su komunikativnost, timski duh, posvećenost, veštine prezentovanja, veštine donošenja odluka, organizovanost i mnoge druge, koje studentima donose beneficije u budućem radu kako na fakultetu tako i kasnije tokom zaposlenja. Takođe, ovo takmičenje je i prilika da kompanije, pored ideje i mogućeg rešenja za svoj problem, među studentima ponađu potencijalne buduće kadrove.

Poklonima za najbolje takmičare Tehnomanija pruža podršku uspešnim studentima, a u svom širokom asortimanu uređaja nudi paletu CLICK proizvoda među kojima su slušalice, miševi, tastature i ostala dodatna oprema, neophodna za savremeno učenje i poslovanje.



Ostavite komentar